$#^%&*)%*GYTHEYM>JHOTKYTGEHDFJDTGFF

shoohy

New member
$#^%&*)%*GYTHEYM>JHOTKYTGEHDFJDTGFF

למען השם@#$%^%&GYW$%^W$ זה הגיע#@$%#F@$%^G$% ואני פאקינג עומדת לשמוע את זה@$#%$^@$%@ האעהועאהועאוהעואעהועאוהעאועהואעה/$#%TG@$%&WYF$%TY^W$%^TW$%^T$ERFS$ETYGדקרויאםקירשםןיאםןשע |::::::::::::::::: זה לא היה אמור לצאת בעוד 9 ימים?!?!?!?! ה ארדועהעןעאףכלעכגוןגיעכוגיעיכלעיגליעךגכיעךגשיכעךישגךעכ דאמט אני מרגישה כמוא יזו פקצה>;;; זה הגיע. GMR הגיע. |:

shoohy

New member
ממממממ../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

טוב. נרגעתיXD. וול, שמעתי אותו. והוא באמתבאמתבאמתמושלם. רציני. [וזה לא 9 ימים...אלא 11..] נו, רוצו לחנויות|:

xoLiaty

New member
מהמהמהמהמ ?!?

מה זאת אומרת הגיעע ? איך הגיע ? מ תי קנית ? איפה קנית ? מה לעזאזללללל ?!? הכנסת אותי ללחץ רואה מה זה ?!

shoohy

New member
../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

הגיע. במטוס? היום. צליל. אבוקדו? שום לחץ^.^" זה יחכה לך שישבת.

EleVaTioN

New member
מטורפתתתתתתתתתתתתתת!!!!../images/Emo129.gif

ואיי תתחדשי על הדיסק!!! איך הוא? איך השירים???

shoohy

New member
מדהים!../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

רציני מדהים..... הוא לא כ"כ דומה לגודשארלוט הישנים..אבל@!#$ הוא מדהים|:

shoohy

New member
האמת שלא../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

לא דעת להסביר את זה כ"כ...

xoLiaty

New member
רגע רגע ..

קודם כל איך יכול להיות שהא הגיע אם הוא יוצא רק ב27 ? והאממ .. כמה הוא עולה ? :)

SainTonix

New member
יאפ ידעתי שהוא יגיע לפני

כי זה היה התאריך בארה"ב ה27, אצלנו זה היה אמור להיות כבר ב16 או ב19 אם אני לא טועה.. מזל טוב לנו!! אני מת לקנות אותו.

RiMiK

New member
OMG!!!!

עכשיו שמעתיייייייייייייייייייי וזה כ"כ יפה!!!! כמובן צריך להתרגל לכל שיר ולחרוש עליו לפחות 2356729857298 פעם אבל עדייייייייייייייייייין זה ממש נשמע טוב בינתיים!!!!!!!! כמה זמן חיכיתי לאלבום הזה!!!!!!

Takals

New member
מבולבלת עזרה פליז../images/Emo53.gif

רק הרגע היה במיצעד הרוק באמ.טי.וי את הקליפ של KYHOMG(מקום ראשון
)אבל מה שמוזר זה זה לא היה הקליפ עם הבנות שרוקדות וראים להם את החוטיני,זה היה הקליפ שהם שמו פעם(מתי שלבנג'י עוד היה שיער)ביוטוב הקליפ שהם עשו למעריצים.מישהו אולי יודע עם הם הגיעו למסקנה שהקליפ ההוא לא ממש ראוי לצפיה של ילדים (לא שבאמ.טי.וי יש קליפים פחות סוטים) או משהו כזה יכול ליהיות מצב כזה, מישהו אולי שמע משהו?

SainTonix

New member
לא זה לא קשור לגיל צפייה ..

בהתחלה גם הוא היה קליפ רשמי בכמה ערוצים, עד שיצא הקליפ הרשמי שהגיע לM2 וערוצים אחרים בחו"ל, זאת סתם החלטה לגוון קצת, פשוט לMTV יש את שני הקליפים של השיר.

בחייאת לא הבנתי כלום.

הגיע הדיסק החדש? איפה משיגים אותו? איך קוראים לדיסק בכלל? והאם באמת הסגנון של השירים בדיסק הזה שונים מהדיסקים האחרים.? תסבירו...

SainTonix

New member
בוקר טוב, ברוך הבא..

חח אתה ממש לא מעודכן הא? כן הדיסק הגיע לארץ, נכון לעכשיו אפשר להשיג אותו בצליל, אני כמעט בטוח שגם בטאוור רקורדס, מחר אני אתקשר לברר. דיברתי עם המוכר בפ"ת הוא אמר שהוא יזמין את זה. (כבר לפני חודש) לדיסק קוראים Good Morning Revival , והסגנון כן השתנה, דומה לאלבום הראשון, אבל אם היה פאנק פופ באלבומים הראשונים, אחרי זה קצת משהו גוט'י.. אז עכשיו זה סגנון שמח, כיפי כזה ושהמטרה שלו לגרום לך להרגיש טוב ושמח. הסגנון לא כזה שונה, תשמע ותגיד מה אתה חושב.

תודה גבר...

וכע...אני לא הכי מעודכן. אני אכנס מידי פעם לכאן ואני פשוט אשאל שאלות ישירות עליהם.

TzlilSimple

New member
יייייייייייייאאאאאאאאאאאאאייייייייי

אני לא מאמינה!! אני רצה לקנות ומהר את הדיסקקקקקקקקק

למעלה