זה לא פורום המוסיקה שאני אוהב
כתבתי הודעה ארוכה המפרטת את מהות הפורום בפעם המאה אלף, מחקתי אותה כי נמאס לי מזה ואני לא רוצה לפתוח משעמם נוסף בנושא הזה, בגדול, כפי שאפשר להבין מהודעת המנהל כולה (ולא משפט אחד מנותק מההקשרו) ומדפי הפורום כולם, הפורום עוסק ברוק הקאלסי של שנות השישים והשבעים, לחלק מהלהקות והג'אנרים של התקופה יש אכן פורומים (למשל פורום פרוג או פורום פ"פ או פורום ביטלס), אבל הפורום הזה הוא היחיד שבו אפשר לקיים דיונים על רוק קלאסי כתופעה (ואגב אני יודע שאין ג'אנר כזה ושזו הגדרה יחסית זה בסדר) הדיון בינכם מעניין ככל שיהיה, היה על גבול הנושא הזה, אישית לא הבנתי על מה אתם מדברים ורציתי להעיר על זה, זה הכל. לדבר על פאנק ועל להקות רוק עכשיויות יש מספיק במות, דיונים על love ועל הסטונס ועל ג'טרו טאל (לפחות בהקשר בו הם נערכים כאן) אין כמעט בשום מקום, בטח לא בתוז ועד כמה שדעתי משגת גם לא בשום מקום אחר בעברית, המטרה כמנהל הפורום היא לגרום לכך שתשאר הבמה ליוצרים הללו ולא תלקח לטובת דברים שהם פופלריים יותר היום, זה הכל. אגב אין סגנונות מוסיקאליים שאני רואה בהם נחותים יש כאלו שלא מענינים אותי, אבל הטעם שלי בא לידיי ביטוי רק בשוליים כאן.