Halloween

RoyG NJ

New member
Halloween

עד עכשיו לא ממש חגגנו אבל בגן חוגגים וכולם יוצאים לBLOCK PARTIES ונראה שבגלל לחץ חברתי - נצטרף לחגיגות... אז איך זה אצלכם ? חוגגים (בעד/נגד) ?

שי קון

New member
כולם מבלבלים אותנו

לכם יש ילדים, אתם בטוח יודעים... באיזה יום מגיעים ילדים לבקש ממתקים?

RoyG NJ

New member
בעיקרון בראשון בלילה.

למרות שהתחפושות יהיו ביום שישי בגלל בתי הספר והגנים.

שי קון

New member
אז הם יבואו מחופשים גם בראשון, לא?

איזה בעסה, ההורים שלי טסים ברשאון בצהריים יפספסו את החוויה, אנחנו ממש אהבנו בשנה שעברה, אני גם אמור לטוס לישראל, אבל כדי לא לקחת סיכונים... קניתי כרטיס לשבוע אחרי...

Ricca

New member
באיטליה חגגתי בעוז!

אחד החגים היחידים שאהבתי בחו"ל.

Ricca

New member
לא.. זה אומר שאיזה אדיוט צילצל לנו בפעמון

בשש וחצי בבוקר.

mayush63

New member
יש לכם פעמון בדלת?!

מה הוא רצה? אני מקווה שרצחת אותו וקברת בגינה

dasi9

New member
חוגגים

כלומר הצוציק יחגוג בגן, היום קנינו לו תחפושת של שד אדום. אחלה חג שבעולם, יש גם ממתקים למי שיצלצל באינטרקום - סוכריות עיניים מדממות, אפים כרותים ועוד...אני אישית ממש אוהבת את החג הזה, ובאנגליה בשנים האחרונות ממש משוגעים על זה. בבית תלינו רוחות ודלעות כי הבן ביקש. לדעתי זו דרך טובה להתמודד עם מה שמפחיד. חוץ מזה אין פורים כמו בישראל, אז מנצלים את החג הזה לאותה מטרה - סיבה למסיבה.

AdiNH

New member
אני שונא את החג הזה

א מי אמר שצריך לרוץ לטרגט או אי פארטי ולהוציא $20-$50 לתחפושת,אי אפשר להיות יצירתיים כמו שאנחנו היינו בפורים? ב זה קונספרציה של רופאי השיניים ג איזה חינוך זה לילדים שהם רצים מדלת לדלת לבקש ממתקים? תראו בפורים מלמדים את הילדים לשמשלו מנות לאבונים למרות כל זה אנחנו משתתפים ובשכונה שלנו יש הרבה בתים מושקעים לארוע

Ayelet CA

New member
two things

until last year I made their costumes at home. this year I bought her a witch costume at Rite Aid for 5 dollars he just took something from our dress-up stuff I agree about the candy.

John the Savage

New member
מי אמר באמת שזה מה שצריך?

לי לפחות לא הודיעו שאני צריך לרוץ לטרגט או פארטי סיטי ולקנות תחפושת מוכנה. בכל ההאלווינים שחגגתי עד היום לבשתי תחפושות שהכנתי בעצמי, כשאת הרכיבים הדרושים קניתי בחנויות של הכל בדולר.

saritoosh22

New member
אנחנו חוגגים בישראל,

מחר עושה פעילות לכיתה של הבן שלי לכבוד הלואין. הילד ביקש, המורה נענתה והכיתה מתרגשת.

למעלה