GTA 3

• פותח הנושא 512
  • פורסם בתאריך

512

New member
GTA 3

בגלל שכל כך הרבה מדברים פה על GTA3 ובצדק, זה אחלה משחק, החלטתי להקים פה את השיחה הרשמית למשחק GTA3!!! אז יאללה תתחילו לשלוח הודעות.

גיא טל

New member
מה כבר יש להגיד??

משחק חובה!! עוד משהו מגניב בו... אחרי שהשגתי מאפיונרים שנותנים לי משימות, פתאום צלצל הטלפון במגרש חניה נטוש. עניתי, זה היה ראש המאפיה האיטלקית שהזמין אותי למירוץ רחוב שווה ביותר. בדיוק אחרי השיחה פניתי לעבר הכביש, כאשר שיירה של מכוניות דיאבלו של המאפיה האיטלקית עוברת שם. איזה מקריות (לא!) לקחתי מכונית דיאבלו והלכתי למירוץ. כמובן שהמכוניות שם היו הרבה יותר מהירות ממני אז בפעם הבאה שהגעתי לשם ניסיתי לגנוב אחת ממכוניות המירוץ שכמובן הייתה נעולה... אבל אחרי נסיונות רבים אפשר להצליח במירוץ לאחר שיודעים בעל פה איפה כל הצ´ק פוינטים במירוץ. כיף בטירוף!! חוצמזה, המשחק אף פעם לא מפסיק להפתיע! שאר חוויותי וביקורת על המשחק בקרוב אוטוטו ב the ps2 chamber (גם העיצוב החדש יהיה מוכן בקרוב) גיא

VR6x

New member
סתם תגובה לגיא טל...

הדיאבלו לא איטלקים... יש הבדל גדול בין האיטלקים לדיאבלו. ואם אתה רוצה מכונית (פררי) כמו שיש להם במרוץ תשיג ניידת תעשה כמה מסימות עד שתיהיה לך משימה לעצור מכונית אחת כזות , תעצור את הבחור ואתה מסודר :)

512

New member
איפה יש?

איפה קנית את המשחק ובכמה??? אני פשוט חולה עליו בטירוף ואני מת לקנות אותו!!!

גיא טל

New member
יש לי צרוב.. אה... מגובה!

לא משנה בקשר לדיאבלו ולמוצא שלה. רציתי להגיד שאחרי שמסיימים איזה 15 משימות בערך, יש משימה שבה אתם מקבלים שני סוכנים חשאיים (כמו במטריקס), חמושים באקדחים קטנים שהולכים אתכם ברחוב במטרה לחסל אנשי מאפיה אחרים שנראים כמו עובדי ניקיון עם כל מיני כלי נשק. לאחר שתעשו משימה זו (אפילו אם לא תצליחו) תלכו סתם ברחוב בלי משימה וכל עובדי הניקיון יירו עליכם בכל מקרה כי עכשיו יש לכם שם חזק ברחוב (לפעמים לטובה ולפעמים לא). זאת אומרת שיש המשכיות מצוינת ב "עלילת המשחק" אחרי שאתם בריב גדול עם עובדי הניקיון הם לא יישכחו לכם אותו לעולם! אבל בכל זאת, כיף להרוג אותם בדרכים מקוריות (דריסה, ירייה, מכת מחבט, בקבוק תבערה, בזוקה ושאר כלים מגניבים). בפרק הבא שלי על gta3 , תקראו על רמפות רחוב וטריקים משוגעים. עד אז תנסו לעשות triple backflip ב gta3 גיא

למעלה