H!T M3 8A8Y 1 M0R3 T!M3!*!*11

o0Invisible0o

New member
דאפי??../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif את בטוחה? נמנ.

אני כמעט בטוחה שלא! כי אמ. לאלא. היא יותר קטנה ממך. ואמ. היא בפנימיה. ובכלל לא נראה לי הגיוני.o_0

Karin917

New member
בטוחה ב-100%.../images/Emo210.gif

היא לא בשכבה שלי, אבל היא כן בבי"ס שלי. וצפית זה גם פנימייה. ואני יודעת שקוראים לה דפנה..

shmeksit

New member
../images/Emo155.gif אני P:

שם: יובל גיל: 13 איזור מגורים: ערד 3 פרטים על עצמכן: אוהבת לרקוד, לשיר ואממ לצייר *O* תמונה: אממ. לא. סתם אני לא בבית אז אין לי תמונה P: דרכי תקשורת: מסנ: [email protected]

אוקעע.... אנוכי. ../images/Emo9.gif

שם: ספיר גיל: עוד... [פחות מחודשיים!!!!!] 15 איזור מגורים: מרכז. חח... 3 פרטים על עצמכן: מממ... *אני גרועה בדוליז *אני יושבת עכשיו מול המחשב *אני מקלידה עכשיו על המקלדת נכון שאני גאונה?
תמונה: אעע.... אין לי. ברגע שתהיה- אני אשים. =] דרכי תקשורת: אייסע- 303553003 אימייל- [email protected] מסר- נו ברצינות. מסן-לאפועלכרגע- [email protected] יומנפלא! חג כשר ושמח!!!

או, שכחתי ת'דבר הכיחשוב.

אני עכשיו לבנה כדי שאני לא אהיה אדומה בערב. חחחחח.... פשוט נשרפתי בטיול, אז אמא שמה עלי כמויות לא ריאליסטיות של משחה לכוויות [!] כדי שהיום בערב אני לא אהיה כ"כ אדומה.

yaeloolik

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

שם: יעל גיל: 14 וחצי:]. איזור מגורים:הרצליה.. 3 פרטים על עצמכן:0_0 אני צינית (באופן טוב
. נראה לי...) אני אוהבת עגילים
ונסיתי לעזוב איזה 200 מליון פעם ולא הצלחתי...
. תמונה: תמונה שצולמה במיוחד בשבילכן
(כן אני מצלמת את עצמי
. מסרבים לצלם אותי בבית הזה..) דרכי תקשורת: 304012409 (יש לי גם מסן מי שרוצה במסר אישי
)

yaeloolik

New member
וואי זאת תמונה ממש מוזרה../images/Emo12.gif

אפשר למחוק אותה?
.

000יובל000

New member
^_^

שם:יובל גיל:15 וחצי איזור מגורים:לא משנה. 3 פרטים על עצמכן:אני אוהבת נורא נורא חיות. אני צמחונית. אני מנגנת על פסנתר. תמונה:תסתפקו בעין שלי--> דרכי תקשורת:אם מישהי רוצה את המסנג'ר שתבקש במסר.

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifנראה לי אני יהיה הכי קטנה:D

שם:שירה
איזור מגורים:באר-שבע
3 פרטים על עצמכן:
מנגנת באורגנית
ביישנית קצת ,הא? !
מאמיייי סתם לא יודעת , תמונה: איכ של תמונה:[ דרכי תקשורת: איסי - 194777689 ומי שרוצה שישאל אותי באייסי את המסן כי הוא מסתבך לי הוא עם מספרים תראו- [email protected]

MorningGlory

New member
היי נאוו היי נאו!!!1

יופי של כתב סאפיר0.0 שם: עירית:]] גיל: 16 וחודשיים
איזור מגורים: עמק יזרעאל
3 פרטים על עצמכן:המממ... 1.אני קיווי
2.אני מכירה את הדס! 3.הייתי אתמול במפגש אואזיס והיה כיף
גם במפגש שלנו
X: דרכי תקשורת: מסנג'ר- [email protected]

חחח../images/Emo13.gif את יודעת שחיפשתי

תמונה שלי כדי לשים פה ואז מצאתי תמונה שלנו ביחד?! חחחח....ביומולדת של מעיין שבדקנו כמה אנשים נכנסים בספה

ינקיפנק

New member
אתן כאלה כוסיוט, גאד! ^________^

נדלקתי על ^__^ שם: ילנה, בסדר שיהיה, אבל אתו יכולות לקרוא לי ינקיפנק! גיל: 13, כמעט 14 איזור מגורים:נהריה- לאוהבים את החיים 3 פרטים על עצמכן: אני פסיכית, אני אהבת מטאלללל, ויש לי טלפון בצורת כלב! תמונה:--------------------------->>>>>> דרכי תקשורת: מסנג'ר:[email protected]

Black Pearl666

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

שם: אלה
איזור מגורים: נתניה
3 פרטים על עצמכן:
אני בלונדינית ברמות מאוד קשות
אני חולה על RAMMSTEIN ועל CRADLE OF FILTH
אני מאוהבת בחבר הכי טוב שלי, והוא יודע, אבל הוא אמר לי שהוא אוהב אותי כילו שאני אחותו
תמונה: אין
דרכי תקשורת:
איסי >> 253526384
אימייל >> [email protected]

Black Pearl666

New member
כן אני ידועה במצבים האלה...

וזה כזה מבייש אני הייתי בשיא הדיכי והוא כזה תמך בי וזה ואני כזה כותבת לו באיסי I LOVE YOU והוא כזה ME TOO ואני כזאת "לא! אני מאוהבת בך!!!" וזה כזה מבייש
אבל לפחות הוא לא ניסה לברוח ממני ולהתעלם ממני, הוא הסביר לי ת'מצב ואמר שאנחנו לא יכולים להיות זוג כי אנחנו יודעים הכל אחד על השני והוא אוהב אותי כמו אחות וזה..... יש לי חברה שגם הייתה מאוהבת בחבר הכי טוב שלה והוא גילה, ואז הוא לא רצה להסתובב איתה יותר והעובדה שהוא עוד מסכים להסתובב איתי ולהיות החבר הכי טוב שלי מקשה על זה עוד יותר

Crazy Motek1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo219.gif../images/Emo2.gif את מנתניה???

גם אני!!
איזה שכונה?

אני

שם:אפרת גיל: 12 איזור מגורים: גבעתיים 3 פרטים על עצמכן:1 .אני אוהבת כלבים 2.הדוליז הראשונה שהעליתי לפה היא לא הראשונה.השאר היו פשוט גרועות. 3.אני הבת החמישית במשפחה,אבל אחת נשואה ואחת בצבא...ככה ש.. תמונה:יש,אבל היא ישנה ואני מאוד השתניתי מאז. דרכי תקשורת:אייסי: 306970847 מסן: [email protected] וזה גם האימייל

Mrs Johnny depp

New member
|ג'וני|

שם: אוריינ גיל: 15 איזור מגורים: קיבוץ ליד נהריה [: 3 פרטים על עצמכן: אההה, זה קשה
1. היה לי ממש כיף לפגוש את חלקיכן אתמול במפגששששש
2. אתמול היה לי מוזר בדייט. 3. השיער שלי פעם היה אדום
תמונה: תמצאו בשרשור מפגש
דרכי תקשורת: [email protected] [מסנ] סאאאאאאאאפיר

למעלה