Hש לי עוד שאלה:)

Unblessed

New member
Hש לי עוד שאלה:)

בספר דרקונים של שחר האביב אומרים שאריאקס ראה את אבא שלו רוצח את אמא שלו, אבל בדרקונים של להבת קיץ אומרים שאמא שלו היא בעצם איזו אלה של ים... הסבר..?

Unblessed

New member
ההודעה שלמעלה וגם זו ספויילרים

ספויילרים לשחר האביב ולהבת קיץ. טוב, באופן יותר מסודר: בספר דרקונים של שחר האביב אומרים שאריאקס היה הבן של אלת ים עם שם של מחלת מין, והיא באה לקחת אותו כשהוא מת בספר דרקונים של להבת קיץ. עכשיו, השאלות שלי הן: 1. אם הוא מת בשחר האביב, כשתניס לקח ממנו את הכתר, אז איך הוא חי ומת גם בלהבת קיץ? 2. אומרים בשחר האביב שאבא שלו רצח את אמא שלו כשהוא היה בן שנתיים. לא יודעת למה אבל זה לא מסתדר לי עם העובדה שהיא קצת... אמ... אלה... יכול להיות שאני סתם מתבלבלת בשמות וזה לא אותו איש?

אריאקס../images/Emo58.gifל"להבת קיץ"../images/Emo22.gif

מי שמת ב"להבת קיץ" היה אָרִיאָקָן, בנו של אָרִיאָקָס, מייסד ומפקד מסדר אבירי טאקיסיס. האלה זֵבּוֹאִים היא אמו של אָרִיאָקָן - הוא נולד כתוצאה מאיחוד בין אָרִיאָקָס, שהיה אז (מתישהו בתקופת "רשומות" או בשנים שלפני כן) גנרל צבאותיה של מלכת האופל, לבין זֵבּוֹאִים אלת הים, שהיא בתה של מלכת האופל. לכן היא באה לקחת את גופתו של בנה.

רק תיקון קל לניסוח שלי

מייסד ומפקד מסדר אבירי טאקיסיס = אריאקן כמובן, ולא אביו אריאקס. אריאקס האב אמנם דגל במשמעת צבאית מחמירה, אבל ערכי הכבוד והאצילות, בשדה-הקרב ובכלל, היו ממנו והלאה.

למעלה