HAND tour ומחווה של לב טוב.

neurotica

New member
HAND tour ומחווה של לב טוב.

אז כמה עדכוני בון ג'ובי, קודם כל סיבוב הופעות HAND התחיל ב2 לנובמבר 2005 ונגמר סופית ב29 ביולי 2006. המספרים פשוט מדהימים. תראו בעצמכם: http://www4.islanddefjam.com/media/bonjovi/images/billboard.jpg אם ה total tour gross זה כמות הכסף שנכנס מהכרטיסים אז בחישוב מהיר יוצא שכל כרטיס עלה 54.5$. ושבכל הופעה, בממוצע, היו 22,494 אנשים. בהחלט לא רע. בנוסף לזה, הלהקה מוכיחה בשנית עד כמה רחב ליבם כשהם נפגשים עם מעריצה שלהם שהיא גם חולה סופנית. הכתבה כאן: http://www.mndassociation.org/life_with_mnd/experiences_of_mnd/esther.html

archer girl

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo79.gif

אני לא מאמינה. יש להם לב כ"כ רחב
איך הייתי מתה להיות במקומה. אני כ"כ מקנאת בה >< התרגשתי כמו אנלוידעת מה רק מלקרוא את זה. אני לא מבינה איך היא הצליחה בכלל לדבר
והמספרים אכן מדהימים!

neurotica

New member
תחשבי שוב על מה שאמרת.

אני לא הייתי רוצה להתחלף עם מישהי שחולה במחלה סופנית. אבל אולי זה רק אני. ><

archer girl

New member
התכוונתי, ../images/Emo79.gif

להתחלף איתה בפגישה עם בון ג'ובי >< הרי זה כל העניין של השרשור.

keroit

New member
איזה חמודים הם ^__^

גאד הם מחרוויחים המון ><" מאיפה אתם מוצאים את כל הכתבות והעדכונים האלו?

neurotica

New member
אני לא הכי מועילה בהקשר הזה

אני מפרסמת כאן רק מה שחברה שלי (שעוד יותר פנאטית ממני) שולחת לי באימיילים מדי פעם. אבל ברמת העקרון, בפורום שבאת הרשמי (נו, ה message boards) תמיד יש אנשים שמביאים קישורים לדברים האלה, או לפחות הפניות. ובכלל, יש הכל באתר הרשמי. או שלפחות היה כשטרחתי להכנס אליו.

keroit

New member
כשאני חושבת על זה עכשיו-

הרבה אנשים אוהבים אתרים כמו YAHOO בתור העמוד הראשי שלהם, ויש שם עידכונים וחדשות מחו"ל ככה שהם מעודכנים P= נראה לי >>

inbal287

New member
../images/Emo2.gif!

פאק, הם מרוויחים פול. אבל הם עושים דברים טובים עם הכסף הזה
. ואיזה מקסימים הם, חסרים עוד אנשים כמוהם בעולם, באמת
. תודה

keroit

New member
../images/Emo207.gifאמאלה' ../images/Emo2.gif

מישהו במקרה מכיר את השיר Bowling For Soup - Punk Rock 101? משום מה נראה לי שלא, בכל מקרה- הם מזכירים של את בון ג'ובי D: חח יש בי צד מוזר כזה שנוטה להתלהב בכל פעם שמזכירים את בון ג'ובי במשהו שלא ממש קשור לבון ג'ובי. בשיר הם מוזכרים פעמיים: "When she cried because she thought Bon Jovi broke up" (חס וחלילה!
) "The story never changes, just the names and faces Like Tommy and Gina they're living on a prayer" נחמד ביותר
והשיר גם חמוד, למי שמעוניין: השיר ממש פה!

neurotica

New member
כן, כמו שנאמר

אתה יודע שאתה גדול כשהשם שלך מופיע בשירים. (טוב, זה נאמר ע"י חברה שלי, אבל עדיין
) זה בהחלט שיר מעולה. הרבה שירים של הלהקה הזו מעולים.
ולחשוב שהכרתי אותם לפני 3 שנים רק כי באמת אומרים בון ג'ובי בשיר הזה...

inbal287

New member
מגניב../images/Emo9.gif

יש לי חברה שממש אוהבת אותם, אני לא כ"כ. אבל מגיע להם כבוד על זה שהם מזכירים את בונג' בשירים
.

neurotica

New member
הם טיפה יורדים על בון ג'ובי

בשיר הזה. אותי זה משעשע, אבל לא נראה לי שמעריצי בון ג'ובי צריכים לתת להם כבוד על זה.

למעלה