H1900 IPAQ

gadys

New member
H1900 IPAQ

כמה אמור לעלות אחד משומש ? לאהצלחתי למצוא מפרט טכני. איפה יש ?

2cookie

New member
לא כדאי לקנות

גם 300 שקל הוא לא שווה. ב-300 שקל ניתן לקנות TUNGSTEN T.

gadys

New member
למה לא ?

TUNGESTTEN זה פאלם ? אני לא צריך הרבה במחשב כף יד שלי

BravoMan

Active member
אני חייב להסכים עם coockie2 בנידון

הנה המפרט. המכשיר תוכנן להיות מכשיר בסיסי לפני 4 שנים אבל גם בטור כזה, היה די עלוב. אני לא יודע מה הדרישות שלך (יעזור אם תספר לנו) ואני גם לא אוהד של פאלם, אבל אם כל מה שאתה צריך זה אירגונית שאולי גם תריץ איזה משחק בקטנה אולי בכל זאת כדאי שתסתכל לכיוון ההוא. יש לציין אגב שדווקה המכשיר האחרון בסדרה 1950 הוא שיפור משמאותי מהסיבות הבאות: יותר זכרון, וגם זכרון בלטי מחיק (לא חותפים HARD RESET כשנגמרת הסוללה), מעבד חזק יותר וWIFI.

gadys

New member
דרישות

לא הרבה, רק ארגונית + אבל הוא לא שווה 350 ש"ח ? יש לו יותר זיכרון מלפאלם, יש BT. מה זאת אומרת בסיסי, מה לא ניתן לעשות איתו ? מה עדיף בפאלם ?

AYELET1

New member
ובנוסף, זה שיש יותר זכרון

לא מצביע על כלום משום שתוכנות הפוקט דורשות בד"כ זכרון רב יותר

BravoMan

Active member
זאת אומרת

שהוא תוכנן כמשיר שהיה זול. יש לו אומנם את כל היכולות של פוקט אבל ברמה הנמוכה ביותר. מה אי אפשר לעשות איתו: לגלוש ברשת, להריץ תוהנות כבדות ומתקדמות, להריץ מספר תוכנות בו זמנית (כי כמות זכרון ריצה נורה מוגבלת) לעבוד על מסמכי WORD וEXCEL ללא המרה. לגבי BT באיזה בדיוק דגם מדובר? יש את ה1910/1915 שזה הדגם הבסיסי ביותר ויש את ה1945 שיש לו BT וזכרון קצת יותר גדול. אם אכן מדובר במכשיר זה אז אולי באמת שווה את ה350 ש"ח בתנאי שהמכשיר שמור כמו שצריך (בלי שריטות, פיקסלים מתים במסך וכו')

למעלה