HALO HALO

• פותח הנושא GOKU
  • פורסם בתאריך

GOKU

New member
HALO HALO

שלום לכולם אני חדש כאן! אין לי הרבה מה להגיד כהודעת פתיחה סתם מנסה להישתלב -GOKU

CIRCUS CAT

New member
היי לך!../images/Emo163.gifברוך הבא!../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

הגיע הזמן באמת...
יסמין.

GOKU

New member
תודה גם לך =P

חח הגיע הזמן אחריי שאת חודש(?) מנסה לשכנע אותי להיכנס חח בכל מיקרה תודה על ההמלצה =P -GOKU

‡NoK

New member
היי!

אני מכירה אותך!
אני קוראת את פורום מאנגה בקביעות (ולא כותבת כלום..).. למדתי ולמדתי ובקרוב גם אני אפרסם קצת ציורים
בכל מקרה..ברוך הבא!

GOKU

New member
מרגלים אחריי =P

חח נעים להכיר ובכן כן כן אני בקביעות מצייר אבל לא בדיוק בקביעות מפרסם שם בעיקר לא לאחרונה...הייתי אומר שפרשתי מהפורום ההוא.. אבל ציורים עדיין ישנם כל יום יש שניים שלושה חדשים ^^ אני מצייר כל כך הרבה שאנשים תוהים אם לא נימאס לי חח אשמח ליראות ציורים שלך ואממ תודה על ברכת השלום ^-^ -GOKU

Uv Kruvi

New member
וואו!

קודם כל ברוך הבא..מצטער שזה מאוחר...תדמיין שההודעה הזאת נמצאת טיפה יותר למעלה (; ובאמת אתה מצייר יפה!! אני בכלל מת על כל הציורי מאנגה האלה... זה כזה מגניב...

ברוך הבא ...

אני בעצמי חדש אבל הפורום הזה נראה לי ממש נחמד ככה שאני מתכוון להישאר בו לפחות בזמן הקרוב !!!

GOKU

New member
^__^

סולח על האיחור =P ותודה על הברכות גם אני מת על מנגה וכל זה אני חורש על הדברים האלה מגיל 4 חח כל יום מגלה משהו חדש אשמח לפרסם עוד ציורים כי אני מחפש אנשים שיתנו תגובות והצעות לשיפור ופורום מנגה הפך להיות ממש ממש לא בשבילי -GOKU

REDDITZ

New member
דבר ראשון ברוך הבא

דבר שני טוב שיהיו כאן עוד כמה מעריצי דרגון בול זי בסביבה:) פחחח כשחושבים על זה אנחנו אחים בניק:) ווי חייכתי יותר מדי אז כדי להפסיק את זה תבורך ....

GOKU

New member
חחח RADITZ!!!!

אחים בניק הא? חח נחמד להכיר מישהו שאוהב דראגון בול זי... זו הסידרה שאני הכי אוהב בעולם וגם המנגה שאני הכי אוהב בעולם חח אני כבר מת לקנות את זה לדי וי די בכל מיקרה תודה על ברכת השלום.. -GOKU

REDDITZ

New member
גם אצלי זאת הסדרה שאני הכי אוהב

הורדתי לבד את כל הפרקים פרק פרק

GOKU

New member
את הכל?

יש לך הכל???????? באיכות טובה??????????????? מאיפה?? -GOKU

katykr

New member
../images/Emo29.gifכן יש לו הכל../images/Emo29.gif

ואני יודעת את זה בגלל שהוא גונב את החבר שלי כמעט כל יום לכמה שעות טובות בשביל לצפות בסידרה הזאת!

GOKU

New member
באיכות טובה????

אם כן אז מאיפה???? GIMME GIMME GIMME!!!!! אהבתי את זה עוד מאז שכשהייתי קטן ראיתי את DRAGON BALL ו DRAGONBALL Z ואני חייב את הסידרה הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את שניהן...=P האמת שאת DRAGONBALL אני מוריד...יש לי 6 פרקים וכשיצא הריפ של השביעי אני אחרוש גם אותו וכן הלאה חחח אני חולה על הדברים האלה =P -GOKU

REDDITZ

New member
אוקיי אז יש לי את כל דרגון בול זי

ליתר דיוק (כל המדובבים לאנגלית לפחות) רובם באיכות טובה אומנם יש איזה 20 פרקים בערך שהאיכות שלהם היא חרא אבל מתרגלים אם אתה מחולון ויש לך עודך דיסקים ריקים תביא לי כמה ואני אצרוב לך (כמובן שיש גבול...כי לי אין כח)

ZZZ AB

New member
DRAGON BALL Z

היי היי היי היי !!! היי דני וקטי דרך אגב .. :) DRAGON BALL היא ההההה תוכנית הכי שווה !!!!!!!!!!!!!!! וקטי יקירתי דני לא גונב את שלומי שלומי ננמשך כמו שצריך !!! :) בכל אופן ל GOKU... אם אתה רוצה אני אוכל להביא לך את הדיסקים שאני צרבתי עד פרק 46 משהוא כזה להשאלה ... :) החלטה שלך .. :) בהה בייי ... :)

למעלה