handsome devil.

HuRLeY GiRLY

New member
handsome devil.

זאת פעם ראשונה שאני רואה שבן רושם שהוא אוהב דוסון קריק.. או שזה היה בציניות.. אני מקווה.. חחח

ALMIGHTY

New member
No,dear.

It´s too technological, you know ? i think email is okay but icq is too 21th century and i´m a bit old fashioned,get it,love

blinkme

New member
yeah sure, i got it....lol

its o.k if u dont wanna be like every1 and if u r not in the 21th century LOL u have know idia how much im laghting right now...lol dont ask my y.... so what about msn?

ALMIGHTY

New member
ahhh...

I downloaded MSN Messenger and it was okay,i guess...but i got rid of it...so..why did you laugh ? come on, tell me.

blinkme

New member
i cant now...

cause im going 2 hamilton iland in an hour im in a rush bye ppl ill b back to the forum in 11 days

HandsomeDevil

New member
וזאת פעם ראשונה שאני רואה

ילדה בת 13 שגרה ליד הבית הוורוד, מעריצה את שמוליק קיפוד ושומעת סטיינד.. אני בטוח שהכרת אותם לפני שהם הגיעו לאמטיוי, אבל בכל זאת...
ולא, זה לא היה בצחוק. אני רואה דוסון קריק, אני מכור לזה. אה, ותתפלאי לשמוע, בניגוד אלייך, אני רואה דוסון קריק בגלל בעלילה והרמה של הסדרה הזאת, בגלל הוויכוחים שמתנהלים שם ובגלל החוויות שהם עוברים.. בניגוד אלייך- את רואה דוסון קריק בגלל שצ´ארלי ופייסי ´כוסונים´ נכון?!. אני את שלי אמרתי.....

HandsomeDevil

New member
סליחה! טעות שלי...

היא לא גרה ליד הבית הוורוד, היא גרה לי הבית ה- וורודדדד!!!!1 (זה מה שלפחות כתוב לה באינפו שבאייסיקיו
)

למעלה