Hapoel Jerusalem - מכבי ת"א

Hapoel Jerusalem - מכבי ת"א ../images/Emo104.gif

עוד משחק חסר חשיבות שיגמר כמובן כמו כל המשחקים השנה בנוקיה.. לשרשר לכאן.

drakkar noir

New member
הם לא קבוצה שיכולה לנצח בנוקיה .

בא נגיד את האמת על יום חמישי : 1. קוז'יקרו - טמבל . פשוט שהקשר שלו לכדורסל מקרי בהחלט . פשוט עמוד חשמל שהוחתם במקרה . לא יודע לשמור ולא יודע פשוט להטביע מתחת לסל . ????? פשוט להטביע עם כל המסה שיש לו. נותן כבוד למכבי . 2. קנטור קיבל הזדמנות חייו לקבל תהילה לאחר שג'טקינס נקע את הרגל . פשוט פחדן , לא ניצל הזדמנות ולכן גם לא יצא ממנו כלום . 3. סליי- עוד אוטיסט על הברקט . 4. טפירו - OVER THE PICK . 5. ארז אדלשטייו - כל כך רדוף עד שממש מאבד את עצמו לדעת . למה לא הביא גבוה במקום מרקבויץ ? מי יקח ריבאונד ? אני אוהד הפועל ! אבל מכבי פשוט יותר טובה והכי נורא היה לראות שהפועל יש להם את המנטליות של לגנוב משחק ולא להיות פשוט יותר טובים . מכבי שמרו על טווח בטיחות של 8-12 נק' . ברגע שהפועל שמו גז מכבי עברו לטורבו . ככה לא מנצחים .

theone2468

New member
יש לי שני כרטיסים למשחק למכירה....

לשער 2, שורה 6, מקום נפלא. שער נטרלי, יחסית לאחרים....

ההיגיון

אומר שנפסיד. אבל הלב שלי מריח איזשהו הפתעה, ולכן אני לא מוכן לפספס את הקטע של אוהדי מכבי נבוכים.

ההיגיון

אומר שנפסיד. אבל הלב שלי מריח איזשהו הפתעה, ולכן אני לא מוכן לפספס את הקטע של אוהדי מכבי נבוכים.

לא תהיה הפתעה

לא ניצחנו בנוקיה מאז 98 ולא ננצח שם גם עד 2008 לפחות. צמיד ירעדו לשחקנים הידיים במשחקים נגדם. מחר אנחנו בלי ג'נקינס ומרקו. לדעתי נובס קשות. ובלי שום קשר - אני לא הולך בסוף. חבל על הזמן שמתבזבז

בתור חרדית. האם מותר לי להסתכל על

הזין של בעלי לפי ההלכה, או רק לרדת לו אסור?

z dead

New member
מותר גם מותר

גם וגם לרדת מותר עד כמה שידוע לי דוד המלך קיבל מציצות לא פעם בחייו :) ולמה להסתכל על בולבולון אסור? אמנם זה בעע ומגעיל אבל אין שום דבר שמונע ממך. גם אבי נמני ואמא של פיני גרשון עושים גם וגם :) בכל מקרה אחת ההודעות ההזויות שראיתי בחיי :)

z dead

New member
אגב..

אם מותר להכניס את זה לפה ולגעת בזה,מותר גם להסתכל על זה :)

שiש

New member
למה קצת? אני מאד מאמינה

שנצליח לחרב כל דבר אפשרי, שאיזו נשמה טובה לא תתן לנו להרגיש שמרקו חסר ותחטיא מהקו כאילו אין מחר, שסליי יתעלה על עצמו ויצליח איכשהו לצאת ב-7 עבירות, ושהשיפוט יהיה "נורמלי". פשוט לא יכולה לחכות עד מחר...

יש לך למה לצפות, זה בטוח יקרה

אבל לידיעתך, מכבי ביום ה` החטיאה יותר קליעות עונשין מהפועל, וגם השיפוט נטה לטובת הפועל, וזאת בלשון המעטה.

למעלה