GUESS WHO IS BACK?????

tairon

New member
GUESS WHO IS BACK?????

טוב אנשושים ככה תקשיבו טוב קודם כל תתיצבו יש מסדר חיבוקים טולי מה זה לא מגולח ?? אתה תעשה לי שריטות בבייבי פייס שלי מהר ללכת לגילוח פוש שרוך נעלים לבל תיפול לי ציק צאק תתיצבו !!!!!!!! מההההההההההההההההההה שלומכםםםםםםםםםםםםםםם????? אז תראו מה קרה הייתי בעיר הדרומית נלקחתי לאחר כבוד לרייף הדולפינים שם שחייתי לי לתומי עם הדולפינים ו...הבלתי נמנע קרה! יש שם דולפינה אחת מה זה עדינה חלקלקה אני מאוהב בה הצעתי לה נישואין אמרה לי שהיא מהסוג ששוקלות המוןןןןןןןןןןןןן וגם היא תעמוד על כך שאני יענוד לה טבעת אימאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איפו יש טבעת כזו ענקית?? ראב ראבו של העולם אוקצור בעודי מדסקסק איתה (קשוחה היא אל תראו אותה ככה) היא ככה הגניבה לי נישקוקים (אוח..ועם ציפצוף מה זה מוסיקה לאוזנים) אז אמרתי לה תראי אם אנחנו מתחתנים יש לי בית וידויים שלם להזמין זה לא כזה פ@וט.. אמרה ``וידויים שמוידויים .. תגיד החבר`ה שלך שם שמחים לפעמים?`` אמרתי לה שמחת בית השואבה כזו לא ראית מימייך... בקיצור מה אני אומר כל בחורי וידויים תוציאו את השמוקינג החוצה (יא סוטים לא מה שאתם חושבים!!!) טולי פוש מסטוליקו א-י בלו לאב כל גברברי הפורום בנותתתתתתתתתתתתתתת דובשה (מואהההההההה) יונית אלמנה כחולה אהובה נון מאי מאי לינורי עופרייייייייייייי (יום הולדת שמייח יקרה רק הכי טוב מאחל לך מכל הלב פיצוי בהמשך!!!!) ספירו^ש נסיכתי קד קידה לפניה... מורן ל פאקינגגגגגגגגג גט ללא עמבה עם בגט עם עממה (שיוואו) פושעתתתתתתתתתתתתתתתתת מופתע מאד לא גנבת כלום מהקירות יא הילי -דפנה מואה לשתייכן שאנטי עכשיו אני יודע מה זה בחייאת הדולפינה בכלל תגל את מקבלת זמרת חתונות אצלי (תכיני שלל שירים תתחילי להתאמן) אוסייייייי (קודם כל לך חיבוק ענק קראתי כאבתי את כאבך מי יתן ולא תדעו עוד צער אמן...) חוקרת פרטית מממממממ....תשמעי צריך דו``ח מעקב אחרי הכל חלקלקה הדולפינה תתחילי לעבוד תותייייייייייייייי ואני חי לי מיום ליום הנה זה באאאאאאאאאא מי באאאא??? זינזאנההההההההההההההההההההההה הכומר בשטח יאללה יו באלגאןןןן איפו עדנוששששששש???? תתיצבי גם את יום חיבוקים פה היום!!!!!! בקיצור מה אני מבלבל לכם במוח תודה לכל מי שדאג לקחתי קצת טיים עוף תנור בגריל משו גוטה גוטה בואנה שובשה שיחקת אותה עם הדבש על העוף יצא לך טעים לאללה ממנה אותך לטבחית של וידויים (אייך? אייך לא ידעתי??) יאללה קריאה אחרונה תתיצבו מהר יש מסדר!!!!! ותתחילו להתוודות על חטאים בטח הכומר דהיינו החתול לא היה אתם בטח חגגתם וידויים יאללה...

טאיייייייייייי :))

איזה כייף לראות אותך פה וווואאאייייי באמת התגעגעתי.. אני מקווה מתוק שלי שעכשיו אחרי ההתרגעות עם הדולפינה שעכשיו הכל בסדר.... תשמע..תראה...כשהיית שם ראית אולי איזשהוא דולפין חתיכי בשבילי??:) והנה נשיקת של קבלת פנים אליך <אל תדאג אל הלחי>לא רוצה להתעסק עם הדולפינה }{מממממווווואאאאהההההה חוקרת

PoshKale

New member
יאאאא !!!

שמעת לעיצה שלי ושיחת עם דולפינים !!! איזה כיף לך !! למה לא הזמנת אותי ? היינו מתחרים איתם :)

אוסי

New member
טאיייייייייייייייייייי

ברוך הבא ,אני כל כך שמחה שחזרת התגעגעתי נורא ........ אני מקווה שהחופשה עזרה וחזרת בכוחות מחודשים ושאתה מרגיש קצת יותר טוב ... תודה על החיבוק ומחזירה אותו עם נשיקה ... ממממממממואה.. ;-) אוהבת מלאן אוסי.

תותי-בת

New member
טטאאאאיייייייי יו איך התגעגעעעעעעעתי אליך!!! ויש לי וידוי... אני נגמלת מהאינטרנט!! ואני דיי מצליחה עם זה... איזה כיף... רק שהיום קיבלתי דפיקה ענקית! מחברה שלי - היא שכחה שיש לה רופא שיניים... ילדה מוזרה עזוב, בקיצור קניתי אתמול חולצה ב-200 שקלזזז והייתי אמורה לקנות היום מכנס מזארה או מאיפשהו בת``א... וכולם היו עסוקים לצערי, בקיצור מצאתי עבודה חדשה בעזריאלי - איזה כיף איזו סבבה - תבוא ללמון גראס, בקומה הראשונה במתחם של האוכל, תחפש את ליאת, ויש שלוש כאלו... אז אם אתה באמת בא תתקשר לפני... בקיצור אין לי מכנס לבר מצווה ביום חמישי ומחר אני עושה התלמדות ויום חמישי זה מספרה וכד` אז אין לי זמן!!!!!! ואני צריכה לקנות מכנס כחול!!! טוב נו בטח אני אמצא מאיפשהו ברגע האחרון, יאללה יקירי שיהיה יום טוב ואל תשכח שהבנים נים נים והבנות נות נות - שיר של סאבלימינל - קנית את הדיסק כבר?! טוב נשתמע, אוהבת אותך בלב, מצטערת אני מאחרת לברבקיוזזז אצל חברים בראשון - אז יאללה נשתמע אוהבת אותך בלבבבבב, ליאת.

למעלה