hallelujah

TomerZimmermann

New member
hallelujah

שירו הנפלא של לאונרד כהן יש לי שתי שאלות שקשורות אליו 1) יש תוכנית בגלגלצ בין חצות לשתיים (פעם היא הייתה משודרת כמעט כל יום, אבל כבר הרבה זמן לא הקשבתי אז אין לי מושג מה קורה איתה היום). כל פעם סיימו את התוכנית עם השיר הזה. בכלופן, מישהו יודע מי ביצע את הגירסה הזאת? אם אני לא טועה זאת לא הייתה הגירסה של לאונרד. 2) מה הגירסה האהובה עליכם לשיר הזה? אני יודע שיש הרבה גירסאות שנעשו ע"י אמנים שונים. מה המועדפת עליכם? תודה

tamijul

New member
Jeff Buckley - Halleluiah

אני חושבת שאפילו זה שיר שלו במקור. תמי.

inigo

New member
ביצוע משובח יש ל...../images/Emo79.gif

John Cale . עד היום לא החלטתי את מי אני מעדיף - את jeff buckley ,leonard cohen או john cale .

Lee Tergesen

New member
דרך אגב... ../images/Emo20.gif

לאחרונה ביצע את השיר הזמר המוכשר Rufus Wainwright כחלק מפסקול הסרט Shrek. סתם פרט טריוויאלי שכזה. ביצ´ר

Iris Carmon

New member
אני שונאת את הגירסא של שרק

זה גורם לי לבכות.. אבל מה בימינו לא גורם לי לבכות..

profuck

New member
התוכנית

שמסתיימת בשיר הזה אינה תוכנית, אלא החלק האחרון של הרצועה של "סוף שבוע רגוע" בגלגל"צ עד היום בכל יום שבת (או ליתר דיוק בלילה שבין שבת לראשון) מספר דקות לפני 2 השיר מושמע (דא"ג בעבר זה היה suicide is painles, בסליחה מראש על השגיאות כתיב באיות)

shoosha1

New member
ממ..

משום מה אני לא מזהה את השיר לפי השם. אני ממש אוהבת את לאונרד כהן, שומעת אותו מילדות. אני רצה מהר להוריד (אופס, השתממשתי במילה האסורה) את השיר בטוחה שאני לא אתאכזבבב.. :))

shoosha1

New member
אהה..איזה מצחיקה אני..:)

ברור שאני מכירה.. :)) תודה, עכשיו בזכותכם גם אותו יהיה לי שושה

shoosha1

New member
פשוט גדלתי על השירים האלה...

כשהייתי קטנה כל נסיעה, לכל טיול... כל יום שבת בצהרים... תמיד לאונרד כהן תודה אבא שמחתי לשתף אותכם :)

חולוני

New member
יש לי את השיר הזה בדיסק..

והסתכלתי בחוברת המילים ורשום שלאונרד הוא הזמר המקורי של השיר, והוא זה שכתב אותו ב-84... אולי עשו לו הרבה קאברים, אבל המקור של לאונרד כהן.
ד"א יש לי גם השיר Everybody Knows מרדיו חזק על דיסק.. ועוד בהופעה חיה...

TomerZimmermann

New member
תודה תודה תודה

החלטתי פשוט להוריד את כל הגירסאות :) אם כבר מדברים על לאונרד. אני לא ממש מכיר אותו חוץ מהשיר הזה ו"כולם יודעים" אז תמליצו לי בבקשה על השירים הכי טובים שלו.

inigo

New member
הופה

suzan takes you down who by fire famous blue raincoat tower of song take this waltz take me to the end of love so long marianne bird on a wire Hallelujah Lover Lover Lover Ain´t No Cure For Love I Can´t Forget First We Take Manhattan אלו הם הנבחרים שלי. ואני באמת לא מכיר אותו כל כך טוב....

timboktu

New member
גם בונו ביצע את הללויה

אגב אגב. גם בונו ביצע את ´הללויה´ של לאונרד כהן בדיסק ´Tower Of Songs´ - אומנים מבצעים את לאונרד כהן. עוד שיר שמומלץ מאוד מהדיסק הוא הביצוע של STING ל - Sisters of mercy.

אלמקס

New member
יש גם גרסת של ניק קייב......./images/Emo24.gif

אם כבר נכנסתם ללאונרד כהן למה שלא תטעמו קצת ממשיכו מר´ ניק קייב. הוא הוציא לפני פחות משנה אלבום מדהים ביופיו האלבום נקרא- "No More Shall We Part" האלבום ממש בסגנון לאונרד כהן אבל לא חיקוי שלו עדיין נשאר לניק קייב את היחודיות שלו והוא מערבב אותה עם ההשפעה של לאונרד עליו. עכשיו למה אני כותב לכם את כל זה? מכיוון שבאלבום זה נתן ניק תשובה לשירו של לאונרד כהן -"הללויה" כתקשיבו לביצוע של ניק תבינו כמה היוצר הזה מוכשר. הוא כותב: הדמעות הניגרות מעיני עכשיו אני צריך 20 דליים גדולים לאגור אותם 20 בחורות יפות כדי לסחוב אותם 20 בורות עמוקים כדי לקבור אותם י ש ה ל ל ו י ה !!!!!!!!
HALLELUJAH On the first day of May I took to the road I´d been staring out the window most of the morning I´d watched the rain claw at the glass And a vicious wind blew hard and fast I should have taken it as a warning As a warning As a warning As a warning I´d given my nurse the weekend off My meals were ill prepared My typewriter had turned mute as a tomb And my piano crouched in the corner of my room With all its teeth bared All its teeth bared All its teeth bared All its teeth bared. Hallelujah Hallelujah Hallelujah Hallelujah I left my house without my coat Something my nurse would not have allowed And I took the small roads out of town And I passed a cow and the cow was brown And my pyjamas clung to me like a shroud Like a shroud Like a shroud Like a shroud There rose before me a little house With all hope and dreams kept within A woman´s voice close to my ear Said, "Why don´t you come in here?" "You looked soaked to the skin" Soaked to the skin Soaked to the skin Soaked to the skin Hallelujah Hallelujah Hallelujah Hallelujah I turned to the woman and the woman was young I extended a hearty salutation But I knew if my nurse had been here She would never in a thousand years Permit me to accept that invitation Invitation That invitation That invitation Now, you might think it wise to risk it all Throw caution to the reckless wind But with her hot cocoa and her medication My nurse had been my one salvation So I turned back home I turned back home I turned back home Singing my song Hallelujah The tears are welling in my eyes again Hallelujah I need twenty big buckets to catch them in Hallelujah And twenty pretty girls to carry them down Hallelujah And twenty deep holes to bury them in Hallelujah The tears are welling in my eyes again Hallelujah I need twenty big buckets to catch them in Hallelujah And twenty pretty girls to carry them down Hallelujah And twenty deep holes to bury them in

tamijul

New member
אלבום משובח ביותר....../images/Emo20.gif

מסכימה איתך לחלוטין. אחלה אלבום. יש את זה לניק קייב.... תמי.

למעלה