GRUNGE !!!!!!!!!!!1111111

MilkShack

New member
GRUNGE !!!!!!!!!!!1111111

לקראת תאריך הגראנג' האולטימטיבי (5 באפריל) החלטתי לפתוח מין שרשור כזה על גראנג'. תענו יא נבלות טיבטיות =]
בסדר העדיפויות שלי בכל הנוגע למוזיקה, גראנג' מספר (מ1 עד 10) :
סדר\י את המשוואה : Alice in Chains Nirvana Pearl Jam Soundgarden
סדר\י את המשוואה : קורט קוביין אדי ודר ליין סטאלי כריס קורנל
הלהקה הכי טובה בהופעה חיה :
מגיע לאירוע הזה ל13 שנים למותו של קורט ?

MilkShack

New member
ME (כנסו לראות דוגמא)

בסדר העדיפויות שלי בכל הנוגע למוזיקה, גראנג' מספר (מ1 עד 10) : 9 סדר\י את המשוואה : Alice in Chains<Soundgarden<Pearl Jam<Nirvana סדר\י את המשוואה : קורט קוביין>אדי ודר>ליין סטאלי> כריס קורנל הלהקה הכי טובה בהופעה חיה : פרל ג'אם ברור. מגיע לאירוע הזה ל13 שנים למותו של קורט ? לא =]

Queen for a day

New member
האאא

בסדר העדיפויות שלי בכל הנוגע למוזיקה, גראנג' מספר (מ1 עד 10) : 8 סדר\י את המשוואה : Nirvana Alice in chains Pearl jam Soundgarden סדר\י את המשוואה : ליין סטאלי כריס קורנל קורט קוביין אדי ודר הלהקה הכי טובה בהופעה חיה : נממ, קשה מדיי מגיע לאירוע הזה ל13 שנים למותו של קורט ? זה שיש בת"א מור, מה עם הפיקסיז? ;;

nothingman1

New member
../images/Emo156.gif

בסדר העדיפויות שלי בכל הנוגע למוזיקה, גראנג' מספר (מ1 עד 10) : 3 סדר\י את המשוואה : Pearl Jam>Alice in Chains>Soundgarden>Nirvana סדר\י את המשוואה : קורט קוביין<כריס קורנל<אדי ודר<ליין סטאלי הלהקה הכי טובה בהופעה חיה : סאונדגארדן מגיע לאירוע הזה ל13 שנים למותו של קורט? לא

Zohar yaaa

New member
קצת קשה לי לענות כי אני בקושי

מכירה את אליס וסאונדגארדן אבל לאאאנורא סדר\י את המשוואה : Nirvana Pearl Jam Soundgarden Alice in Chains הלהקה הכי טובה בהופעה חיה : נירוונה? מגיע לאירוע הזה ל13 שנים למותו של קורט ? לא

maog

New member
../images/Emo151.gif

בסדר העדיפויות שלי בכל הנוגע למוזיקה, גראנג' מספר (מ1 עד 10) : 8, נראה לי. סדר\י את המשוואה : Alice in Chains=Nirvana>Soundgarden>Pearl Jam סדר\י את המשוואה : ליין סטאלי>כריס קורנל>קורט קוביין>אדי ודר נגיד שאני מבינה במשוואות >< הלהקה הכי טובה בהופעה חיה : פרל ג'אם מגיע לאירוע הזה ל13 שנים למותו של קורט ? כן.

Aline In Chains

New member
אני

בסדר העדיפויות שלי בכל הנוגע למוזיקה, גראנג' מספר (מ1 עד 10) : 9 סדר\י את המשוואה : Alice in Chains Nirvana Soundgarden Pearl Jam סדר\י את המשוואה : קורט קוביין ליין סטאלי כריס קורנל אדי ודר הלהקה הכי טובה בהופעה חיה : אליייייס! מגיע לאירוע הזה ל13 שנים למותו של קורט ? הלוואי. אני אמורה לסוע לירדן מה5-7, אבל אם זה יתבטל,אז ברור שאני באה
.

nothingman1

New member
הערה קטנונית:

זו לא משוואה, אלא אי-שוויון איי, אני אוהב להיות קטנוני...

