H

• פותח הנושא dot27
  • פורסם בתאריך

dot27

New member
H

char translate(char c) // this fucntion translate one digit char to another { switch (c) { case '0': return '7'; case '1': return '3'; case '2': return '4'; case '3': return '0'; case '4': return '5'; case '5': return '8'; case '6': return '1'; case '7': return '9'; case '8': return '2'; case '9': return '6'; } } int exc1(void) { // this function outputs translated number (composed from chars) char ch1; printf("exc1: enter natural number:\n"); ch1 = getchar(); while (ch1>='0' && ch1<='9') { putchar(translate(ch1)); ch1 = getchar(); } return 0; } _________________​

איליטה

New member
../images/Emo45.gifאכן אחד הריקודים היפים....

לא הייתי חושבת על ריקוד אחר

חידה! לענות כאן

אצל מי מהמרקידים/מרקידות חברי הפורום ניתן יהיה אולי לרקוד את הריקוד שרישומו נמצא לעיל. אילת
השתתפות בחידה אסורה על מנהלי הפורום

איליטה

New member
../images/Emo6.gifאולי אצל אחד מהמדריכים

החדשים שהצטרפו לפורום לאחרונה.....
אפשר רמז.... פליז

תלתלים8

New member
../images/Emo6.gif אולי אצל גדי ביטון....

כתוב כמו קוד של תכנית, ולגדי ביטון למיטב ידיעתי, יש תואר/השכלה במחשבים.

איליטה

New member
מרקיד ראשון = אילת (תיכנות)

מרקיד שני = אין לי מושג מרקיד שלישי = אין לי מושג בכל מקרה, הריקוד כבודו במקומו מונח

../images/Emo45.gif

יש עוד מרקידים שהם תכנתים? חשבתי שאני המרקידה הכי טובה מבין התכתנים, אך זה לא בטוח... יותר בטוח שאני המרקידה הטובה ביותר מבין המתכנתים שהם רופאי שיניים. זו בדיחה בין החברים שלי, שקודם הייתי רופאת שיניים, אח"כ עשיתי תאר שני בהנדסת תכנה והיום אני דוקטור למחול...

../images/Emo41.gif חחחחח דוקטור למחול ?

את מרפאת את הרקדנים ?? חחחח תחליפי את השפ לד"ר ליכטיגברזוהר

../images/Emo41.gif מה זה הרישום הזה ?

בקושי אני מבין רישום צעדים... ועוד בקודים ? למה אי אפשר בעברית תיקנית ? אוףף

AyeleDance

New member
אתה צוחק אני מקווה...

חבר הפורום הנ"ל גם חבר בפורום תכנות, הכניס לכאן הודעה בטעות. איליטה, כיאה לרוקדת הגרה איתנו כאן, בעמק הסיליקון, הפכה את זה לבדיחה ומכאן הכל התגלגל. על החתום, ד"ר ליכטיג ברזוהר (הייתי פותחת כרטיס נוסף, אבל תפוז יחסמו אותי בסוף)

למעלה