Hand
Sorrow

The Fading

New member
מכירת דיסקים שלי !!!

כל הדיסקים הנ"ל בעשרים ש"ח בלבד. megadeth-capitol punishment ghoulunatics-Mystralengine wolfen society-conquer divine dies irae-where angels fall EP grave digger-excalibur dream theater - images and words faith no more-king for a day faith no more-album of the year suicidal tendencies-suicidal for life bruce d*ckinson - chemical weeding DREAM THEATER - SYSTEMATIC CHAOS LED ZEPPELIN - 4 RAGE - SPEAK OF THE DEAD ARALLU - THE DEMON FROM THE ANCIENT WORLD FLOTSAM AND JETSAM - CUATRO THERAPY . - NEVER APOLOGISE NEVER EXPLAIN INFECTIOUS GROOVES - THE PLAGUE THAT MAKES YOUR BOOTY MOVE INFECTIOUS GROOVES - SARSIPPIUS ARK THE GATHERING - HOME THE GATHERING - NIGHTIME BIRDS THE GATHERING - IF THEN ELSE ARCH ENEMY - DOOMSDAY MACHINE) DREAM THEATER - AWAKE PORCUPINE TREE - FEAR OF A BLANK PLANET smashing pumpkins-zeitgeist

יש לי 39 חום../images/Emo7.gif

מאתמול אני מרגיש כמו סמרטוט
לפחות זה קצת גימלים
סורי הייתי חייב לשתף

CoralP

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifתקשיבו#$^#../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo187.gif

זוהר חשבה לעשות כאן פעילות כמו שהיא עשתה בפורום נייטוויש (http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1656&MessageId=137125023) אבל היא החליטה שלא כי היא אמרה שלא יהיו מספיק שיצביעו וזה לא יהיה שווה את ההשקעה שלה, כי זו עבודה קשה. אז כל מי שרוצה שהיא כן תעשה כזה דבר אצלינו בפורום, ומתחייב מעכשיו שהוא יגיב וישתף פעולה, שישרשר
להודעה הזאת!

yael627

New member
../images/Emo45.gif

אגב, זוהר אני יודעת שאמרתי שאני אצביע... אבל לא יכולתי להחליט
אל תשנאי אותי |חוששת|

CoralP

New member
תצביעו עוד!#$^#$^;;;;;;;;;../images/Emo187.gif

ירדן, טל, איפה אתם?OO

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כבר משהו כמו שנה שאני לא מפסיק לבהות בקליפ הזה. זאת פשוט יצירת אומנות מדהימה
וגם השיר נחמד

bachner1

New member
וואו!

לא להאמין, יש ישראלים שבעצם יודעים לעשות קליפים! ...אז למה ערוץ 24 מלא בקליפים שהם הופעות חיות/זוועות שלא קורה בהם כלום ובהשקעה של שקל ותשעים? וגם השיר, הייתי אפילו נותן לו יותר מנחמד
רק אני חשבתי על כמה שזה דומה לקליפ שקולדפליי עשו לStrawberry Swing? הנה לינק: http://www.youtube.com/watch?v=BYtk1Z0UUuE&feature=fvst למרות שאני לא יודע מי עשה את הקליפ קודם אז אני לא יודע מי "העתיק" ממי. בכל מקרה- שני קליפים מגניבים אש!

למעלה