Halloween Goth Party חמישי 02/11

Darknessx

New member
Halloween Goth Party חמישי 02/11

חברים וחברות יקרים Dark Revolution & Schwarze Union גאים להציג: פרק II של ה``סגה`` Halloween Goth´ Mere Party…The Creepiest Ball of the Year" בנשף הסיוטים של השנה ליל כול הקדושים לרגל הארוע על התקליטיה ינצחו לא פחות משישה דג`אים DJ Shachar Shapira - res.Zamir DJ Tal Orlev - AlternaTV.co.il DJ SynthSoul - MayThunder Israel DJ Gothic Tolik DJ Skorpion DJ Duke Erez במהלך המסיבה יוקרן הסרט: The Nightmare before the Christmas לבירורים: Von Elixir: 0528032888 / Shlomi.de: 0528073129 מחיר כניסה לערב יהיה 40 ש``ח, בירה ב-11 ש``ח, וודקה רדבול ב-22 ש``ח. יום חמישי 02/11/06 החל מ-23:30 מועדון הסילבר, הרצל 146 תל-אביב. מול הבארבי.
Halloween Goth` Mere Party
נשמח לראותכם מחופשים see u all on the darkest dance floor ... לצפיה בגלריה מהמסיבות בקישור הזה http://www.showme.co.il/gallery.asp?u=darkness&album=18095
ויש כניסת הנחה לחברי הפורום ל10 הרישונים שישלחו לי בפרטי - כניסה למסיבה ב-30 ש"ח במקום 40 (חסכתם
), להשתתפות שלחו לי מסר עם שם/ניקניים ותרשמו בקופה!

|נצל"ש| מסתבר ש"מיצוב" עדיין קיימת

הזקנים בטח זוכרים את חברת "מיצוב" שהביאה לנו את מו"ד-בקופסאות. היא הייתה קיימת עוד לפני שהיא התחילה להתעסק במשחק, ומסתבר שהיא עדיין קיימת ומתעסקת ב"יעוץ עסקי" או משהו כזה. אפילו יש להם אתר אינטרנט: http://www.mitzuv.com/indexh.htm

ogmios

New member
לא נראה לי שזו אותה חברה

מיצוב של משחקי התפקידים הייתה חתמת את שמה כ"מיצוב בינלאומי בע"מ".

נראה לי שכן

לפחות לפי שם הבעלים (מיכאל פרי) ולפי העובדה שיש שם מאמרים של גיא פרי... מיצוב בינלאומי הייתה השם בו מיצוב השתמשה עבור ענף משחקי התפקידים שלה, בתקופה בה התעסקה עם התחום והייתה "הנציגה הבלעדית של TSR בישראל". אבל מיצוב החברה של מיכאל פרי הייתה קיימת עוד קודם לכן. מערך ההפצה והשיווק של מו"ד-דאז, אגב, היה בכלל מבוסס על "באג", ולא על מיצוב...

ogmios

New member
וואלה, יש מצב

מודה שלא התעמקתי יותר מידי באתר. הוא לא באמת נראה כאילו הוא שווה את הטירחה...

רמשטיין

New member
מה קשור??!?

ואם כבר, על הסרט: The Nightmare before the Christmas לעומת זאת, על הסרט: The Nightmare before Christmas בכיתי הרבה שהפך למותג ממוסחר עד גועל.

לא יודע

אבל יש משהו נורא מצחיק באנשים שמתלבשים אותו דבר כדי להפגין את האינדיבידואליזם והנון-קונפורמיזם שלהם. אני זוכר שגותית אחת סיפרה לי בהתלהבות על הקישוטים הגותיים היחודיים שיש במסיבות גותיות, ודי הרסתי לה את המצברוח כשאמרתי שמנורות קטנות שתלויות על עצים ונרות בפמוטי מתכת גדולים הם משהו שיש בכל גן אירועים סטנדרטי ובכל חתונה ממוצעת שנערכת בגן כזה. מצד שני, עוד לא הייתי בחתונה שבא המארח הסתובב עם צווארון תחרה גדול ושוט והצליף ברהיטים לצלילי מוסיקת דיכאון של איזו גירסה גותית ואירופית לשיריו של אבי ביטר.

רמשטיין

New member
תלמדו, ילדים וילדות

לבדוק הגהה פעמיים (דובי דובי דוברמן) מה שרציתי לכתוב בהודעה העילגת הקודמת הוא: ------ ואם כבר, על הסרט: The Nightmare before the Christmas מעולם לא שמעתי, יש להשיג באוזן? לעומת זאת, על הסרט: The Nightmare before Christmas בכיתי הרבה על שהפך למותג ממוסחר עד גועל. ------

למעלה