Guess Who´s Back !!!!

ERerERotem

New member
Guess Who´s Back !!!!

I Am !! היי כולם ! מה נשמע? איך עבר עליכם השבוע? טוב? אני מקווה ! כי עליי הוא בטוח עבר מצויין ! חברים - אנגליה היא פשוט פצצה ! מומלץ ביותר לכל מי שמכבד את עצמו ! עשיתי חיים משוגעים ! זאת הייתה ההשתחררות הכי הכי טובה שאפשר מהכל ! כאילו עשיתי הפסקה מהחיים המציאותיים.... והתחלתי לחיות בתוך דמיון משוגע.... תנסו בעצמכם - ותגלו שגם הבן אדם הסגור ביותר, ישתחרר.... אנגליה פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה !-! לא חסר בה כלום והאנגלים כ"כ כ"כ כ"כ נחמדים, מתוקים, ומנומסים.... אבל אני שמחה לחזור, למשפחה שלי, לחברים שלי, לארץ שלי, לפורום, לפרק 22 (אחרי שחזרתי ראיתי אותו עוד 80,000,000 פעם!!!!) והכי חשוב - לחזור למקום שבו להמבורגרים יש קוטר רחב יותר מ 2 סמ´. עשיתי שם קניות וקרעתי את לונדון. היה מהמם. בהחלט בהחלט - חוויה שלא תישכח. אבל מספיק על הטיול ! בואו נעבור לדבר הכי חשוב, לשאלת השאלות, לדבר שחיכיתי לחזור לארץ רק בשביל להרגיש את ההרגשה המתוקה של שאילתו: יש ספויילרים חדשים??? אוהבת את כולכם המווווווווווווון ובאמת שכייף לחזור, רותם.

וולקאם באק!

למרות שגמני חזרתי אתמול אבל וואטאבר...

ERerERotem

New member
אם כך...

גם לך מגיע וולקאם באק - וולקאם באק ! מקווה שנהנית...

../images/Emo6.gif

תודה... וכן, נהנתי מאוווווווווווד...
איך היה לך? לונדון מאוט מאוט יפה.
"לונדון חייבת לחכות לי..."

ERerERotem

New member
אני שמחה שנהנית!

גם אני מאוד נהניתי. בכלל - כיום, בארץ ישראל, כל דבר שהוא מחוץ למציאות הנוראית חייב להיות כייף.
עצוב הא?

יאפ.

חיח... ביום כיפור ובערב יום כיפור אייל גולן ואילנית לוי היו מלון לידינו

~*~gaL

New member
באמת וואלקם בק לשתיכן! ../images/Emo24.gif

שמחה לשמוע שהיה כיף... וכרמל.. אייל גולן? מסכנה :)

חחחחח....

רק שלא ידעתי את זה עד יום אחרי יום כיפור כשהודיעו את זה בעיתון....:))

למעלה