Guise Will Be Guise

Guise Will Be Guise

פרק פשוט מצויין וקורע. שאותו כתבה אחת היוצרות היותר טוב שעובדות אצל ווידון, ג'יין אספנסון (כתבה בבאפי וגם בפיירפליי). ההתחלה הייתה קורעת, ווסלי והמגירה, הקטע שהוא מספר שהוא היה צייד שדים, והיה גדול כשהוא החליק. הקטע במעלית, כל פעם קורדי ואנג'ל לוחצים על הכפתור, היה פשוט קטע קומי גדול. נקרעתי כל כך. חח השיחות בין לורן ואנג'ל תמיד מצחיקות. אני אוהב שכל פעם יורדים על אנג'ל שהוא אוהב ברי מנילו. היה מצחיק שאנג'ל אמר שהוא לא צריך לשיר, אז קורדי אמרה Thank God! היה גדול שווסלי שם את המעיל של אנג'ל, ונתקע בקיר כשהציג עצמו כאנג'ל. קורע. היה יפה שמאגב אמר לאנג'ל שהוא משתקף אצל האנשים הסובבים אותו, ואז מיד מראים איך באמת ווסלי רואה את אנג'ל (בעצם לכל אורך הפרק). נקרעתי שווסלי שתה את הדם. והקטע שהוא שופך את השאר לאגרטל והמים נצבעים באדום היה גם משעשע. אהבתי שמאגב אומר לאנג'ל שיש לו שני "אתה", ואז אנג'ל מוריד את הז'קט, כאילו הוא נפתח ומשיל מעצמו את ה"אימג'" שלו. הקטע עם ווסלי והמראה היה משעשע. וגם הקטע עם הצלב בהמשך היה משעשע. אני אוהב את הדברים הקטנים האלו. היה מצחיק שהחוטפים פחדו רק מהשם "אנג'ל. כל הקטעים עם אנג'ל ומאגב טובים. אהבתי את ההתפתחות לגבי מאגב. היה מצחיק שווסלי נלחם בנינג'ות (או מה שזה לא היה), אהבתי שווסלי בעצמו היה בהלם מזה שהוא העיף אותם. אהבתי את המעברים וההסברים על הקללה של אנג'ל, בין הסצנות של אנג'ל ומאגב לבין זו של ווסלי ובין וירג'יניה (אני חייב לציין שהם חמודים יחד). הקטע שאנג'ל מושך את מאגב עם החכה היה מגניב. היה מצחיק שברייס קרא לקורדי "פיס" והיא התעצבנה מזה. היה משעשע שאנג'ל שם לב שווסלי לובש את המעיל שלו, ולאחר מכן ווסלי מעין תופס פיקוד. והיה עוד יותר מצחיק שאנג'ל מבקש בסוף בחזרה את המעיל שלו. היה גדול שהשדה לא לקחת את וירג'יניה כי היא לא "טהורה". והקטע שלאחר מכן עם האבא וכולם היה עוד יותר קורע חחחח. הסוף היה משעשע, קורדי מקנאה בזה שווסלי זוכה לפרסום, אנג'ל משחק אותה מפרגן, ולבסוף גם הוא מקנא ואומר שאין כזה דבר סוכנות וינדאם-פרייס.

Angelos6

New member
אבל מה העניין ?..

זה לא היה אמור להיות המשך עם הקטעים של דרלה ?! באסה .

aderettz

New member
מה לא הבנת?

הנה תקציר קטן של הפרק שכתבתי בשבילך, מקווה שזה יעזור:) אנג'ל הלך להפגש עם איזה מורה דרך\פסיכולוג (המאגב.) בעצת לורן, אחרי שהוא מנסה להוציא את דרלה מאחיזתם של וולפמן אנד הארט. המאגב מתברר כמתחזה שמנסה להרוג את אנג'ל. בהעדרו של אנג'ל, כאשר באים האנשים של מאגנום ברייס לחטוף את אנג'ל, ווסלי מתחזה אליו ומתאהב בבת של ברייס. אנג'ל\ווסלי אמור היה לשמור על בטחונה של הבת, אבל מסתבר שאביה רצה שישמרו עליה, כדי שהוא יכול להקריב אותה לשדה שאמורה להביא לו עוצמה... מקווה שעזרתי.

City Of Angel

New member
חחח פרק מסובך

אחרי שראיתי אותו פעם ראשונה לקח לי המון זמן לסדר בראש מי נגד מי. מאגנס רצה שהבת שלו תישאר טהורה כדי שיוכל להקריב אותה ולזכות בעושר אינסופי אז הוא שכר לה מאבטח "סריס", והאנשים שנגדו דאגו שאנג'ל יתעכב אצל הטיש מאגאב כדי שהוא לא יוכל לשכור אותו ולא יזכה לעושר אינסופי או משהו כזה. כבר שכחתי שווסלי היה פעם כל-כך אהבל

charmer

New member
אחד הפרקים האהובים עליי.

בעצם, אחד היחידים שאני אוהבת באנג'ל. פשוט פרק טוב, קטעים ראויים, וקצת ווסלי בפן הקומי שלא מזיק לאף אחד.

למעלה