Guns N' Roses-News

So like a rose

New member
אוח:)

אקסל לא מוותר, הוא פשוט מלך. אבל עדיין, 'גאנז' כבר לא תהיה טובה כמו פעם. והטומי הזה, פשוט היה מת לגעת בו. המכות זה סתם כיסוי^^

אוי אוי אוי

הסימן הכי טוב שאין יותר גאנז ולא משנה מה הוא (אקסל) ינסה לעשות זה מה שהוא לובש שם בהופעה. נראה לכם שאקסל של שנות ה-90 היה לובש מכנס ארוך (?!?), ועוד ג'ינס (?!?!?!?), ומה זה לעזאזל הג'קט הזה?? אחד הדברים הכי בולטים בהופעות של גאנז היו החלפות הבגדים של אקסל במהלך ההופעה, החצאיות, הטייטסים, הבנדנות החולצות עם ההדפסים המטורפים (צ'ארלס מנסון, ישו, GUNS N' MOSES בהופעה בישראל וכו'). זה היה חלק מהשואו שלו/שלהם, חלק מהעניין סביבו וחלק ממה שעשה את ההופעות מלהיבות ביחד כמובן עם הריצות המטורפות, הקפיצות וזריקת הסטנדים של המיקרופון (עדיף על עובדי במה). במקום זה קיבלנו איזה גיטריסט הזוי עם חצאית מוזרה עם שסע שנראה יותר פאג מרני רהב ביום שישי בשנקין. יצא מכל זה כאילו אני איזה מכור לערוץ האופנה שקורא קוסמופוליטן בזמנו החופשי אבל זה ממש לא ככה, זה פשוט עלוב לראות את אקסל ככה כשמשווים לימים היפים, יש שם לינק להופעה מ-91, בטוח תסכימו איתי.

../images/Emo62.gif אגב

בשתי ההופעות, כמו משום מה ב-90% שראיתי, לנאחס הזה תמיד יש בעיות עם המיקרופון. משום מה זה כ-ל הזמן קרה להם... פעם המיקרופון לא עבד חצי שיר, פעם סלאש ניגן שיר שלם בלי להיות מחובר למגבר כל מיני פאקים מבאסים כאלה..

So like a rose

New member
../images/Emo45.gif

אקסל השתנה לצערנו, אבל כנראה שזה מה שהגיל עושה. אף אחד לא היה מצפה שהוא שוב ילבש חצאיות וטייטסים כמו פעם. זה אפילו יכול להראות מגוחך כעת. ולפחות הוא לא לבש חולצות ראפרים מזוויעות. אולי ההופעה החיצונית תורמת, אבל כשאקסל לבד בלי גאנז הישנה, זה לא אותו הדבר.למרות שאני חייבת לציין שהם ניגנו טוב, ואקסל נשאר מוכשר כמו פעם. צריך להתרגל:)

Queen for a day

New member
../images/Emo6.gif

הוא כבר לא צעיר כמו פעם.=/ אבל מה רע במה שהוא לבש?
לדעתי זה עדיף המבגדי הראפר המזווויעים האלה.. הוא נראה ככה הראבה יותר בוגר ואלגנטי:) וגם זה כבר לא באופנה.><

Lady in red2

New member
../images/Emo45.gif זה בהחלט היה יכול להיות מגוחך

אם הוא היה לובש חצאיות. העיקר שהוא היה לבוש נורמלי ולא בבגדי הראפר... למרות שאין מה להשוות למה שהיה פעם, נראה שיש לו גוף יפה גם עכשיו
בכל מקרה נהניתי מאוד מההופעה.

Lady in red2

New member
אגב

הסינגל החדש של קין שמופיע בכתבה, Is It Any Wonder, מומלץ. בכלל זאת להקה טובה.

עדיין, זה אקסל.

נכון שכל ה"מסביב" שהיה בשנות ה90 היה הרבה יותר מלהיב ומרגש, ונורא הוסיף, אבל אקסל מבחינתי הוא אותו אקסל, אולי קצת יותר בוגר ומחושב, ועדיין עושה מוזיקה מעולה ופרפורמר ענק, ובגלל זה אני עדיין אוהבת ומעריכה אותו. זה שהוא לא לובש חצאיות לא מפריע לי בכלל [באיזה שהוא מקום זה אפילו קצת הקלה
סתם]

Queen for a day

New member
זה עשה לי את היום:)

הקטע עם ההופעה. למרות שבכמה קטעים אקסל לא הצליח לעלות לקול לגבוה. אבל הוא אפילו רקד כמו פעם
והחברים החדשים ניגנו מעולה! איי איזה יופי:)

מסכן אקסל

לא מספיק כל מה שקרה לו בחיים , עכשיו הוא גם צריך גלאסופוב?! בחיי ...מה הטומי הילפיגר הזה חושב לעצמו לעזאזל?! לאקסל הייתה כוונה טובה! נראה לי שטומי סתם ניסה להרשים את החברה שלו... אבל אקסל יצא מלך! ראיתם באחת התמונות שלו הוא מרים את הראש כולו חצוף ומאגניב כמו פעם? עשה לי טוב! (וסליחה על החפירה)

crazy monkey

New member
אמאל'ה בא לי לבכות

אקסל שר כ"כ נורא, כאילו מישהו מנסה לחקות את הקול שלו, וזה בכלל נראה כאילו עוד שניה הוא מתפגר על הבמה ואיפה התנועות והריקודים המוזרים משנות ה80? נראה לי שכדאי היה לוותר על הלהקה החדשה ולפרוש בשיא עם זכרון מתוק..

SomebodyElse

New member
דווקא אני ממש נהניתי

ראיתי כמה סרטונים ושמעתי עוד כמה שירים מההופעה.. אקסל נראה נהדר והכי חשוב נשמע נהדר, ופשוט כיף לראות אותו ככה. מקווה שימשיך להשתפר מכאן
.

../images/Emo45.gif

פעם חשבתי שגאנז החדשים יהיו כישלון, אבל בזמן האחרון אני כל פעם משתכנעת יותר ויותר דווקא להפך.

l u d

New member
:p

העדפתי אותו ב- rock in rio הקודם אבל הם דווקא נשמעים ממש טוב! דמט מתי כבר הדיסק יצא??

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifברוק אין ריו הוא היה קצת צרוד.

אבל ההופעה מ-1991 הרבה יותר טובה!! אקסל פשוט הרבה יותר טוב שם!! ואיך אפשר להשוות את הנגינה של סלאש לעומת הגיטריסט שאני לא יודעת את שמו... (למרות שבריו יש שיר הרבה יותר שולט
)

Xknight

New member
כמה שאני אוהב את גאנס ואת אקסל

זה די מעורר רחמים לראות את אקסל שר את השירים החדשים בהופעות.. בלי שום קשר שהשירים פשוט לא מספיק טובים,זה נראה מה זה לא קשור לסגנון של השירים הישנים ובכלל לא נראה לי שהקהל ממש מתחבר אליהם.

l u d

New member
ואיך אתה מצדיק את...

היוז יור אילוז'נים? זה היה שינוי קיצוני לחלוטין מאפטייט! להלן השוואה קטנה: שירי האהבה המועטים שם לא דביקים כל כך, ולעומת זאת כל שיר שני ביוז יור אילוז'נים הוא שיר אהבה דיכאוני! כל השירים המחאתיים התחלפו בקליפים עם מים ודולפינים!

IzzyStradlin

New member
אכן זה היה שינוי קיצוני

מה גם שהקליפים זוועתיים. אבל, השירים של האילוז'נס הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טובים מהחרטא הלדש, ככה שאין מה להשוות בכלל.

למעלה