תשובות:

בסדר העדיפויות שלי בכל הנוגע למוזיקה, גראנג' מספר (מ1 עד 10): 2 סדר את המשוואה: Pearl Jam<soundgarden<Alice In Chains<Nirvana סדר את המשוואה: קורט קוביין-> כריס קורנל-> ליין סטאלי-> אדי וודר. הלהקה הכי טובה בהופעה חיה: לא יצא לי לראות הופעות חיות של סאונדגארדן, אז אני אגיד שנירוונה. מגיע לאירוע הזה ל13 שנים למותו של קורט? כן

שביט7

New member
שלי :)

בסדר העדיפויות שלי בכל הנוגע למוזיקה, גראנג' מספר (מ1 עד 10) : 1 סדר\י את המשוואה : Nirvana Pearl Jam Soundgarden Alice In Chaines (זה הסדר) סדר\י את המשוואה : קורט קוביין אדי ודר כריס קורנל ליין סטאלי (זה הסדר) הלהקה הכי טובה בהופעה חיה : נירוונה ללא ספק אבל אני גם די אוהב את אירון מיידן בהופעות :) מגיע לאירוע הזה ל13 שנים למותו של קורט ? יש מצב אם תהיה לי הסעה :)

pluplup

New member
יאללה P:

בסדר העדיפויות שלי בכל הנוגע למוזיקה, גראנג' מספר (מ1 עד 10) : 3 וחצי. סדר\י את המשוואה : Nirvana Pearl Jam Alice in Chains Soundgarden סדר\י את המשוואה : המשוואה מסודרת מראש
קורט קוביין אדי ודר ליין סטאלי כריס קורנל הלהקה הכי טובה בהופעה חיה : לא ראיתי הופעות של אף אחת מהלהקות שכאן חוץ מנירוונה. מגיע לאירוע הזה ל13 שנים למותו של קורט ? הלוואי ;[

שלייי:)

סדר העדיפויות שלי בכל הנוגע למוזיקה, גראנג' מספר (מ1 עד 10) : 8 סדר\י את המשוואה : Nirvana Alice in Chains Pearl Jam -שאני בכלל לא מכירה Soundgarden סדר\י את המשוואה : קורט קוביין ליין סטאלי אדי ודר כריס קורנל הלהקה הכי טובה בהופעה חיה : נירוונה מגיע לאירוע הזה ל13 שנים למותו של קורט ?לע

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo45.gif

בסדר העדיפויות שלי בכל הנוגע למוזיקה, גראנג' מספר (מ1 עד 10) : 7 סדר\י את המשוואה : Alice in Chains Nirvana Pearl Jam Soundgarden סדר\י את המשוואה : קורט קוביין ליין סטאלי כריס קורנל אדי ודר הלהקה הכי טובה בהופעה חיה : אליס מגיע לאירוע הזה ל13 שנים למותו של קורט ? לא

בלה.

בסדר העדיפויות שלי בכל הנוגע למוזיקה, גראנג' מספר (מ1 עד 10) : 5-6 סדר\י את המשוואה : Alice in Chains Nirvana Soundgarden Pearl Jam סדר\י את המשוואה : קורט קוביין כריס קורנל ליין סטאלי אדי ודר הלהקה הכי טובה בהופעה חיה : ארג, לא יודעת. מגיע לאירוע הזה ל13 שנים למותו של קורט ? הלוואי, כנראה שלא. מתי ואיפה?

TAL 8

New member
..

בסדר העדיפויות שלי בכל הנוגע למוזיקה, גראנג' מספר (מ1 עד 10) : 8 סדר\י את המשוואה :Nirvana-Soundgarden-Alice in Chains-Pearl Jam סדר\י את המשוואה : קורט קוביין- כריס קורנל-ליין סטאלי-אדי ודר קורט קוביין אדי ודר ליין סטאלי כריס קורנל הלהקה הכי טובה בהופעה חיה :אמ.. מגיע לאירוע הזה ל13 שנים למותו של קורט ? אולי..

RoRiL

New member
רעיון נחמד!^^

גראנג' בכלליות- 7 סדר\י את המשוואה : Nirvana Alice in Chains Pearl Jam Soundgarden סדר\י את המשוואה : קורט קוביין ליין סטאלי אדי ודר כריס קורנל הלהקה הכי טובה בהופעה חיה : פארל ג'אם, אין מה לעשות מגיע לאירוע הזה ל13 שנים למותו של קורט ? וואי, בא לי!

למעלה