GS500 vs GPZ500

Aדי

New member
GS500 vs GPZ500 ../images/Emo61.gif ../images/Emo70.gif

טוב לאחר התיעצויות מרובות הגעתי למסקנה שאחד מהאופנועים הבאים יהיה שלי עוד השבוע :)... אני צריך את עזרתכם בלהחליט איזה מהם והאם כדי לקנות חדש או לקנות משומש ואם כן איזה שנים? אז תשפכו בבקשה את כל מה שאתם יודעים על שניהם... יתרונות וחסרונות. אני אתחיל בזה שה- GPZ נראה הרבה יותר טוב מה- GS לטעמי! תודה לכל מי שעוזר ומוסיף!

mitke

New member
רגע.... ר-ג-ע... ש-נ-י-ה....

הנה זה בא, שטף ההודעות בעד ה-GS ונגד ה-GPZ. בלי לכתוב הרבה- אם יש לך יותר משתי טיפות שליטה עצמית, לך על מה שאתה אוהב. סה"כ, האופנועים לא שונים כ"כ. -יכולת הבלימה של הג´פ"ז עדיפה, אך חסרת רגש יחסית ל-GS. -המתלים של הג´פ"ז מעט רכים מדי, שופ דבר שצריך להדאיג אותך בשנה הקרובה. -ה-GS זול לתחזוקה, אמין (גם הג´פ"ז אמין ביותר). לדעתי, שבלוני... -לג´פ"ז מיגון רוח די יעיל, מקסימום צריך להתכופף מעט ולסוע על 160, דבר שלא ממש אפשרי עם GS אם שרירי הצוואר שלך יקרים לך. שוב, קנה מה שאתה אוהב. רק סע בזהירות...

Aדי

New member
נאמר לי גם שבמקרה של החלקה

או נפילה הפלסטיקים נשברים ב- GPZ לעומת ה- GS שאין פלסטיקים... הפלסטיקים האלו יקרים?

mitke

New member
יקרים מאד...

אבל לא כל נפילה מחליפים פיירינג, אפשר גם לתקן, אבל גם זה סיפור לא זול. בקשר לשאלה למטה, GPZ מגיע ל-200 וקצת על השעון, לא יודע אם זה נתון אמיתי. אבל זה לא משנה, בשביל שבריר השניה שתסע במהירות הזאת הנתון הזה מיותר לחלוטין. גם GS וגם GPZ מתנהגים בצורה איומה במהירויות האלה ולא משרים טיפת ביטחון...

tygger

New member
בלימה של GPZ טובה מGS ?!?

אני לא ממש מסכים איתך. גם הרגש אבל הבלם עצמו הרבה יותר חזק ב GS לפי דעתי. שני הדיסקים של ה GPZ לא ממש מספקים את הסחורה מבחינתי. אבל, אם היה לך נסיון אחר אז אני לא מתווכח. (למרות שמוטו גם טוענים שה-GS עדיף בבלימה) בכל מקרה, לפי דעתי עדיף לך לקחת GS וממש אל תחשוב על "כמה סוגר", עדיף לך לחשוב על כמה אפשר עוד לחיות. לסגור עם אופנוע זה ממש לא חוכמה גדולה, כביש ישר וקצת מזל. אתה צריך ללמוד לרכב קודם כל. זה אומר : בלימה, הפניית מבט, ישיבה נכונה, אחיזה נכונה של הכידון, תאוצה, שליטה על הקלאץ´, דגשים של תשומת לב על הכביש ועוד הרבה דברים. הכי חשוב זו רכיבה ח ל ק ה ! זה אומר, לא להסתמך על בלימה פתאומית שתציל אותך או על הפניה פתאומית של האופנוע. כנס לסיבוב וצא "נקי". ז"א בלי לשבור את הקו. עדיף לעשות זאת במהירות איטית ובאיזה מגרש. יש עוד הרבה דברים לומר אבל אני כרגע עובד אז סורי איש. אני בטוח שיהיו עוד הרבה אנשים טובים בפרדס שיעזרו גם

מיפלנצת

New member
מיגון רוח בג´י אס - הפתרון פשוט

380 ש"ח בבייקר ויש לך משקף שאני נוסע בו יום יום במהירויות שלפני המשקף כמעט תלשו לי את הראש והכתפיים- 160 מרגיש כמו 140 לפני החסרון- המערבולות שנוצרות גורמות לרעש מחריד באזן, גם אם ריפוד אוזן בקסדה.

r2m

Member
לא יודע איך עדיין לא הפנו אותך

למאמרים של הפורום (למעלה בקישור "מאמרים") יש שם סקירה וגם כאן סקירה של מוטו עד 500

Phangan

New member
אופנוע ראשון...

אופנוע ראשון זה ללמוד לרכב
לפי דעתי פחות חשוב כמה סוגר הכלי, עליך לראות אותו ככלי למידה ונסיון בעולם האמיתי, על תקנה אופנוע רק בגלל המהירות הסופית. Phangan וזכור החיפזון מהשטן
Phangan

Aדי

New member
אני לא מחפש אופנוע שסוגר הכי הרבה

אני מחפש אימפורמציה על הביצועים ועל הנוחות ומבחינת עלות תחזוקה וכו´...

cagiva

New member
דעתי בנושא

טוב אז מאיפה להתחיל? שני האופנועים הללו אלו האופנועים הכי מבוקשים במדינתנו הקטנה,ולא סתם הם הכי מבוקשים!. שניהם יספקו לך פאן ושניהם ירגשו אותך!. אני הייתי הולך על הGS מכמה סיבות. 1.הוא יותר זול(אני יודע שהתקציב מאפשר לך אבל עדיין) 2.הוא יותר בסיסי(אתה זקוק לבסיסיות הזאת) 3.הוא יותר אמין(לא שהGPZ לא אמין אבל הGS עדיף) 4.הנפילות איתו יעלו הרבה פחות(כסף כסף!) 5.השלדה שלו יותר חזקה(קוועטש) 6.הוא בנוי יותר להשכבות(ואנחנו אוהבים להשכיב..) 6.הבנתי שאתה אוהב את הGPZ אבל אני לא מת על העיצוב שלו...(ללא תגובה) קח את השניים לנסיעת מבחן ותחליט. מה יותר טוב מזה?! חוץ מזה טוב לשמוע שירדת מהרעיון של ה-600 GOOD LUCK ה-cagiva

Aדי

New member
תודה רבה לכולם אני חושב שאני באמת

אלך על ה- GS את הפוזה נשמור לאחר כך לכבדים יותר :)

r2m

Member
איך ולמה זה ש GS בנוי יותר להשכבות

מ GPZ? מה הסיבה?

gpzhifa

New member
מהירות מירבית GPZ

הGPZ מגיע ל200 וקצת בכביש ישר וארוך מאוד

למעלה