GX על הפנים

benedek22

New member
GX על הפנים

זה רק אני או שGX פשוט לא טוב כמו יוגיהו המכורי? הקרבות לא רמה והאלילה לגמרי דפוקה

impale

New member
חולק עליך

*מקורי *עלילה יוגיהו GX בעונה הראשונה לפחות אולי מכיל קרבות קצרים יותר אבל הם בהחלט חשיבתיים יותר רוב הקלפים בהם משתמשים עכשיו הם קלפים אמיתיים שיוצאים במציאות ולא סתם חרא לא מאוזן כפי שהיה בתקופה של יוגיהו הרגיל. הדמות הראשית עכשיו לא בלתי מנוצחת.. יש לה כישרון טבעי עצום אבל רק בעונה הראשונה היא מפסידה יותר משיוגי הפסיד בחיים שלו ככה שזה שהוא ינצח זה לא דבר שידוע מראש החברים של הדמות הראשית,"הקבוצה" בGX הם קבוצת שחקנים מיומנים (מלבד 2 לוזרים) ולא סתם חבורת מעודדות פרטית כפי שהיו טריסטן וטיאה. העקרון של השדו ריידרס לא מקורי כל כך,הקטע שאח של אלקסיס הוא אחד צהם וזה שמי שהתחזה לפרופסור באנרס הוא זה שהכניס אותו לשם זה מקורי. הא,והדקים בGX מבוססים הרבה יותר יפה!

benedek22

New member
תגובה

למה יוגי לא הפסיד? ועוד איך שהוא הפסיד והקטע עם הקלפים זה הדבר היחידי שאני מסכים איתך באמת יש פה קלפים יפים וכל הדק של גיידן ממש גדול אבל חוץ מזה אני נשאר בדעתי בקשר לקרבות תנסה להשוות את הקרב נגיד של צאז עם גייסון לקרב נגיד של קאיבה וגואי אפילו ותראה שהם קרבות הרבה יותר יפים

יוגי הפסיד בעת מפלה

הוא עבר מן שטיפת מוח כזו, ולכן הוא הפסיד(כך שאם זה לא היה קורה לו הוא היה מנצח, כמה צפוי) ולעומת זאת, ג'יידן הפסיד לזאין מכיוון שזאין ביצע מהלכים יותר טובים ממנו, מה שמעיד על כך שזאין דואליסט יותר טוב מג'יידן(למרות שאיכשהו בסוף ג'יידן יישתפר ויינצח אותו) הדקים שלי GX אכן מבוססים מאוד יפה, יש שם המון פיוז'נים מיוחדים וזה מה שהיה דיי חסר בעונות הרגילות של 'יוגי הו' הבעיה היא שמהלכיו של ג'יידן דיי חוזרים עצמם מפעם לפעם כך שהדו-קרב עצמו כבר נעשה משעמם וצפוי מאחר וזה המצב, אפשר לומר שעונת GX והעונות הרגילות דיי שונות זו מזו ולכל עונה יש את ייתרונתיה וחסרונותיה, כך שלא צריך בכלל להשוות ביניהן טוב, אז זה הכל, לעת עתה. יום טוב לכולם <:

benedek22

New member
אולי ספוילר../images/Emo58.gif

יוגי גם הפסיד לעצמו או או ליתר דיוק יוגי ניצח את פרעה הבלתי מנוצח בפרק האחרון

magicalgirl

New member
../images/Emo204.gifפאק אנשים ><

תשמנו
בתחילת הודעה כשאתם כותבים על עונות שעוד לא שידרו בארץ!יש פה אנשים שלא ראו את הסדרה וצריך להתחשב גם בהם ><
יוגי מנצח את אטמו(פרעה) בפרק האחרון, דמו בעצם הקרב שהם ניהלו היה צריך להוכיח לאטמו עד כמה יוגי השתפר במשחק.

