Hapoel Jerusalem - מכבי ת"א

z dead

New member
בבקשה לינק :)

מכוון שבניגוד למשתמש "איוון" אתה לא מתחזה לאוהד של מגדל אלא מודה משום מה שאתה "אוהד" מכבי אז הנה התייחסות רצינית לחלוטין פלאס לינק,פלאס הערכה שאתה לא מתלהם כמו חברך ל"אהדה",למרות שאתה קצת דמגוג :) אה וגם מכוער :) הנה: דון שגעון וקדחת השריון "מכבי ת"א, מסתבר, הסירה את התנגדותה הראשונית למהלך, שכן היא קיבלה בתמורה שני דברים חשובים ביותר: שיריון רישמי ליורוליג עד 2010 וקבוצות לא יוכלו לרשום שחקנים חדשים החל מפתיחת הסיבוב השלישי בשום תנאי ומצב, דבר שימנע החתמות מטורפות רק לפיינל פור. בנוסף נקבע שסגנית האלופה (או האלופה שהיא לא מכבי) תשחק ביול"ב קאפ ולירושלים אין יותר "זכות" על ההשתתפות במפעל, החל מעונת 2006/7." הפיסקה האחרונה עוד יותר מדהימה,לי-ם לא היה אפילו שיריון ביול"ב אלא הסכם שבעל פה עם היול"ב בעקבות היותה הנציגה הראשונה של ישראל במפעלים של היול"ב (היורוליג הראשון),אבל נאלצה לוותר על הזכות,בעוד שמכבי גם קובעת מה תהיה השיטה בליגה,גם מקבלת שיריון,והיא גם קובעת לגבי הפועל י-ם...לא ייאמן. לא שאני טוען שההחלטה לגבי י-ם לא נכונה,נכונה וחצי..אבל איפה השוויון? ולמה האיגוד והמנהלת בכלל נאלצו להבטיח לדון הבטחות אם זה התקבל ברוב של 1:11??! ולמה הדון מחליט שי-ם לא תקבל עדיפות ביול"ב ולא האיגוד או המנהלת?! מי מנהל פה את הכדורסל באמת?

z dead

New member
אוריון?

למה עוד לא קבלתי תגובה ממך,לכל שאר השרשורים הגבת :)

וואלה כמעט התרגשתי לראות את סליי

עם 23 נק' ב-100% מהשדא.. רק חבל שבמחצית השניה הכל התנפץ אבל אם סליי ימשיך ככה ויתעלה הוא יוכל מאד לעזור לה בעונה הבאה, רק שימשיך להתשפר אבל אתם יודעים מה הכי מביש? שהפועל במינוס 16 ברבע רביעי השחקנים לא עומדים על הרגלים, וזה למה? כי אדלשטיין משחק עם 6 שחקנים 7 בלחץ אם אתם מחשבים את קוז'יקרו בדקות שאפשר לספור על יד אחת.. ולא התוצאה שהפריע לי.. ז"א הפריע אבל במצב הנוכחי לירושלים לא היה סיכוי לחזור, אז במצב כזה אדלשטיין לא משתף יותר מ-7 שחקנים, לא מכניס את לימונד, אוחנון, וכדומה.. כאילו אין מה להפסיד? את המשחק הפסדת אז אולי תרוויח את הספסל.. ובכלל לא דיברתי על אוסטין ומייסון [הזרים המועדפים עלי והיותר טובים ויציבים העונה] שתיהם במחק גרוע, פשוט גרוע..

Fantasy WRC

New member
למה ככה? כי קנטור נכנס לפעולה!!

ארז פשוט מסרב לראות שכל פעפ שקנטור נכנס למשחק.. כל משחק נהרס!!! לא מבין אותו, עדיף כבר את לימונד!

bobas

New member
תמאר סליי.

השחקן האהוב עלי ביותר העונה בהפועל.

bobas

New member
בגלל ולמרות העברות שלו.

הוא הכי הכי במלחה העונה!!!

למעלה