Hail, Humans

YDarkWolf

New member
Hail, Humans

אממ... שלום לכם, בני אנוש. טוב.לא נהיה כ"כ דרמטיים. אז... אני חדש! כן! תמחאו כפיים! *אכזבה* טוב, לא משנה. אני כבר שנתיים משחק מו"ד, בקבוצה ובאינטרנט, דייסלס וגירסא 3.0, הגירסא שבאה אחרי 2.0, או "Advanced", אתם יודעים... (תעשו 2+1. כמה יוצא?) אז... נתעלם מהיציאות שלי. בכל מקרה, יש לי קצת ניסיון בכתיבת רקעים למשחקי תפקידים, ויש לי ניסיון בכלל במשחקי תפקידים כמו שהזכרתי. אני גם בערך ספר חוקים מהלך של מו"ד. רציתי להראות לכם דגימה מעבודותי. צירפתי קובץ של text. תהנו. ותגידו מה דעתכם. זה סוג של פנטזיה פסיכולוגית. אל תיבהלו. וזה רק ההתחלה של משחק תפקידים שהמצאתי לו את הכללים. אני משחק אותו עם 3 שחקנים בפורום נידח אחר. אל תיבהלו אם אתם לא מבינים חלק. זה אמור להיות ככה. תודה. מקווה שיהיה כאן משעשע. ד"א, יש כאן משחקי תפקידים פעילים במקרה?

dragon zlotnik

New member
ברוך הבא

מצטערים שלא מחאנו כפיים, אנחנו לא רוצים להעיר את הדרקון בחצר, בכל מקרה יש את המשחק של hammerfal, ואולי יתחיל בקרוב עוד משחק,תתכתב במסרים עם hammerfal, ואולי תוכל להצטרף למשחק.

YDarkWolf

New member
ברוך השב?

ברוך השב? לבורן? (מי שזה לא יהיה) אוקיי. אני אדבר עם hammerfall. אולי אני אפתח משחק תפקידים משלי. מי יודע? מה אתם אומרים? אני שמח שאתם חושבים שזה מעניין. האמת היא ששאר היצירות שלי היו כתובות בפורום אחר, קטן וטוב, והוא כבר איננו, וגם יצירותיי. יש לי משהו שאני יכול לשחזר, אם אתם רוצים. יש לי שיגעונות כאלה של כתיבה לפעמים, ויוצא מהם דברים ממש נחמדים. תודה על הברכות החמות, בכל מקרה.

DDN

New member
ברוך השב!

ברוך השב אלינו מארצות הכפור! אתה מוזמן לשבת לנוח באח. כוס שיכר ללא אלכוהול על חשבוני!

DDN

New member
זו הברכה.

אני כרגע במחסום יצירתי. אפילו לברך את הברכה הרגילה אני לא מצליח.

Loewenthal

New member
ברוך הבא! *

מה שכתבת מאוד מעניין, והייתי שמח לשמוע עוד. חוץ מזה, לי אין בעיה לאייר את הדמויות, אני אפילו אשמח. *לי לא אמרו ברוך הבא כשהצטרפתי לפורום, כנראה בגלל שהתחלתי ישר במשחק של האמרפול, ולא אמרתי שום דבר על זה שאני חדש, אז הנה עכשיו כולם יודעים שהצטרפתי לפני כמה שבועות, מחיאות כפיים גם לי! אם לא איכפת לכם להאכל מהדרקון שבחוץ...

dragon zlotnik

New member
גם אני

לא עשיתי הודעה "שלום, אני חדש" שהצטרפתי אלא פשוט זרמתי, לדעתי אין כ"כ צורך לעשות הודעה "שלום, אני חדש...) בכל מקרה ברוך הבא גם אתה!

DDN

New member
האמת שגם אני

פשוט "נדחפתי" לפורום כשהגעתי. אבל, אני משתדל תמיד לומר "ברוך הבא" לחדשים. אז לבחור מהמשחק שפספסתי (אני לא עוקב אחרי המשחק) - ברוך הבא לפורום!

DDN

New member
ברוך הבא לפורום.

מקווה שתהנה משהותך כאן!

למעלה