GS

drz400e

New member
GS

אתמול אחרי מרוץ סנובורד מקומי, השתעשנו קצת על המסלול. אין כמו מסלול GS כדי להראות לך כמה כל speed check הכי קטן מאט אותך. גלשתי עם גולש ותיק, שהראה לי שעדיף אפילו לקחת פניות רחוק מהדגל ולא לעשות speed check. חויה מרעננת, שקמת מסבירה לי למה יש לי בעיה עם המהירת שלי לפני הקפיצות היותר גדולות..

HelloweeN

New member
אין מה לעשות,

בקפיצות מקיקרים גדולים, של 10, 20 או 30 פיט, מה שאשכרה עוזר לעבור אותם בשלום ובקלות - זו המהירות.
לי יש בעיה דומה, שאני רגיל לפארקים בינוניים (בגודל), ושם חייבים SPEED CHECK. אני כל הזמן אומר לעצמי לוותר על זה, אבל כמעט תמיד אינסטנקטיבית אני טיפה מאט. היום אני כבר מצליח לשלוט על זה יותר ויותר, אבל עדין קורה שאני "נותן צ'אנס" לעצמי, מוותר על ההאטה - וכמעט תמיד, מוצא את עצמי נוחת כמה מטרים טובים מסוף ה-landing area. גם בזמנו כשהייתי נוסע על רולרבליידס על רמפות, היו מקרים שהייתי קופץ, ונוחת אי שם אחרי הקפיצה...

קיצר, ענין של אימון. ועוד אימון.
ניראה לי

drz400e

New member
הפארקים היום מתוכננים מעולה

ואני יודע שגם אם אני over shooting את המקפצה , אני עדיין נוחת על הlanding . גם בבנוניים , וגם בגדולים . אפילו בskool park (הפארק החדש , הקטן , ללימוד קפיצות וריילים שהוסיפו השנה באתר שאני לרוב הולך אליו) , במקום לבנות landings ארוכים , פשוט עיצבו אותו כך שאי אפשר לבנות מספיק מהירות לנקות אותם.

השנה יש לי שנה טובה עם הפארק. אני זקן וההתקדמות שלי איטית.... אבל אני כבר בנוח עד ה30 פיט , אפילו עם איזה גרב קטן פה ושם (כמה שמרשה הגמישות שכבר אין). השנה הוסיפו לנו בפארק הבנוני גם drop offs. מפתיע כמה הם מאיימות יותר מקפיצות רגילות. אולי כי הקפיצה היא בלי קיקר למעלה , והלמנדינג הוא בזוית הרבה יותר חדה למטה. גם נחיתה קצרה כואבת הרבה יותר.....

HelloweeN

New member
אין לי מושג

איך הפארקים בקנדה, אבל בכל אלו שאני טחנתי על היום, היו גם היו מקרים שנחתתי אחרי ה-landing area, פשוט כי הקפיצות שלי טבעיות הן גבוהות.
אני אישית גם מאוד אוהב אזורי נחיתה מאוד תלולים כלפי מטה, זה ממש מקל על העניינים.

רבאק, השנה הזאת שוב מצטיירת כלא מספיק אינטנסיבית בעיני!

CapitalB

New member
Drop offs

אפשר לאכול אובר שוטים מטורפים... היום השתעשעתי עם האפליקציה של הski tracker שמודד מהירות בטלפון של חבר שרצה לבדוק כמה מהר אני גולש... לפי האפליקציה הייתי ב 59 מייל ... רק לחשוב על אנשים שמגיעים במהירות כזו לקפיצה מעוררת בי חלחלה...

CapitalB

New member
בדיוק ראיתי שדיברתם על זה...

כמה זה מדוייק ? יש סיכוי שזה בקמש ולא במיילים ? נשמע לי מהיר מדי...

למעלה