H-) שאלה מענינת... H-)

H-) שאלה מענינת... H-)

כמה אנשים מכורי הארי פוטר כבדים, יש לדעתכם בארץ? אני מהמרת על 50. אני אישית מכירה לפחות 2. מכור כבד = שלא יכול בלי להזריק או להסניף - ``הארי`` לפחות פעם ביום. דנה - מכורה כבדה, שלא סובלת מעודף משקל:).

Harry Potter

New member
לדעתי יש בערך - 100.

משיטוטי בפורמים נתקלתי בדי הרבה שחוזרים על עצמם, בהנחה שהם משתמשים באותו ניק. למה 100, כי נראה לי שמכורים באמת אין הרבה יותר. כל האוהדים המזדמנים, אחרי שיצא הספר הרביעי בארץ זנחו את הארי לטובת פעילויות אחרות. רק שרופים כמוני נשארו וישארו באש ובמים עסוקים בהארי עד לא ברור מתי... בוודאות עד יציאת הסרט, שיצא בנובמבר הקרוב, גם בארץ. טל (הלא מתולתל).

S.tal

New member
הרבה יותר!

יש הרבה יותר ממאה אנשים מכורים! אבל אין לי מושג כמה..... ואני מתוכם! טל (בת!!!!!!!) מכורת הארי פוטר!

אמרתי בערך 50 כי פה יש 50 חברים.

בהנחה שכולם פה נכללים בהגדרה של מכורים קשים. כמוני. דנה שהיום כבר הזריקה פעמיים (הארי...!)

SnufellS

New member
חחחח, אתם לא בסדר?....

מאה? באמת... תנו להארי קצת יותר קרדיט, וויל יו? חחחח, רק לפני כמה שבועות התהלכתי לי לתומי בעיר, כשלפתע עצרה אותי נערה בערך בגילי והתחילה לבהות בקינאה בחולצתי... לא הבנתי מה לעזאזל היא רוצה, עד שפתאום קלטתי שאני לובשת את חולצת גריפינדור האהובה שלי שהביאו לי מארה``ב והילדה קלטה שזה קשור להארי ולא יכלה להתנתק מהחולצה... היא סיפרה לי שהיא מעריצה שרופה ולא יכולה בלי הארי, ואח``כ הלכנו לדרכנו. אחרי בערך שבוע פגשתי את אותה הילדה בקניון, והיא הייתה עם כמה חברות, והיא כנראה זכרה אותי עם החולצה וסיפרה לי שגם שתי החברות שאיתה הן מעריצות שרופות ושהיא מכירה עוד הרבה כאלה... בקיצור- they`re out there, people... נמצאים בכל מקום, אורבים לאנשים עם חולצות של הארי פוטר, ומתכוננים להכות... אז זה באמת לא שפוי לחשוב שיש פחות ממאה... #ניצן#

Nagini Potter

New member
אוי נרגעתי....

ואני לתומי חשבתי שנותרתי לבדי במחלקת האובססיבים..... טוב לדעת שאני לא לבד...... Nagini Potter

Alicia spinnet*

New member
זה תלוי...

תלוי כמה אנשים יש במדינה אני מתארת לעצמי שבערך חצי מהם אפילו יותר! ילדים קטנים לא קוראים-מבוגרים-60+ לא נראה לי... ככה שהרבה הרבה ילדים מגילאים 8 אפילו 7 ואני אישית מכירה ילד שעולה לכיתה ב` שכבר קרא את שלושת הראשונים

Nagini Potter

New member
סבתא שלי בת 80 ומשהו

ובשביל שספר ירצה אותה הוא צריך להיות סופר סטיישן אקטרה לפחות!!!!! היא קראה לפחות שני ספרים, ולמרות שהיא אומרת שהיא קוראת רק כדי לדעת על מה אני מדבר כל היום, אני חושדת שהיא אוהבת את הספר...... Nagini Potter האובססיבית הכפייתית

fluppster

New member
אני עולה ל-י``א

וקראתי את כל ה-4. אני חולה על הארי פוטר!!

PopPy

New member
להערכתי

מכור כבד לא יכול להיות מכור כבד ללא אינטרנט, כי מידע של ממש מחוץ לרשת נדיר למצוא, ומדובר בפיסות מידע קטנות לא משמעותיות ובכלל מחוץ לרשת אין מידע למכורים של הארי פוטר, שלא נדבר על מכורים כבדים. לא קיים כזה דבר מכור קשה שאינו פעיל באתר כלשהו, זה פשוט מוזר מדי, ואני באופן אישי מכירה כ80 מכורים כבדים של ממש, אני מאמינה שאין יותר מ100, עובד ה שבקהילה שלנו כמעט כולם מכירים את כולם, לאן שאני הולכת ברשת מגלים פנים מוכרות, וברשימת מועדפים שלי של הארי פוטר בעברית בלבד יש מעל 55 אתרים פורומים וקהילות שונות ומשונות. |S| פופי |S|

לדעתי מכורים כבדים של הארי פוטר=

קריאה של 4 הספרים לפחות 3 פעמים וגלישה באינטרנט באתרי הארי פוטר. אני אישית קראתי את הספרים בין 4-6 פעמים לכל ספר. גם באנגלית וגם בעברית. חוץ מזה שאני מאוהבת בהארי פוטר והולכת להתחתן איתו כשאני טסה ללונדון שבוע הבא!

