H-E-L-P!

H-E-L-P!

תקשיבו. יש לי בעיה קלה. יש לי קרוב משפחה מאוד מאוד קרוב, גם מבחינת דם וגם מבחינת יחסים אישיים. בכל אופן, אני כבר הרבה זמן חושבת שהוא... הומו. די קשה לי להתוודות למען האמת. לא יודעת, כל מיני רמזים מטרימים כאלה, כל מיני דברים קטנים שגרמו לי לחשוב. אני בת 15 בערך והוא בן שלושים ומשהו, לא נשוי, בכל אופן, הוא היה אצלי בבית היום,בקיצור, ירדתי למטה, והוא גם היה והוא דיבר בטלפון רגיל, וגם אח שלי היה שם, אבל אח שלי היה עם האוזניות בקיצור הוא אמר בטלפון משהו כמו "האקס שלי היה הבנזוג לו" או משהו בסגנון וזה גרם לי להבין שזה נכון. אבל מפריעים לי כמה דברים. האם הוא מודע לעובדה שאני יודעת? האם הוא התכוון לספר בכוונה כדי שאני אשמע? למה הוא לא סיפר לי? מה כדאי לעשות בנידון בהנחה שיש סיכוי שהוא לא יודע שאני יודעת? תודה רבה על העזרה.

guy1974

New member
מורכב קצת...

תראי, יכול מאוד להיות שהוא פשוט לא חושב אם את יודעת או לא, יש שלב מסוים שכבר מפסיקים לחשוב מי יודע ומי לא, מי חושד ומי לא, מי שומע מה שאני מדבר ומי לא - הכוונה ברורה אני מאמין...
ומבחינתו הוא חיי את החיים שלו בטבעיות ואם שמעת אז יופי ואם לא אז לא. מה שאני מנסה להגיד לך שמצד אחד יכול להיות שזהו, הוא הגיע להשלמה עם עצמו, וזה באמת לא BIG FUCKING THING להיות הומו, או שאולי הוא באמת דיבר בקול רם שתשמעי, ואם זה ככה אז סביר להניח שהוא יעשה עוד צעד כדיי לוודא שבאמת את יודעת, כאן אין בידך הרבה מה לעשות אלא לחכות לצעד הבא שלו! אני יכול להגיד, לפחות מהרגשה אישית שלי שאני היום נמצא במקום שגם לא כ"כ אכפת לי מי יודע או מי לא, אז אם מישהו מדבר איתי על נושא כמו "למה אין לך אף אחת" או "עם מי אני גר" זה סוג השאלות שהתשובה הנדרשת היא שאני הומו או שיש לי בן-זוג. לי בד"כ הרבה יותר קל להגיד את האמת שאני הומו בסיטואציה כזו של תשובה ולא כשאני צריך להעלות את זה כנושא, אבל לפעמים הרבה יותר מאיים ומרתיע שמישמהו שואל אותך שאלה כמו "תגיד את הומו?" ומה שאני מנסה לומר לך, שכל אחד נמצא בשלב כזה או אחר בחיים שלו, בשלמות ועם הזהות המינית שלו, ככה שקשה לענות לך למה הוא סיפר לך או אם זה נכון או לא. יכול להיות שהצעד הכי נבון שלך יהיה לא לעשות כלום או לא להגיד כלום ולתת לו פשוט להגיע להחלטה האם לספר או לא או שאת יכולה לשאול אותו שאלות עקיפות על החיים שלו ותראי אם הוא מעוניין ומרגיש בנוח עם השאלות על חייו הפרטים. שיהיה ב-
בכל מקרה...

למעלה