hangzhou - מי גר ומכיר?

bizhar

New member
hangzhou - מי גר ומכיר?

שאלה קצת ביזארית, אבל מילא..:) לנו , לישראלים יש נקודת מבט קצת שונה, מה יש להפסיד? חברים סיניים מבייג'ין רוצים לעבור ל hangzhou מסיבות עסקיות. יש להם תינוקת וזוג הורים, רוצים לקנות 3 דירות עבור כולם. מי מכיר ויכול להמליץ על איזור שיתאים למבוגרים (פארקים?:) אבל גם לתינוקת (גני ילדים, חינוך) ב hangzhou ? הם חשבו על binjiang - אזור חדש. קודם שקלו לעבור לשנחאי אבל שוכנעו שעדיף לגור ב hangzhou שקרובה יותר לעסקים ופחות צפופה. תודה מראש!

סינית 2

New member
אני גרה בהנגזו

אבל לא מכירה את האזור שהזכרת ולא הבנתי למה אתה שואל בשביל סינים?, הם לא יכולים למצוא אתרים בסינית שיענו להם על השאלות האלה? או סינים שיעזרו להם? לזרים יותר קשה להסתדר בעיר או בסין בגלל שכל אתרי האינטרנט של חיפוש דירה, אוניברסיטה, עבודה, גני ילדים וכו' הם בסינית לכן אני לא חושבת שתהיה להם בעיה למצוא מידע על העיר. להלן אתר אינטרנט באנגלית שעוזר לי מאוד: www.morehangzhou.com אני גרה ליד האוניברסיטה, (yuquan campus) ובסך הכל אני מאוד מרוצה מהעיר,באמת פחות צפופה משנחאי ומביג'ינג אבל עדיין עיר גדולה שיש בה הכל

bizhar

New member
קודם כל, תודה.

אני לא שואל בשביל סינים. אני שואל בשביל חברים. את כל הבירורים הם עשו. נכון, יש הכל באינטרנט, הם לא צריכים אותי בשביל להירשם לגן ילדים או למצוא דירה. אבל ...חשוב לשמוע ממי שגר שם. ובמיוחד ממך !..:) ושוב, תודה!

למעלה