impale

New member
GX

היא לא ממש עונה היא סדרה בפני עצמה שיש לה עונות יש לGX כבר עונה שנייה..... ושם יש גם את האלים הישנים ואני שמעתי שגם קאיבה ויוגי משחקים שם טיפה.. למרות שלא ראיתי... רק שמעתי היא מבוססת על אליפות העולם.. ושם אנשים משנים תדקים.. סוף סוף יהיה לאלקסיס דק אמיתי ונדע על יותר מ4 קלפים שלה צאז הופך להיות שחקן מעולה גידן משנה תדק מאלמנטל הירו לדק "ניאו" יש עוד דואליסט שמשחק בדק ED פניקס מגניב.. זאין כמובן ממשיף עם קלפי סייבר דרגון ^^ ויש המון דברים שולטים ^^

impale

New member
האממממ

הקטע שתראה יוגי בכל הסדרה מפסיד רק פעמיים 3 פעמים פעם ראשונה-לקאיבה,כי קאיבה עלול למות אם הוא יתקוף אותו(בממלכת הדו קרב) פעם שנייה מול ריבקה-למרות שהיה לו איך לנצח אותה והוא פשוט לא רצה פעם שלישית-מול רפאל,כאשר הוא,יוגי, השתמש באוריקלקוס. יכול להיות שהיה עוד הפסד או 2 אבל שימו לב שכל ההפסדים כאן נובעים מטעות באמונה.. לא בדק. מצד שני גידן בעונה הראשונה בלבד,לא בכל הסדרה מפסיד גם לזה בעל דק בדסטני הירו גם לזאין גם לקאיבמן וגם לעוד מישהו @@ רק בעונה הראשונה שלו הוא מפסיד כפי שיוגי הפסיד ב4-5 עונות @@ ולהפסדים שלו אין ממש סיבה.. הוא פשוט הפסיד.. גם בקרב הסופי של העונה על אליפות בית הספר גידן לא מצליח לנצח ויוצא בתיקו עם זאין. והאממממ אישית יש כמה קרבות ממש טובים.... כמו הקרב של גידן מול השדו ריידר האחרון... ותזכור שהקרבות עוד ישתפרו.. GX רק מתחי.. קח בחשבון שעד עכשיו ראיתי תלמידים שמשחקים עם אנשים ברמה של תלמידים בכלל לא מדובר כאן על שחקני הענק,יוגי,קאיבה וכדומה... העונה השנייה עוסקת האליפות העולם אני מניח ששם הקרבות יהיו יותר יפים @@

benedek22

New member
מקווה

אני לא רואה ביפנית למה אני לא מוצא איפה להוריד אז אני רואה בקצב האיטי של האמריקאים והם רק בעונה הראשונה לקראת השאדו ריידר האחרון ובנתיים באמת זה לא משהו אבל אולי אתם צודקים והעונה השניה יותר טובה

impale

New member
ספויילר ^^"

לדוגמה אני שנאתי תסדרה הישנה.. לא היה לה קשר למשחק האמיתי והיא הוציאה לקהילת השחקנים שם רע.. GX הרבה יותר קשורה למשחק.. דקים מבוססים קלפים אמיתיים תמיכה לדברים חשובים הא כן ולספויילר הקטן שלי, השדו ריידר האחרון רולז הוא ב קורע מהר את כל שומרי המפתחות ואז נשאר רק הקרב המכריע בינו לבית גידן... ודי ברור מי מנצח כאן למרות שאגב ההפסד של השדו ריידר האחרון הוא לא הסוף.. הוא ההתחלה של העלילה ^^

magicalgirl

New member
../images/Emo204.gifנמ...

בכוונה הלכתי לראות קצת GX אז אני יגיד משו... יוגיאו GX עוסקת יותר בקטע של המשחק והקלפים. יוגיאו הנורמלי זה הכל מעורבב... כמובן שאלה שמשחקים ומתעניינים יותר במשחק מאשר בסדרה יעדיפו את GX אני אישית כלא חובבת של משחק מעדיפה את יוגיאו הרגיל... ככה שאי אפשר להגיד שGX על הפנים.

benayam

New member
יוגי הו GX

אני כשחקן עברתי דרך ארוכה-אבל מהתחלה הבנתי,מי שרואה את יוגי הו ומחכה כול הפרק לקרב ובסוף הקרב משתעמם וכול הזמן חושב שהוא יותר חכם מיוגי וחושב על מהלכים במקומו יכול להיות שחקן...זה משהו ששואפים לו,ללמד סתם מישהו לשחק קרוב למדי שהוא יפרוש או ישתעמם,אני כבר ממזמן לא רואה מנגות ואנימות אבל ליוגי הו יש אצלי תמיד פינה חמה,ולכן אני מת על GX כי שם הקרק בות זה העיקר,תאמת מצידי גידן יאנס העיקר שיהיו קרבות טובים

טוצית

New member
גמני לא אוהבת =X../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

*עלילה הקרבות טובים אבל העלילה חרא. +חוסר בבישים. הג'יידון הוונאבי בישי הזה עולה לי על העצבים. וגם הפקאצה ההיא עם הקול המגעיל ><

למעלה