Gta3

על האש

New member
Gta3

איך שומרים במשחק הזה? ולמה אין אופציית Save באף מקום? יש LOAD אבל אין SAVE...

על האש

New member
ועוד משהו קטן...

אחרי שאספתי את מיסטי והורדתי אותה במועדון מה המשימה הבאה? ואחרי איזה סימן אני אמור לעקוב ברדר למטה? אחרי השימן הירוק של עץ אוו ה - L הכחולה אוו ה-N השחורה?

על האש

New member
אוף ~!

מאז שהורדתי את מיסטי במועדון אני רק מחפש מה צריך לעשות וכול הזמן נתפס ונהרג ע"י השוטרים וחוזר תמיד לבית החולים אוו לכלא. מה עושים אחרי שמורידים את מיסטי במועדון?!?!?! אני כבר שעה מסתובב בעיר ומתשגע

Bardawill

New member
הסימן הירוק של עץ זה לא עץ זה בית ו

ושם אתה שומר תמשחק והדברים האחרים זה משימות

על האש

New member
כן,את זה הבנתי...

אבל מה המשימה הבאה לאחר שהורדתי את נסטי במועדון?

zekit12241

New member
אתה חוזר ללאוי´גי

L זה הסימן של לאוג´י והשני זה הבית שלך (שם אתה שומר את המשחק)

psm

New member
שמירה במשחק GTA3../images/Emo101.gif

קודם כל, מדובר במשחק ענק (תרתי משמע). המשחק מורכב ממשימות רבות, לכן כדי לך לשמור בינהם. לפי ההודעות שלך אני מבין שאתה די בתחילת המשחק - יש לך עוד הרבה לעבור. אז ככה לעניינינו. בתחילה (עוד לפני שמתחילים לשחק) מבקשים ממך לפתוח FILE לשמירה וטעינה. אני מאמין שפתחת. עכשיו, כשהתחלת לשחק - ראית את סרט הפתיחה : כיצד המאפיה משתלטת על אוטובוס אסירים ומחלצת גם אותך. כאן כאמור מתחיל המשחק. איתך יש גם אסיר נלמט שחור שאומר לך שהוא מכיר מקום מסתור. כל מה שעליך לעשות זה לקחת רכב ובמפת העיר יופיע לך סמל של מוסך - סע לשם (תשחק עם התחנות ברדיו זה די נחמד). הגעת למוסך - צא מהרכב ותכנס שם לאחת הדלתות (אני חושב שיש אלת בייסבול ליד הדלת) היכנס לדלת ותופיע לך האופציה לשמור את המשחק. אני חושב שגם אפשר לטעון משם. רק שתדע, היות ואתה מוגדר במשחק כעבריין נמלט אז גם המשטרה מחפשת אותך, אם היא תופסת אותך - אתה מתחיל באיזור תחנת המשטרה. אני שיחקתי במשחק הזה לפני כמה חודשים אז אם נפלו מספר טעויות בהסבר אני מצטער. אחי - תהנה מהמשחק ואל תשכח לשמור. המשחק באמת שווה את ההשקעה.

על האש

New member
תודה גבר...

את כול מה שציינת עד עכשיו כבר עברתי... והמשחק ענק !!! אין ספקות בנושא. אבל נתקעתי במשימה שאיננה ברורה כך שקשה לי קצת להנות מהמשך המשחק.

videogamer

New member
כי המשחק מתוחכם

במפה יש לך סימון של בית תלך לשם יש לך גראג´ ודלת כנס לדלת ותוכל לשמור.

על האש

New member
אף אחד לא יודע לעזור לי...

במשימה שאחריי שהורדתי את מיסטי במועדון? כי נתקעתי

yoo

New member
מה הלחץ?

לא נתקעת, פשוט עכשיו אתה יכול להסתובב בעיר, להרוויח כסף גם מעבודות מזדמנות, (גנוב מונית ויש אפשרות לעבוד כנהג מונית, גנוב מכונית משטרה ותעבוד כשוטר וכו´) וכשתרצה לקבל משימה חדשה, לך שוב ללואיג´י איפה שהורדת את מיסטי.

על האש

New member
תודה :)

אבל איך אני אמור לזכור איך לשוב אל לואי´גי? כי במפה כבר אין הכוונה אליו...
לגבי העבודות המזדמנות שגנבתי מונית הבנתי שאפשר לעבוד בה איך צורת העבודה באה לידיי ביטוי בין עם זה במונית אוו במכונית משטרה?.

על האש

New member
איך אני חוזר ללואיג´י? :(

אני לא מוצא אותו העיר הגדולה ואני רוצה משימות חדשות.

Baronio

New member
מה אתה מוגבל

כמה שאלות יש לך?? מה הבעיה שלך להסתכל במפה וליסוע לאות L שזה לואיגי

למעלה