Halloween שמח לכולם!

Halloween שמח לכולם!

איזה פרק האלווין הכי אהבתם? יש את: Halloween - 2x06 (שם מקורי, הא?) Fear, Itself - 4x04 All the way - 6x06 אפשר גם: -להוסיף ציטוט משעשע מאחד הפרקים. -לדון בסוגיית "למה פרקי ההאלווין מופיעים רק בעונות הזוגיות (2,4,6)?". -לספר לנו למה אתם מתחפשים, אם בכלל. -לאחל לי מחר-הולדת שמח.

charmer

New member
Fear, Itself

אוז, זאנדר המלצר, אניה הארנב... וכמובן גאכנר. מנצח בקלות. - ציטוט: Gachnar: I am the dark lord of nightmares! The bringer of terror! Tremble before me. Fear me! Willow laughing: He... he's no cute! Gachnar: Tremble! Xander bends down: Who's a little fear demon? Come on! Who's a little fear demon! - כי ג'וס מנסה to mess with our minds? - סנטה קלאוס? - כבר איחלתי, אז.. לא! נא!

¥otamsh

New member
יאאא מחר הולדת מאוד שמח לך...!

יאא האפי האלווין! כמה מרגש! XD ויש את הפרק הזה בעונה השישית נראה לי, עם השד הפיצי... "actual size" XDD יאאא חבל שלא אורגן איזה משהו האלוויניש עם חברים...! אףפעם לא יצא לי לחגוג... =/

Taladora

New member
אני מצאתי את הפרק הפחד עצמו

לפרק הכי OVERATED אי פעם, אבל למדתי שרק אני בדעה הזאת. חוץ מהתחפושות של כולם (בלעכ, לא של באפי) אין לי ממש מה לומר על הפרק. לא משו בכלל. ALL THE WAY גם לא באמת מתעסק בהאלווין, ולכן קשה לי לאהוב אותו כפרק האלווין. בקיצור אני סתם משביתת שמחות. באפי שולט וזהו.
מחר הולדת שמח! (רק לי זה מזכיר את השיר המתוק הזה מעליסה?)

Taladora

New member
יא איזה קטע

גם לי בדיוק היה אין יומולדת.
ואם לא קיבלת את ההודעה שלי, אז אני אומר שוב מזל טוב. למרות שזה היה מלפני כמה ימים.

nick at noon

New member
האלווין כמובן

Willow: Buffy, are you alright? Buffy: What? Xander: Are you hurt? Willow: Buffy, are you hurt? Buffy: Buffy? Willow: She's not Buffy. Xander: Who's Buffy? Willow: Oh, this is fun. Cordelia: Oh, he's a vampire.Of course! But the cuddly kind. Like a Carebear with fangs?

barhenhalliwell

New member
היה אמור להיות ספיישל האלווין מטורף

בפורום, ובסופו של דבר זה לא יצא לפועל מפאת עומסים ותכניות מרובות. אז בכל מקרה, זאת התמונה שהכנתי לספיישל ..

Fairywitch

New member
Fear, Itself ../images/Emo6.gifפרק ענק../images/Emo70.gif

סתם משמיצים את עונה 4- היא אחת האהובות עליי

Fairywitch

New member
אבי!!!!../images/Emo24.gifראית שכתבתי שאני

עובדת על פאנפיק פאם-סלאש?

יש לך זמן לכל הפאנפיקים האלו?! oO

בהצלחהההה!!!!
^^
וכנראה שיש מפגשפורום בחנוכה, חסר לך אם את לא מגיעה. =\ גמעידו בא.

206, Halloween.

כי הוא פשוט יותר טוב מהאחרים>< הרעיון שלו לא מקורי, אבל הביצוע שלו, והתחפושת של באפי$%^#$#@$%@#$. גם מאוד אהבתי את ההתפתחות של ווילו בפרק הזה, ויש בו הרבה מסרים כמו "למה לעזאזל באפי צריכה להתחפש למישהי אחרת כדי שיאהבו אותה?" אני חייב ללכת לבית משפט, אני אכתוב סיכום ארוך יותר לפרק הזה אח"כ..
עידו.

למעלה