Guitars Suck!

• פותח הנושא esvee
  • פורסם בתאריך

esvee

New member
Guitars Suck!

http://www.youtube.com/watch?v=rt12iVh4h_U&mode=related&search= ^ אוסף קליפים מהגיטריסטים המובילים בעולם. מישהו פורש יחד איתי? :)

Rapid נאור

New member
לא היו חסרים כמה אנשים?

שמות כמו ג'ימי פייג', ריצי בלקמור, סלאש, אנדרו לאטימור, סטיב מורס, פרנק זאפה, אלקס לייפסון, סטיב האו, טוני מקאלפיין, ג'ון פטרוצ'י, רוברט פריפ, ג'ון גודסאל וכו' וכו'.... וד"א.. יש גם כאלה גיטריסטים בארץ (ואפילו עוד צעירים שרק בתחילת דרכם) לך לראות הופעה של סיסטמה טאליון ותווכח.

esvee

New member
מצד ימין יש קישורים

לעוד פרקים בסדרה GUITARS SUCK, יש שם את כל מי שהזכרתה :) אני מכיר חלק מהגיטריסטים בארץ - לצערי רוב החבר'ה שמנגנים SHRED עוד לא גילו שאפשר להראות אמוציות על הגיטרה, ואלה שמנגנים עם נשמה לא משקיעים בטכניקה... אבל המצב מאוד משתפר לאחרונה (גם בעולם צצים כל הזמן שמות חדשים עם כישרון מטורף). אתה יכול לשמוע קטעים מאולתרים שלי על הגיטרה במייספייס בחתימה :)

Rapid נאור

New member
אז באמת באמת

אני ממליץ לך, לך להופעה של סיסטמה טאליון, אני אפילו אקח אותך הם עושים פרוג מטאל בעברית, בנו הופעה על הסיפור של יעל וסיסרא, דווקא מגניב רצח, יש להם שני גיטריסטים צעירים יחסים (תחילת/אמצע 20) שמפילים אותך מהרגליים.. וראיתי גם את הראשון, לא מצאתי את השמות שהזכרתי, אולי באחרים אני אבדוק גם אותם.

esvee

New member
נשמע בהחלט מעניין

נשקול לבוא לראות :) מה אתה אומר על הקטעים שלי אגב? הזכיר לי שבא אליי ללמוד בחור שניגן פרוג-מאטל... לקח לי חודשיים לחשוב על מה יוציא אותו מSHRED MODE ... בסוף מה שעבד זה סרטון של SHAWN LANE ביו-טיוב... חח "מה זה הוא מנגן יותר מהר מכל מי שאני מכיר והוא לא מנגן סולמות" ואני כזה "זה ג'אז חביבי"... אעע צריך לחזור ללמד..

Rapid נאור

New member
עזוב רשת...

ברשת שמעת בלי שני הסולנים שלהם... הם מעלים שואו מטורף, וזה כולה מה? 40 שקל כניסה? חרטא. פעם הבאה שתהיה הופעה תבוא. מעטים האנשים שבאו ולא אהבו.

SHIKO2000

New member
בלי הסולנים??

שמעתי קטע עם שירה והכל... ואת דודי אני מכיר טוב - עשיתי סאונד לקוליטיס איזה פעם פעמיים בבארבי והוא גם למד איתי בשכבה

למעלה