GTA:San Andreas ומחלמת הכוכבים.

funkey monkey

New member
GTA:San Andreas ומחלמת הכוכבים.

בעודי משחק במשחק החדש (אני ארשה לעצמי לעשות תרגום חופשי, כי זה מגניב) - גניבת המכוניות הגדולה (למרות שGTA זה יותר אישום..) - סאן אנדראס גיליתי איזכור משעשע מאוד למלחמת הכוכבים. נתחיל בזה למי שלא יודע - GTA זוהי סידרת משחקים בה אתה מתחיל בתור פושע זוטר שמנסה לעלות בסולם הדרגות והכבוד של עולם הפשע, וכל הטרילוגיה התרחשה ב3 איזורים שונים - ליברטי סיטי, וויס סיטי, ומדינה בשם סאן אנדראס שמתחלקת לשלוש ערים. ובכן,אני אמנע מכל ספויילר אפשרי, בעיר השניה במשחק (סאן פיירו) ישנו איזה גייק בעל חנות מקומית שמפה לשם אתה עוזר לו והוא נותן לך משימות. באחת המשימות הוא מותקף ע'י מזל'טים קטנים בעקבות סכסוך עם גיק אחר. בכל מקרה, התפקיד שלך זה להוריד את המזל'טים אחד אחד בעזרת וולקון חמוד בעליל. בעודי מוריד אותם מה אני שומע את הגיק החביב אומר לי? 'Great Kid, But dont get cocky' נשמע מוכר? זה בדיוק מה שהאן סולו אמר ללוק כשהוא הוריד טיי-פייטר ב'תקווה חדשה'. נחמד מאוד. P-:

Z E R O

New member
../images/Emo7.gif לא קשור, אבל אני רוצה את...

ג'די אקדמי למחשב!!! מת לשחק בזה! מישהו יכול לעזור?!

the sith

New member
חחח וקראו לגיק הזה zero

zero אתה יכול לקנות את זה אבל אסור לפרסם פה דברים לא חוקיים של הורדות..

Z E R O

New member
לא דיברתי על דברים לא חוקיים...

והבנתי שזה לא הגיע לארץ בכלל למכירה בחנויות... אולי למישהו יש?

the sith

New member
ברור שזה הגיע לארץ

היה את זה בטויס אר אס ומלא חנויות. רק כנראה שכבר לא מוכרים פה יותר.

Obi Dan Kenobi

New member
לא נעים לי להגיד..

אבל באמצע השנה, אחרי חיפושים רבים בארץ אחרי אקאדמי, מצאתי את החנות ארקדיה, בחנות בדיזינגוף סנטר, שם נמצא העותק האחרון בארץ של המשחק. למזלי, התקשרנו, ואפילו נתנו מספר כרטיס אשראי, כדי שהמשחק יהיה שלי. הייתי צורד לך אותו, הבעיה היא שאני לא יודע כל כך איך צורבים משחק. כאן זה לא המקום המתאים לדבר על כך. שלח לי מסר.

Darth Tomer

New member
כן גם אני שמתי לב לזה

משימה קלה מאוד, אבל 2 המשימות האחרות איתו מעצבנות לאללה.

the sith

New member
סאן אנדרס שולט כמה אפשרויות יש שם

אני כבר לא יודע מה לעשות עם עצמי שם!
זה פשוט פי 5 יותר גדול מוויס סיטי!!

למעלה