gut...i have a suggestion

shabaz

New member
gut...i have a suggestion

maybe you should translate the name of the forum to "lucid dreaming" because i thought about it a little and the name does look like its for dream translation... what do you think? shabaz

Variety

New member
תגובה

אבל השם הזה הוא לדעתי הכי מתאים. חלום בו אתה צלול מבחינה מחשבתית. לא? איזה שם אחר היית נותן לו? כי מודעות בחלומות לא מתאים.

Chaka M

New member
הצעות לשמות

מציאות חלומית (?) שליטה בחלומות חלומות בשליטה חלומות מודעים לא כ"כ טובים השמות, מצטער אני לא בנאדם מקורי =] מקווה שזה עוזר

Napoliya

New member
אולי נקרא לו

"כאן זה לא פורום פירוש חלומות" ? קצר, קולע וקליט!

Real Dream

New member
אני חושבת שהוא התכוון

שנתרגם את זה לאנגלית - כלומר במקום לרשום "חלומות צלולים", נרשום "Lucid Dreams". שבז, אני צודקת?

LucidGuess

New member
אבל חלומות צלולים זה השם הרישמי...

לפי ההסבר שבאתר של המכון לחקר חלומות צלולים אז "חלום צלול" הוא הפירוש המדוייק ביותר לתופעה הזאת, הם מסבירים שם באחד המאמרים שלהם מאיפה באה המילה "חלום צלול", הם מסבירים שם שהכוונה היא לצלילות ( = חוסר עכירות ) בחלומות האלו מבחינה מחשבתית ומבחינה ויזואלית, הכוונה בשם הזה היא באמת למילה "צלול", כלומר דבר זך, משהו מאד נקי, ללא טיפת עכירות או עירפול, הם אלו שהמציאו את המושג, ולכן יש ללכת לפי ההגדרה שלהם כלומר - "חלום צלול". אפשר לקרוא לזה גם "חלומות מודעים", או "חלומות מכוונים", אבל זה יהיה פירוש מעוות ולא נכון, תנו קרדיט לאנשים שהמציאו את ההגדרה לזה. ודרך אגב שבז, אתה מוכן להסביר לי למה התחלת פתאום ליכתוב באנגלית? אתה מתכונן לאיזו בחינת בגרות באנגלית או משהו? LucidGuess

LucidGuess

New member
יש לי רעיון...

למה לא לקרוא לפורום - חלומות צלולים - שליטה בחלומות. כך זה יתן מושג לאנשים שניכנסים לכאן פעם ראשונה על מה מדובר, ויבינו שזה לא פורום לפירושי חלומות, למרות שאולי הנהלת תפוז תחשוב שזה שם ארוך מדיי שחורג מהאורך המותר והם לא יאשרו את זה... וכן, שבז אכן התכוון שנירשום פשוט באנגלית - Lucid Dreams דרך אגב כדי להיפטר מהר מהפירסומת המעצבנת הזאת של הרובה שמופיע לפעמים ומתחיל לירות על המסך וליתקוע הכל, פשוט אחרי שהוא יורה פעם ראשונה תילחצו עם העכבר על הכתם שנוצר מהכדור, כאילו שאתם הולכים לראות את הפירסומת שלהם, ובשניה שחלון הפירסומת שלהם ניפתח מיד ליחצו בו על האיקס וסיגרו אותו, מיד הפירסומת תעלם ביחד עם האקדח.
LucidGuess

shabaz

New member
yep....i ment that

we will write <<im writing in hebrew-english>> instead of halomot tzlulim lucid dreaming... the exact meaning only in a diffrent language... im writing in english because the hebrew font doesnt really work in my computer... shabaz

למעלה