H10 - שאלות

yuDa398

New member
H10 - שאלות

שלום! קניתי לא לפני שבוע את ה-iriver H10 5GB באילת ב-1250 שקל מדיסק קלאב(ואני ממליץ לכולם לקנות משם, חנות טובה). בקיצור יש לי כמה שאלות ודברים שלא ממש הבנתי במכשיר הזה: 1- בהדלקה הראשונה של המכשיר הוא הציג שקופית כזאת שכתובה בה "iriver", אבל כשאני מדליק את המכשיר הוא ישר מציג את התפריט הראשי ומדלג על השקופית, מישהו יודע למה זה? אולי בגלל שאני לא מכבה טוב את המכשיר? 2- העברתי כמה שירים למכשיר. הכל טוב ויפה יש את האיקון על המכשיר בעת החיבור המכשיר מזהה את הנגן, הוצאתי באופן בטוח את הכבל (לחצתי על האיקון הזה למטה) אבל שאני מתחיל להתעסק עם המכשיר ואני מחפש את המוזיקה שהעברתי, אני לא מוצא את הקבצים דרך תפריט "music" אלא רק דרך תפריט "browser"! מישהו יודע למה? 3-רדיו אנייודע איך לתפעל אותו לתכנת תכנות והכל.... אבל לצאת מהרדיו אני לא יודע. אני יסביר את עצמי- נגיד עכשיו שמעתי רדיו וני רוצה לחזור לתפריט הראשי מבלי לשמוע יותר את הרדיו. איך אני עושה את זה? השאלה הזאת נכונה גם לגבי המוזיקה! 4-שמעתי שאני יכול להטעין את המכשיר גם באמצעות המחשב דרך ה-USB. איך אני עושה את זה? תודה!!!

ariel1989

New member
תשובות

גם אני קניתי את ה-h10 לפני בערך שבוע וחצי והנה התשובות לשאלות: 1. לא כל פעם שמדליקים את המכשיר זה מציג את השקופית, אין לך מה לדאוג 2. אם פשוט הכנסת את השירים למכשיר דרך "המחשב שלי" כאילו זה עוד כונן, זה יתייחס לשירים בתור קבצים והם יהיו רק ב-browser, אם אתה רוצה שהם יהיו גם ב-music אז תעביר אותם בעזרת התוכנה iriver plus שמצורפת עם הנגן 3.פשוט תצא מהרדיו לתפריט הראשי ותלחץ על המקש של ה-play 4. פשוט מחברים את הנגן ל-usb והוא נטען אוטומטי (יש על הכבל מין נורה אדומה שנדלקת)

yuDa398

New member
נראה לי שטעית בקשר לשאלה השלישית

כשאני יוצא מהרדיו לתפריט הראשי ולוחץ על מקש "play" הוא מתחיל לנגן לי מוזיקה שהעברתי.... יש לך פיתרון אחר? ויש לי עוד שאלה- כשאני שומע משהו ואני "שוכח" מהנגן אז המסך עם הזמן מתכבה ולא משנה על מה שאני לוחץ הוא לא נדלק (חוץ מכפתור הכיבוי), למה זה? תודה

ariel1989

New member
תשובות חלקיות

בקשר לרדיו אז חשבתי שזה מפסיק עם כפתור ה-play בגלל שאני עוד לא הכנסתי שירים לנגן, לכן זה הפסיק לי את הרדיו. חוץ מזה אם אתה לא רוצה לשמוע יותר רדיו ואתה לא רוצה לעבור לשירים אחרים אז פשוט תכבה את הנגן!!! זה יפסיק את הרדיו. מה שאני יכול להציע לך זה ללכת להקלטה וללחוץ על voice ואז זה יפסיק את הרדיו ואז אם אתה לא מתחיל להקליט כלום אתה פשוט חוזר לתפריט ואז אין רדיו (ולא הקלטת כלום כי לא לחצת על התחלת הקלטה, רק נכנסת לזה) בקשר למסך שנכבה, יש ב-settings אפשרות לבטל את זה. סתם מתוך התעניינות, מה אתה עושה עם העברית ההפוכה??

למעלה