gut live if want it

gut live if want it

או קי נגמר הפרוייקט, התבוננות שיטחית ברשימת האלבומים תגלה שלא נבחר ולו אלבום הופעה אחד, וזה למרות שיש מספר אלבומי הופעה שהם נכס צאן ברזל של עולם הרוק, כמו שבכל פסטיבל סרטים שמכבד את עצמו, יש גם מסגרת של "מחוץ לתחרות" הייתי רוצה לשאול סתם שאלה, מה הם אלבומי ההופעה הגדולים שלכם?

TheFly

New member
חי ובועט

Rush - Exit Left Stage Rainbow - On Stage Frank Zappa - Zappa In New York Eric Clapton - Just One Night Yes - Yessongs עדיף שאעצור כאן אחרת עוד ארכיב את רשימת המאה של ההופעות החיות לבדי

גדי שבת

New member
ידעתי שהפרוייקט הזה לא יכול להסתיים

אז הנה עשרה אלבומי הופעה שלי. וללא הסברים
אחרי שהרכבנו רשימה כל כך טובה, אפשר לסמוך עלינו מבלי שנצטרך להסביר ולתרץ - לא? The Yardbirds – Five Live Yardbirds Lou Reed – Rock’n’Roll Animal Grateful Dead - Live/Dead MC5 – Kick out the Jams John Cale - Fragments of a Rainy Season Janis Joplin – In Concert James Brown – Live at Apollo, 1968 Bob Marley – Live עוד שני אלבומים כפולים שכל אחד מהם כולל תקליט אחד בהופעה: Cream – Wheels of Fire Pink Floyd – Ummagumma וטוב, נו. גם את The Who – Live at Leeds Eric Clapton – Just One Night

giba70

New member
ועוד כמה "חיות רעות" ../images/Emo58.gif

DOORS - ALIVE SHE CRIED TRAFFIC - SHOOT OUT AT THE FANTASY FACTORY GENESIS - LIVE '72 GENESIS(-GABRIEL) - LIVE '77 SECONDS OUT US - UNDER A BLOOD RED SKY DIRE STRAITS - ALCHEMY חייבים להזכיר אלבומי הופעה של גרייטפול דד, כי זו המהות של להקה זו. גדי הזכיר את Live/Dead, אני מוסיף את: ONE FROM THE VAULT EUROPE '72 וכן אסופה שערך פיל לש לפני כמה שנים ויצאה בשם Fallout From The Phil Zone וגם יש לי הופעות של פינק פלויד לא רעות בכלל: BRAIN DAMAGE-SCREAMING ABDABS הופעה מ-1972 שבעצם הכילה את "הצד האפל" לפי סדר השירים באלבום שיצא בשנה שלאחר מכן. BRITISH WINTER TOUR '74 שאלה ההכנות ל-Wish You Were Here כולל קטעים שיצאו גם באנימלס" וכן CALIFORNIA STOCKYARD מ77' עם קטעים מ"חיות" ו"הלוואי שהיית כאן". אה, וגם דייויד בואי מההופעה המפורסמת אחרי הוצאת זיגי סטארדאסט נדמה לי בדטרויט (מקווה שאני לא עושה מעצמי חוכא ואטלולא).

meandmeandme

New member
לך לישון! ../images/Emo9.gif

הנה כמה הופעות שמאוד אהבתי: Guns n' Roses - Live Era 87-93 Pink Floyd - Live at Popmei (לא בדיוק אלבום אלא סרט אבל עדיין) The Who - Live at Leeds משינה בהופעה - 1995 Joe Satriani - Live at San Fransico (אני לא יודע אם זה יצא בדיסק, יש לי דיוידי וזה ענקק) אממ... אני גם מאוד אוהב את Pulse וIs There Anybody Out There של הפלויד. זהו

meandmeandme

New member
נצל"ש

אם הייתם צריכים לתת לרשימה שלנו top ten (חח... בחרתי לעשות לכם חיים קשים). מי הייתם שמים בעשיריה? ולמה? מומלץ לשים כאילו בדירוג 1,2,3 סתם כדי להקשות עליכם. הערה: מותר לבחור רק אלבומים מהרשימה!

meandmeandme

New member
שלי...

חשבתי בהתחלה שלא יהיה לי כוח לרשום את שלי עכשיו אבל היה לי לילה נפלא אז כנראה שאני כן
(תרשו לי לא לכלול את פינק פלויד כי זה יראה פתטי אם הם יכללו את השישה הראשונים) 1. Camel -The Snow Goose אני לא בטוח אם זה באמת אצלי מקום ראשון. אני פשוט כל כך אוהב את האלבום הזה. הגאונות שבמלודיות שלו. הרגשות שהמוסיקה מעבירה. ממש מעביר את הסיפורו של אווז השלג. 2. King Crimson - In The Court of the Crimson King כי אני תמיד מתרגש שאני מנגן את Mirors כמו שצריך
. 3. The Who - Tommy פיו.. כמעט שכחתי כמה אני אוהב את האלבום הזה. אלבום מבריק במלוא מובן המילה. אם קונצפט שתרם נראה כמותו. 4. Genisis - Selling England By The Pound אני מת על גבראיל. הכריזמה בשירה שלו. הסאטירה בכתיבה שלו.
אני מת על קולינס. היצירתיות בתיפוף שלו. הגיוון במקצב שלו.
אני מת על האקט. הדיוק בפריטות שלו. המילוים בליווים שלו.
אני מת על באנקס. בעצם אני לא ממש מת עליו. סתם. הוא תותח.
אני מת על רדפורד. כי לא היה נעים לי להשאיר אותו בחוץ.. אני לא ממש בטוח מה הוא טרם לאלבום הזה.
? 5. Yes - Close to the Edge ת'אמת... אני מעדיף את פרג'ייל נראה לי. אבל אין... אז הנה
. חשבתי שיהיה לי כוח לעשר.. אבל אין לי... לילה טוב.

LadyG

New member
הגדולים שלי

לד זפלין - The Song remains the Same האחים אולמן - At Filmore East רורי גלאגר - Irish Tour (אני מרגישה כאילו זה הפך להיות מאנטרה אצלי). דיפ פרפל - Made in japan ו - Concerto for group & Orchestra המי - Live at Leeds ריינבו - On Stage אריק קלפטון - E.C was here ו - Just one night קצפת - heels of fire ניל יאנג - Live Rust ולא ביקשת לנמק. תודה לאל.

yon2k

New member
Zappa - Live in NY

וכמה הופעות של דיפ פרפל אבל ברור שזאפה היה מלך ההופעות החיות, ותראו כמה מהן הוקלטו -

epitaph

New member
אמממ...

King Crimson - B'BOOM King Crimson - USA Jeff Buckley - Mystery White Boy Tour

GeForce 5

New member
ואיך אפשר בלי...../images/Emo26.gif

Peter Frampton - Frampton Comes Alive AC/DC - If You Want Blood (You've Got It) Pink Floyd - Live At Pompei Led Zeppelin - 1973 Madison Square Garden (The Song Remains The Same) Rush - Different Stages שלום חנוך בהופעה חיה

למעלה