hallowed are the orai

רפי74

New member
hallowed are the orai

the orai are an ascented being and therefore they are powerfull,they live in higher plane of execistense,they have an infanat knowaladge about everything.they have the most advanced technonlogy and weapons of megamassdistruction.

slayer510

New member
WTF???

האאא?!?! מה אתה רוצה??? What's your problem man?? דרך אגב, גם לי קוראים רפי! איזה צירוף מקרים, אההה?!

רפי74

New member
האורי

בקרוב יגיעו האורי והכל הולך להשתנות.אף אחד לא יכול לגבור עליהם.

slayer510

New member
חחחח, לא!!!

ראיתי רק את הפרק הראשון בסדרה וגם זה בקושי ולא אהבתי את הסדרה. לא יודע, אם ייצא לי, אני אראה את העונה ה-10. היא נראית טוב, לפי הפרומו. אני כמעט כבר לא רואה סדרות בערוץ. כל הסדרות שאני אוהב נמצאוות בערוצים אחרים או בהורדה באינטרנט(נמלטים, אבודים, גיבורים, קייל XY, יריחו ועוד...). הסדרה היחידה שעקבתי אחריה בערוץ זה סמולוויל. הסדרה הכי יפה ששודרה אי פעם בערוץ!! ד"א, אחי אתה רוצה שאני אשלח לך קישורים להורדת הפיילוט של הסדרה "שרה קונור"?? תשלח לי מסר אם אתה מעוניין.

רפי74

New member
Orici

האורי יותר חזקים מכולם גם מהמשכפלים,אסגרד,נוקס.רק הקדמונים שווה ערך להם תהיה מלחמת חורמה ביניהם במישור קיום שנשגב מבינתנו.מדובר על התפתחות אבולציונית של לפחות 10,000 שנה מעלינו.זה כמו שאנו מסתכלים אחורה לתקופת הברזל והברונזה.

חחח בוא לא נשווה את זה למציאות

בתקופת הברזל היו עמים שללא הפרעות בצורת מלחמות, יכלו להגיע לטכנולוגיה שקיימת היום בדור או שניים (למשל ישראל ) - בכל אופן - האורי יפסידו בטוח... זה סדרה אמריקאית LOL

למעלה