הלכנו אני ועוד שתי חברות שלי ל"טריפל דייט" אוי כמה שזה נשמע הזוי! עם ידיד שלנו ושני חברים שלו. והידיד הזה ואני מדברים קבוע במסנג'ר, ואנחנו נמ. אולי נהיה חברים או משהו...זה עדיין לא ברור כל כך אבל אני אפילו לא יודעת אם אני רוצה! ודייי היה מוזר בטירוף. אבל הוא חמוד
אבל אני במחשב של אמא שלי ואין לי כוח להתחיל להחליף.. שם:לימור פנט. גיל:13. איזור מגורים:מרכז. 3 פרטים על עצמכן:אני אוהבת לצייר,לשחק סימס 2 ואני דתייה. תמונה:אין לי..סורייי. דרכי תקשורת:אי מייל [email protected] אי סי-232993475
שם: תמי:] גיל: 15 ואממ, ארבע חודשים:] איזור מגורים: פ"ת שהיא ממש כמו בשיר של אינפקציה("אני לא מאמין שאני גר בפ"ת- ערסים זקנות ובני אקיבע" |הגדש|3 פרטים על עצמכן: אני עייפה, אני אוהת לצייר ואתמול קניתי מכנסיים מגניבים^-^ תמונה: לא. דרכי תקשורת: מסר:]
שם:ליאור גיל:13 וחצי איזור מגורים:צפון 3 פרטים על עצמכן:-ריקוד זה די החיים שלי. -יש לי אמאבא אחותאחאח. -קניתי אתמול מכנסי גלישה ממש יפים. תמונה:אין לי על המחשב. דרכי תקשורת:[email protected] (מסנ')
אהם. שמי הוא אליסה. אני גרה בת''א, זאת עיר שולטת. אני רוסיה במקור (גרתי שם עד גיל 7), אוהבת סושי, אבא שלי מאפיונר. אה, ואני מפגרת כי אני בכיתת מחוננים. זה מאוד חשוב. XD. תמונה מצורפת.