guess who´s back?!

smgfan

New member
guess who´s back?! ../images/Emo123.gif

קודם כל, מה המצב? הרבה זמן לא הייתי פה (סה"כ יומיים-שלושה), בגלל בעיות באינטרנט. "...שונאת אינטרנט כבלים,שונאת אינטרנט כבלים,שונאת אינטרנט כבלים...." והיו די הרבה הודעות לקרוא, אבל מה שהציק לי הכי הרבה זה מה באמרו עלינו ב-tve
לא קראתי את זה שם, אבל ממה שהבנתי פה זה ממש היה מגעיל מצדם! אני לא חושבת שיש איזושהי בעיה עם הפורום הזה, ולדעתי הוא לא שטחי בכלל-והוספת תמונות רק מוסיפה לצבעוניות ולחופשיות של הפורום-אז למה לא? נכון שיש לפעמים הודעות כמו "איזה חמוד...." או "איזו מקסימה...." אבל רק שתדעו שבפורומים אחרים זה לא שונה, אני נכנסת לפעמים לפורום מכושפות ווהרבה ממה שהם רושמים זה שרשורי תמונות של חברי הפורום ו-fan arts שהם עשו לקאסט. וגם בפורום זינה רוב הרבה בפורום זה על פגישות חברי הפורום וכו´, אז צאו מהלחץ! anyhow, רציתם שהפורום יהיה יותר מעמיק וכל זה...אז כל היום שברתי את הראש שלי והדבר היחיד שהגעתי אליו זה זה (תחילה של דיון): איך לדעתכם תהיה הסדרה בלי דמות מסוימת מהצוות, אתם יכולים רק להביע את דעתכם או אפילו לכתוב סיפור משלכם איך זה יהיה ללא הדמות המסוימת, אני אתחיל ואדגים! "באפי" ללא טארה! טארה הדמות האנושית והחמודה ביותר בסדרה, היא ממש מלאכית! קשה לי מאוד לדמיין את "באפי" בלעדיה- והיא גם מאוד תרמה לעונה השישית! אז ככה, ללא טארה זה ברור שלווילו ייקח יותר זמן לצאת מהארון, או שהיא בכלל לא תגלה זאת על עצמה ותישאר מופנמת וסגורה! ואולי אפילו ייצא לה רומן עם זאנדר! לכו תדעו! אבל לדעתי יהיו להם כמה בעיות וזה יהרוס ביניהם את החברות...
ללא טארה ווילו גם לא תפתח את יכולת הכישוף שלה, כי בעונה הרביעית הן התאמנו די הרבה ווילו למדה מטארה כמה דברים על כישוף מוצלח! ואז אולי העונה השישית לא היתה אותו הדבר!
לשישית: ווילו לא היתה מתמכרת כ"כ לכישוף ולא היתה מצליחה להחזיר את איימי לבן-אדם ולהרוס לעצמה את החיים-וגם לא להיות ה-big bad של העונה!!! מה שהיה משפר את היחסים עם הסקובי´ס!! סוף ספוילר שישית
אבל, מצד שני אם לווילו לא היה את כל הכוח שלה אז
ספוילר חמישית: מי היה מחזיר את באפי לחיים לאחר מותה בעונה 5???? לא היתה סדרה וכולנו היינו מאוד מאוד עצובים.... סוף ספוילר 5
רואים עד כמה טארה חשובה??? מה אתם חושבים? אתם יכולים לעשות אחד חדש על כל דמות שתבחרו מכל עונה שהיא!

א- את חמודה ב-ספויילר!!!

העברנו כבר את הקטע של הפורום המזויף שמה.. הם לא מבינים כלום... וככה לדעתי הפורום הוא דבר חופשי וזהו אני נהנת ולא אכפת לי יותר אם הוא שטחי או לא... וככה לדעתי באפי בלי- דוון.. דבר ראשון יותר צופים... לא סתם רוע... אם דוון לא היתה אז לא היה עונה חמישית כזאת אולי ריילי היה נשאר וגוייס לא היתה מת וכמובן באפי לא... וגם ספייק ובאפי לא היו זוכים בקשר כי ספייק היה ממשיך לרצות להוציא את הציפ ולא נמשך לבאפי בגלל השעמום שלו או מה שזה לא יהיה... לדעתי העונה ה5 היא הכי לא טובה של באפי *דעתי* בגלל זה אני הייתי רוצה שהיא תהיה שונה ונראה לי שבלעדי הרמה היתה על גובה יותר ממה שהיא היתה למרות שה6 משתפרת לאט... למשל יש מושג לקפוץ את הכריש- JUMP THE SHARK זה אתר ומושג שאומר מתי משהוא כמו סדרה שיר לךהקה מותג וכדומה- עבר זמנם או עשו משהואע שהוא מוגזם בבאפי אמרו שזה המיוסיקל לדעתי המיזיקל פרק מדהים אבל זה מראה שעוד אנשים חושבים שעבר זמנה של באפי... אני חושבת שבאמת ג´וס צריך לעשות עונה שביעית ענקית נהדרת כמו ה3 ולסיים את הסדרה כי ככה באפי תפרוש בשיא... *להזכיר אני מתה על הסדרה הזו ואני לא יחייה בלעדיה. אז בקשה לא להרוג אותי על ההודעה...*

A Pig in a Cage

New member
בלי טארה

היה לחבורה הרבה יותר קשה למצוא את המקום שבו גלורי החזיקה את דואן, כי רק בזכות שהיא היתה משוגעת הם ידעו בכלל לאן ללכת

למעלה