GUNS ´N ROSES

העצבנית

New member
GUNS ´N ROSES

אני לא יודעת למה... אבל נראה לי שאנשים שכחו שהם היו קיימים בכלל...!!! בושה לעם ישראל...!

TheFly

New member
ליתר דיוק

23 במאי 1993 שעה 21:00 , כפרומו להופעה שבוע לפני כן שידרו LIVE בערוץ 2 שהיה אז במסגרת שידורי הניסיון שלו במסגרת הכפר הגלובלי את ההופעה של הגאנס מפריז, תפאורה - תאורה - אפקטים מדהימים הלהקה במיטבה אבל זוהי פריז בל נשכח. בפארק הסיפור היה שונה כגודל הציפייה כך הייתה גם האכזבה, התפאורה נשכחה בפריז כנ"ל גם התאורה הדלילה והאפקטים. כבונוס במחצית העלו פועלי הבמה לקידמת הבמה ספה וכורסאות, ממש לא הבנתי מה הם עושים לרגע חשבתי שיעלה יהונתן גפן ויתן לנו את "שיחות סלון". אך לא אקסל, סלאש וכל החברה עלו רעננים לאחר הפסקה של 20 דקות התישבו על הספה והכורסאות ונתנו לנו סשן של אנפלאגד ממש מחלקה גריאטרית, במילה אחת אכזבה. כיום הם מתעוררים מחדש ואולי יבואו לכפר על ההופעה ההיא למרות שהם בהרכב חסר רק אקסל ודיזי נשארו מההרכב המקורי אבל מי יודע אולי עם ההצלחה יחזרו כולם. פרטים על ההופעות שלהם היום תוכלי למצוא כאן

Bloody Kiss

New member
מהההההה????../images/Emo129.gif

שכחו????? מי שכח?????? לא ראית שיש פה קישורים וגם מדברים פה עליהם אומנם לא הרבה אבל מדברים ולמה שכחו לדעתך???. אולי כי הם לא הוציאו אלבומים חדשים איזה שבע שנים.... אז מה רצית וד"א ממש לא שכחו ידיד שלי עובד בחנות מוזיקה והוא אמר לי שהרבה קונים דיסקים שלהם וגם הוא כל פעם מזמין מחדש דיסקים שלהם אם מישהו רק יעיז לשכוח... ד"א שמעתם שסלאש מקים להקה חדשה עם מאט דאף ואיזי??? אז כן זה נכון אבל עדיין אין ווקליסט. הוא מר שאם בנות יבואו להבחן יש להן סיכוי (מזמינה כרטיס.... ואולי לא...) בכל מקרה הם חשבו על קורטני לאב אבל בסוף לא...

Bloody Kiss

New member
ושלא יהיו פה טעויות../images/Emo16.gif

בחיים לא נשכח את הכותב הגדול מכולם אקסל רוז ואת הגיטריסט הטוב בעולם סלאש וגם כמו שסלאש אמר פעם "אני חושב שאנחנו נהיה מהלהקות שיישארו פה (כאילו ייזכרו) לנצח! כל זה לדעתי כמובן... אבל גאנס אנ´ רוזס היא להקת הרוק הטובה בעולם מאז ומעולםםםםםםם (נובמבר ריין) ד"א גנווב מה עם הכינוי שלי? או שזה כבר לא אקטואלי?

ganooov

New member
אמממ... ../images/Emo13.gif

לגבי הניק - לא הצלחתי ליצור, אני מתכוון לדבר על זה בהזדמנות עם מישהי שכן יכולה לעשות את זה
. אהההמממ... אין לך עוד משהו לומר על הגאנז אנ´ רוזס? סלאש הוא לא הסגן של אלוהים?

mpljp

New member
אהממ

אני שמעתי שההרכב החדש של סלאש דאף איזי ומאט ניגנו פעם עם סבסטיאן באך בתור הסולן, אבל זה היה חד פעמי אז הם מחפשים מישהו. וגם לפני כמה ימים בהופעה של אקסל והלהקה שלו(זה לא גאנז נ´ רוזס) הבסיסט זייף באיזה שיר אז אקסל התעצבן עליו,ואחרי שהם סיימו את השיר אקסל זרק את המיקרופון על הבמה ועזב בלי להגיד שום דבר לקהל אז אנשים התלוננו שהם אפילו לא ניגנו את paradise city אבל זה מה שמגיע לאנשים שהולכים לראות אותם היום, הם לא מעריצים אמיתיים ונאמנים.

תהיי בטוחה שאני.....

לא שכחתי מקיומם. בכלל לא. אבל אם לומר ת´אמת: הם לא בדיוק קיימים. אממממ, הם לא התפרקו רשמית, נכון? ובלי סלאש זה לא יהיה אותו הדבר..... מבחינתי, הם להקת עבר מעולה, בדיוק כמו כל להקת רוק אחרת שאני מעריכה ו\או אוהבת.
מייד אחריי ג´ימי הנדריקס וג´ימי פייג´- סלאש! אין מה לומר, הוא פשוט מעולה. אבל רק אחריי הנדריקס ופייג´.....

Queen Rocks

New member
איחוד של אקסל רוז ובריאן מיי

קראתי עכשיו באתר של VH1 שבראיין מיי עובד עכשיו עם אקסל רוז על האלבום החדש שלו (של אקסל).הוא ינגן אצלו. מעניין איך זה ייצא

electricGirl

New member
עם החומר החדש של אקסל

גם אם היו משלמים לי לא הייתי מנגנת אצלו ובמיוחד אם אני בריאן מאי! מה קרה למאי הזה הוא לא ניגן גם עם פייב???

Queen Rocks

New member
את הקטע עם פייב גם אני לא הבנתי

אבל למה שלא ינגן עם אקסל? אמנם זה סגנון אחר, אבל זה עדיין יכול לצאת נחמד. גיטריסט מצויין כמו בראיין מיי יכול לעשות רק דברים טובים. הוא הציל לפייב את הקאבר המזעזע שהם עשו

Bloody Kiss

New member
ת´אמת...../images/Emo58.gif

בלי להעליב את מעריצי קווין הקאבר של פייב (למרות שאני לא אוהבת פופ) היה יותר טוב מהמקורי של קווין (לא להרוג אותי).

Bloody Kiss

New member
../images/Emo16.gifחחחחחח גנוב../images/Emo16.gif

אהבתי את הקטע עם סלאש. בקשר לכינוי תודה בכל מקרה שניסית...

Bloody Kiss

New member
ולמעשה...

סלאש הוא אלוהיםםםםםם!!! ת´אמת היו כמה בעיות עם גאנס החדשים בסיבוב הופעות האחרון משהו עם באקטהד(זה עם הקופסה של החתיכות עוף על הראש) והמתופף הם רוצים לחזור ללהקה הקודמת שלהם או משהו לא בדיוק הבנתי.... אבל דווקא הייתי רוצה שהם יתפרקווו!!! הדיסק החדש הזה הורס את כל הדיסקוגרפיה שלהם (למרות שלא שמעתי זה ממש לא משנה כי סלאש ואיזי ודאף לא שם :(אז זה לא גאנס!) בכל מקרה אז אולי יהיה סיכוי (אומנם קטן) אבל עדיין סיכוי שאXל יצתרף ללהקה החדשה.... (הלואי גם מאט יילך ויקחו את סטיב ואז גאנס יחזרוווו) זהו זה כל מה שיש לי להגיד ברגע זה.

למעלה