GTA3 כדאי?

GTA3 כדאי?

אני מכיר את המשחק במחשב הורדתי אותו ביום שהוא יצא אבל לאחרונה קניתי פלייסטיישן 2 יש הבדל משמעותי בין המשחקים? כאילו אני מניח שמבחינת הגרפיקה רואים יותר טוב אבל חוץ מזה?

Dreamsphere

New member
יש לי חבר שהוריד אותו וגם שיחק אצלי

בPS2 והוא אמר שאין מה להשוות הוא אמר שזה כל כך כיף בPS2 לאומת המחשב לטענתו גם הגרפיקה אותו דבר

תגידו

כמה עולה המשחק? והאם יש מקומות שאפשר למצוא ביותר זול? אין לי צ´יפ

mscooter

New member
המשחק בערך 350 לPS2

והגרפיקה... טוב, אם הכרטיסי מסך של היום בטוח שהמחשב יותר טוב, אבל לא בהרבה. מה שכן רואים אחלה, ולא שווה אם אין לך כרטיס זיכרון. עם כרטיס, תקנה תקנה תקנה ! משחק ששוה ואפשר לחרוש עליו חודשים של הנאה...

דוד65

New member
תגיד אתה צוחק?

לא משנה איזה כרטיס יש לך ואיזה מעבד יש לך GTA3 נראה יותר טוב בפלייסטיישן 2 מאשר במחשב שלך. אני לא מאמין שיש עדיין אנשים שחושבים שהמחשב יותר חזק מהפלייסטיישן 2.

metal_slug

New member
אתה לא רציני, נכון?

כי אם אתה כן רציני, אני יכול לפרסם לפחות עשרה משחקים שעשו קרוס-אובר בין המחשב ל-PS2, ולהיפך, ונראו הרבה יותר טוב על המחשב. מבחינת חומרה, ה-PS2 אפילו לא מגרד את המחשב, לבטח לא את המחשבים היותר מתקדמים היום.

דוד65

New member
>ן לי משחק אחד למחשב שיותר יפה מ...

Metal Gear Solid 2 או שאפילו מתקרב לקצות האצבעות של Baldurs Gate: Dark Alliance. אז מה, יש כמה משחקים שנראים לא טוב בפלייסטיישן 2 אבל המשחק עם הגרפיקה הכי טובה למחשב לא יפה כמו משחק לפלייסטיישן 2 עם גרפיקה די טובה(יחסית לפלייסטיישן 2). מיכאל

SolidSnake

New member
>ן= תן דרך אגב,

היית לי בעיה עם תפוז אז נרשמתי מחדש. הכינוי החדש שלי הוא SolidSnake לא דוד65.

metal_slug

New member
Morrowind, Dungeon Siege

Gothic, Newerwinter nights ואלה רק אר.פי.ג´יז, כולם טובים לפחות כמו dark alliance, NWN אפילו מיוצר על ידי אותה חברה. MGS2 בכל מקרה ייצא למחשב, אז מה זה משנה? ובקשר לגרפיקה : אתה *ממש* לא רציני, נכון? או שיש לך ענתיקה בת 10 שנים בתור מחשב, או שאתה סובל מקוצר ראייה. PS2 הוא קונסולה, אפילו החלשה שבקונסולות הנוכחיות מבחינת המעבד הגראפי, אז אתה באמת מצפה שמעבד גראפי בן כמעט שנתיים, יצליח לייצר את אותה הגרפיקה שמייצר הג´י-פורס 3?

XcalibEr

New member
יש לי ATHLON 1600 + GF4

ואני נהנה לשחק בפלייסטיישן, השינאה שלי לשחק במחשב. חוץ מזה , כל מה שמעניין את הכרטיסי מסך של היום זה מהירות ולא איכות - לא שהם עולים במהירות על הפלייסיישן. כך בתור דוגמה, תזיז את המסך במהירות , למרות שיש לך GF4, ותראה מה קורה. יש לך גליצים´ , (כמו גלים בזמן תנועה מהירה), מדוע, מפני שעד היום אין סינכרון מלא בין כתיבת המעבד לזכרון המסך , ומעגל המסך אשר שולף משם את הנתונים להדפסה. נכון שהשמוש ב DOUBLE BUFFER מקטין את התופעה, (אבל מבכשירים כמו PS2 ו NINTENDO יש רגיסטר אשר מתעדכן כל הזמן במיקום ה RASTER (הקרן שמציירת את התמונה) ועל כן ניתן לבצע אפקטים של חומרה + סינכון יותר איכותי. יוסי

metal_slug

New member
Vsync - אין גליצ´ים

וזה שיש לך גליצ´ים, רק מוכיח לך שמהחשב מהיר מהקונסולה, כי מספר הפריימים שלך גדול מהריפרש רייט, ונוצר ה-tearing. אתה טועה בקשר לכרטיסי מסך, כרטיס ג´יפורס 2 ממוצע עולה על המעבד הגרפי של ה-PS2 בדרגה אחת לפחות. ה-PS2 אפילו לא עושה bump mapping, שלא לדבר על FSAA, או אפילו פילטר אניזוטרופי. בקשר להעדפת משחק : זה לא הדיון כאן. גם אני אוהב לשחק בקונסולה, אבל האיש אמר שה-PS2 יותר חזק מהמחשב, וזה לא נכון.

ובכן: לי יש:

פנטים 3 כפול dual proccessor 600 MHZ MATORX G400 DUAL HEAD 32MB מחובר לשני מסכי 17 ואני לא מתכוון לשפר את המחשב הוא לצורך גרפיקה בעיקר מישהו מוכן לענות לי על השאלה של האם מוכרים משחקים בתחנה המרכזית PS2 וכמה עולה משחק לא מקורי ו אמממ זהו כאילו אה כן אם אני מתקין צ´יפ ומשהו מתקלקל אז הלך העסק לא?

SolidSnake

New member
אולי כיפיים כמו...

אבל בכלל לא יפים כמו Baldurs Gate: Dark Alliance. יש לי מחשב חדיש עם מעבד AMD 950 וכרטיס מסך Geforce 2 GTS.

SolidSnake

New member
ראיתי את GTA3 למחשב ו...

לא שזה משחק יפה לפלייסטיישן 2 (מבחינה גרפית)אבל זה הרבה(אני מדגיש הרבה) יותר יפה מבמחשב.

SolidSnake

New member
מה המשחק עם הגרפיקה הכי...

מרשימה למחשב, אתה תביא תמונות מהמשחק ואני אביא תמונות מ Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty ומ Baldurs Gate:Dark Alliance.

videogamer

New member
מה אתה אומר../images/Emo3.gif

ברור שמחשב יותר טוב והיתרון הוא הרזולוציה בטלויזיה אפילו טובה היא לא משתווה למסך טוב של מחשב אם מסתקלים מקרוב בטלויזיה אפשר לראות את הנקודות המכוערות האלה מה שאתה לא רואה במחשב והתכונות של הפלייסטיישן לא מדגדגות את הקצה של המחשב שלי פנטיום 4 עם כל החידושים ולעומתו!!!

shlomiy

New member
הנקודה התחתונה פה שיותר כייף לשחק ב

ps2 מאשר במחשב וזה העיקר

למעלה