יש פה מלאאא בנות. תפסתי שמות רק של ארבע מכן, לא כולל צ'אן שאני מכירה. אני בת 18 עוד חודשיים ככה. גרה במקום קטן כזה,קוראים לו כרמיאל, אולי שמעתן? אני מסיימת י"ב עוד חודשיים בעזרת השם! אני פול אוהבת טלויזיה, מכורה כזאת לא ראיתן ואני אוהבת מאוד מוסיקה. ניייח הנה תמונה. אני המנשקת כשחיכיתי להסעה לאופת'!
שם:מעיין גיל:13 וחצי איזור מגורים:גדרה זה ליד רחובות.. 3 פרטים על עצמכן: *אובססיבית על ג'וני דפ ואביב גפן.. *רגישה יותר מדי ודיכאונית. *מממשששש לא פוטוגנית. תמונה:-----> דרכי תקשורת: אייסיקיו --296718516 :[.
שם: שני גיל: 15 ו3/4 |עדיין לא 16 D:| איזור מגורים: חיפה |איזור חיפה, לא חיפה| 3 פרטים על עצמכן: 1. אני חולה על צפרדעים ביומולדת שלי בחופש קונים לי צפרדע חיה. 2. אני במגמת גרפיקה |ורוצה להיות אדריכלית/ גרפיקאית/ מעצבת אופנה אם זה מעניין מישהו |. 3. אני חולה על דה ראסמוס |בעיקר לאורי כמובן, אבל גם ממש אוהבת את אקי ואיירו. וגם פאולי סבבה...| ואוהבת את אוונסנס, היהודים ויוני בלוך. |וגם עוד להקות ושירים, אבל אלה הכי| תמונה: אין לי... תהייה בקרוב כנראה. דרכי תקשורת: אמ. אוקיי. אז ככה: יש מסן: [email protected] יש אימייל |אבל אל בבקשה אל תכתבו לשם סתם|: [email protected] ואם זה מעניין אז יש גם בלוג: israblog.nana.co.il/159712 ואם זה מעניין מישהו יש גם דפיוצר בבמה, אני אתן למי שיבקש