Halloween Escape לשובתים
M MP826 New member 30/10/07 #3 אני... יש לי את כל המרכיבים שכתובים בספר אבל אני לא יודעת איך להדליק את הנרות ומה זה הדף הזה שרואים בספר אי אפשר להכניס אותם לקדרה גם
אני... יש לי את כל המרכיבים שכתובים בספר אבל אני לא יודעת איך להדליק את הנרות ומה זה הדף הזה שרואים בספר אי אפשר להכניס אותם לקדרה גם
מ מקס6 New member 30/10/07 #4 היי חסר לי מרכיב אחד את הנרות את מדליקה כך ,את מקליקה על הקש ואחר כך על הדלעת [בפה ] ויש לך אש כך שלוש פעמים את אוספת קש ומדליקה נר חדש ,את המרכיבים פשוט מניחים תסתכלי מה חסר לי אולי תעזרי לי
היי חסר לי מרכיב אחד את הנרות את מדליקה כך ,את מקליקה על הקש ואחר כך על הדלעת [בפה ] ויש לך אש כך שלוש פעמים את אוספת קש ומדליקה נר חדש ,את המרכיבים פשוט מניחים תסתכלי מה חסר לי אולי תעזרי לי
מ מקס6 New member 30/10/07 #6 ברגע שאת מניחה את כל המרכיבים ,,, בקדרה ,תכניסי את הדף ואז תופיע לך רוח וזהו סיימת
M MP826 New member 30/10/07 #7 תודה בעצם חסר לי את המרכיב שלך היה חסר, לא שמתי לב ומאיפה משיגים את הדף?
M MP826 New member 30/10/07 #9 אוקיי מצאתי תודה רק חסר לי עדיין הדבר האפור שרואים בחלק העליון של הספר
L Lady in red2 New member 30/10/07 #13 ../images/Emo58.gif את צריכה לקחת בשר מהשלד ולתת לעטלף לאכול, ואז את לוקחת את מה שהוא פולט