אפשר להיות בין המוזמנים לחתונה.

אני לא תופסת הרבה מקום. דנה שרוצה להיות בכל מקום שיש בו אקשן!

PopPy

New member
רק?!?!?!

קרו (אם לא אכפת לך שאני אכנה אותך כך :), בואו נדווח לך ולקוראי ``המטורף היומי`` (אני יודעת, לא מצחיק, אבל היום שיעמם לי מאוד) - את אבן החכמים קראתי לא פחות מ19 פעמים בעברית ועוד 3 פעמים באנגלית בונוס ;) את חדר הסודות קראתי קצת פחות (רק מכיוון שלא היה לי אותו בבית עד לשבוע הספר האחרון) - 9 פעמים בעברית ופעמיים באנגלית. את האסיר קראתי 6 פעמים בעברית(תראו זה הרבה עמודים!) ואני עדיין מחכה בתור בספרייה לאנגלית (4 חודשים כבר..), אבל אני מכירה את כל המושגים בעברית ובאנגלית. את גביע האש קראתי 4 פעמים בעברית ובאנגלית אני עדיין מחכה שהוא בכלל יגיע לסיפרייה :) אבל מוצרי הארי פוטר יש לי רק ``תוצרת בית`` - מערכת שעות, לוח שנה, ועוד על המחשב. אגב אני מגדירה מכור כבד של ממש רק מי שקרא כל ספר לפחות 4 פעמים, והוא פעיל של ממש בקהילה האינטרנטית, מעל 5 פעמים את השלושה הראשונים אני מכתירה אותו כמכור באינפוזיה, בדיוק כמוני :) |S| פופי |S|

LuNaTiC

New member
אוקיי....

אני אתן דוגמה... למישהי שאני מכירה בתור מכורה.... חברתי לליב, קראה כל ספר של הארי פוטר.. בערך 20 פעמים.. או יותר... והיא חושבת על זה ממש הרבה.. כל הזמן..... סופרת את הימים עד שהספרים יוצאים........ כל הזמן חושבת על זה ומזל שיש אותה, כי אף אחד לא מוכן לדבר איתי כל כך הרבה על הארי כמוהה... אבל למרות כל אלה היא לא כל כך פעילה בקהילות אינטרנט.. כי אין לה כל כך זמן לזה.... אבל זה לא אומר שהיא לא מכורה.... -ענבל-

תקראו את ההוביט של טולקין.

ספר מדהים. מתאים לכל אוהבי הארי. אני קראתי ומאוד נהנתי. דנה שמאוד אוהבת לקרוא...:)

Hermione

New member
לא רק את ההוביט!

גם את כל הסדרה של שר הטבעות, ואת הסילמריליון (אני מקווה שכתבתי את זה נכון...) זה ממש ממש ממש ממש ממש יפה.... ולכל אלו שחושבים שלקרוא 20 פעם את הארי זה המון, יש לי חדשות בשבילכם. אח שלי, כן כן, אחי הקטן והטיפש, קרא את ``חדר הסודות``, משהו כמו עשרים וחמש פעמים (ואני נשבעת שאני לא מגזימה), את חדר הסודות משהו בין 15-20 פעמים, את האסיר הוא קרא בערך 17 פעמים (בהערכה בלתי מדוייקת). אבל גביע האש שבר כל שיא. לפי הספירה שלי, הוא כבר הספיק לקרוא את הספר הזה יותר משלושים פעם. ולכל מי שתוהה- אז כן. הוא באמת לא קורא שום דבר אחר. הוא רק חורש על הארי אגיין אנד אגיין אנד אגיין, אנד אגיין.... רק לאחרונה הצלחתי לשכנע אותו לקרוא את האלכימאי, ואחרי שהוא די אהב את זה, דחפתי לו את ``יומנו של מכשף`` בתקווה שהוא יעשה טובה לאנושות ויקרא אותו. זה עדין בתהליך.

Phoenix IL

New member
פששש...

אחלה של ספרים אתם קוראים... הארי פוטר, סדרת שר הטבעות, האלכימאי (המלצה - האלכימאי 2 ששכחתי איך קוראים לו הוא גם ספר פצצה). ועוד המלצה, למי שלא מכיר ולא קרא, ולזכר הסופר האהוב דוגלס אדאמס שנפטר לפני בערך שבועיים-שלושה (יהי זכרו ברוך...) - חובה לקרוא את סדרת הספרים של ``מדריך הטרמפיסט לגלקסיה`` - 5 ספרים יחסית קצרים (וחבל שכך), מצחיקים עד דמעות ושווים ביותר לכל חובב פנטסיה !!!! ועד כאן לפינת ההמלצות של ג. יפית (סתאאאם...) איתי

למעלה