H E L L O !

פולי3

New member
H E L L O !

חשבתי על לעשות את המשחק הזה שבוחרים דיסק ואז כל פעם מנפים ממנו שיר אחד! אז אמ נתחיל עם Definitely Maybe: Rock'n'roll Star Shakermaker Live Forever Up In The Sky Columbia Supersonic Bring It On Down Cigarettes & Alcohol Digsy's Dinner Slide Away Married With Children חובה לנמק, הצבעות בלי נימקוים לא ייספרו!!!!!!!!1111

BRING IT ON DOWN

אגב, רעיון אדיר! באמת תהיתי למה הפורום כזה משעמם לאחרונה וזה ה-משחק שיציל אותו! אז אני מעיפה את BIOD כי השיר הזה ממש לא מדבר אליי...אני אפילו לא יודעת מה המילים

מממ...ככה ככה

זה ממש עניין של טעם, אני לא חושבת שאפשר בכלל להתווכח על מוזיקה אהובה כי כל אחד מעדיף משהו אחר זה כמו שאני לא מבינה למה אנשים כאן נגד דיגזי'ס דינר, כי לדעתי זה השיר הכי חמוד בעולם [טוב יש יותר, אבל זה סתם שיר חמוד], אבל אני לא אתחיל להתווכח על זה פה... וזהו [:

sivi22662

New member
Columbia

כי זה אחד השירים שאני לא מכירה, ואני רוצה ששיר שאני מכירה יזכה! אז אני בוחרת להעיף אותו

RoySupernova

New member
ארר עם כולכם

ועם המשחק הזה.. זה אלבום מושלם.. האלבום עם ההתאמה בין ההאווירה של השירים הכי טובה ששמעתי.. ויש בו רק 11 שירים.. למה לנפות? וגם הבחירות שלכם מרגיזות.. אבל אני יוותר כי אני במילא יתעצבן פה מכל בחירה.. אם אני חייב משו אזז כרגע אני מוציא את דיגסי שאני מת עליו אבל הוא ללא ספק הכי פחות מתאים לאלבום (נואל פעם אמר שאם הוא יכל הוא היה עושה את האלבום רק עם 10 שירים בלי דיגסי כי לדעתו זה נשמע קצת כמו המוזיקה של האלה מלונדון שהוא כל כך שונא אבל אני לא מוציא את השיר רק בגלל שנואל אמר).. הוא אחלה שיר והכול ואני אוהב לנגן אותו אבל הוא כרגע הכי פחות חשוב לאלבום מכל השאר.. \=

MorningGlory

New member
../images/Emo45.gif;[

חוץ מהקטע על דיגסי. לא מוציאה

sok777

New member
Bring it down

זה לא משהו השיר:( נראה כאילו הם כבר רצו לסיים את הדיסק והיה חסר שיר ונואל לקח אחד משהוא היה נער או שהוא כתב מהר:)

RoySupernova

New member
אם אתה כבר מדמיין סיטואציות כאלה..

אז תדע שהיה מצב כזה.. והשירים שנואל כתב ממש כשהם נכנסו לאולפן היו דווקא סופרסוניק ושייקרמייקר..

Ellabll

New member
Digsy's Dinner ../images/Emo128.gif

למרות שהדיסק הזה כ"כ מושלם מכל הבחינות שזה פשוט עינוי

sok777

New member
שלום אדומה:) חחח

זה קצת מבדר הקטע של אדומים נכון? [אל תפגעי, זה הצבע הכי יפה.. יחד עם שחור]

למעלה