H!T M3 8A8Y 1 M0R3 T!M3!*!*11

GalGul000

New member
כי.. כי... לא יודעת. איך עברה שנה?!

זה ממש לא נראה מזמן!! מה שנה?

TEENAGER1

New member
גם אני תוהה../images/Emo2.gif../images/Emo3.gif

ב-27 יש לי שנה, מסתבר
זכרתי שזה היה בפסח.

../images/Emo221.gif גאד אני באמת לא יכולה לקשר

את האנשים לכינויים שלהן בפורום 0.0 שם: ז'אנ(ה) גיל: 16 וחצי איזור מגורים: רחובות, עיר ההומלסים העשירים P: 3 פרטים על עצמכן: אני אוהבת לצייר, לשיר ולרקוד (בשניים האחרונים אני צריכה לעבוד עליהם) דרכי תקשורת: 211805439 (בינתיים קצת נדפק לי) MSN: [email protected] בתמונה יצאתי גרועה X.X אבל זה מה שיש (וזה לא עדכני כל כך)

מילונלינסאיזקילינגמי אאנננד אייי!!!

שם: מור חתול גיל: 15 וחודשיים איזור מגורים: כפר סבא שלושה פרטים: אני בנוער העובד [טרקונדה' אלוהים] יש לי את החצאית הכי מדליקולית בחיים, ואני תפרתי מן! אני רוקדת בלט קלאסי ומודרני וקניתי בגד גוף ורוד
חה! תמונה:--> דרכי תקשורת: מסנג'ר, מי שרוצה במסר [לא שיש לי בעיה אני פשוט אוהבת מסרים
]

Karin917

New member
אני.../images/Emo210.gif

שם:קארין גיל:17 איזור מגורים:שפלה 3 פרטים על עצמי:
משעמם לי כרגע
אמא גנבה לי את המסטיקים מהחדר
אני צריכה ללכת לקחת כדור אבל אין לי כוח לקום מהכיסא תמונה: מצורפת. דרכי תקשורת:מסרים

עונה!כי אף אחד לא מכיר אותי:[

שם:מיטל גיאיזור מגורים:במרכז 3פרטים על עצמכן: *אני מכורה לאנימה *אני רוצה להישתלב:] *אני אוהבת רוק ומטאל דרכי תקשורת: מסנג'ר[email protected]

../images/Emo214.gif מי ><'

שם: חיים. סתם גפן.
[שרון שולט] 3 פריטים על עצמי: המפפ... מישהו פעם אמר לי שאי אפשר ללקלק לעצמך ת'מרפק, אבל נאי לא מאמינה לו אז אני מנסה
אני מכוערת תחתים.. ויש לי פירס בגבה! ><' תמונה
וזה.. מפעם..

../images/Emo13.gif

שם: הדס גיל: 15 וחצי איזור מגורים: הצפון המרוחק 3 פרטים על עצמכן: 1.פעם הייתי פה ממש הרבה 2.אני שונאת לשון 4.אני מכירה את עירית
תמונה:
.... סתם! הייתי מתה דרכי תקשורת: מסנג'ר- [email protected] איסיקיו- 121845734

../images/Emo221.gif איזו חמודה

דווקא אפשר להגיד שבתמונה ששמת לפני שזאת גם את (נו יש לי דמיון הזוי
)

למעלה