לפני שהלילה נגמר
New member
"Growing Pains": ביקורת../images/Emo3.gif
הביקורת שלי על אלבומה החדש של מרי ג'יי בליג', "Growing Pains"
בדיוק כמו בפסטיגל, שהשירים נדחקים הצידה לטובת העלילה, קורה דבר דומה על המוסיקה ברחבי העולם: יש יותר הפקה מאשר ביצוע, רחמנא לצלן! כמעט בכל אלבום שהונח על שולחני בתקופה האחרונה מצאתי בעיה זהה של חוסר אותנטיות ואלמנטים מוסיקליים, ואני חייב להודות שכמעט נשברתי. ובדיוק כשזה עמד לקרות, מרי ג'יי בליג' הוציאה את אלבומה החדש. מה אומר ומה אספר – ממרום גילה המכובד מרי מוכיחה שעדיין יש לה את זה ובגדול. האלבום "Growing Pains" משאיר את כולם עם המכנסיים למטה – ולכל הרוחות, מאז שהכנסתי אותו למערכת אני לא יכול להפסיק לשמוע אותו! את הסינגל הראשון, "Just Fine", אתם בטוח מכירים – שיר הפופ המצויין הזה התקבל בברכה בקרב הציבור והגיע אל המקום ה-7 במצעד של ה"בילבורד". הסינגל השני, "Work That", מתעלה עליו בכמה רבות, למרות שה-R&B בו די סכריני ודי לעוס. סטארגייט, המפיק הנורווגי שעוד עושה ים תמלוגים מ"So Sick" של ני-יו, הפיק למרי את אחד מהשירים האהובים עליי באלבום – "Fade Away", בלדת R&B בעלת ביצוע עוצמתי שכל כך מאפיין את מרי באלבום הזה. הלהיט המובטח באלבום הזה הוא "Grown Woman" שמזכיר במקצת את "Be Without You" משנת 2005, ובדיוק כמוהו יכול לתפוס את העולם כאש בשדה קוצים. למעשה, האלבום הזה מציע ערך מוסיקלי מוסף שנדיר למצוא במיינסטרים של ימינו. ללא ספק, במבט כולל, האלבום של מרי הוא מוצר R&B מודרני, עשיר בצלילים עדכניים ובביטים מקפיצים, והכל מתובל עם הנשמה שהיא מביאה לכל שיר. מרי היא זמרת יחידה במינה והיא יוצרת עם הקול שלה הרמוניה נפלאה – ששוב, נדיר למצוא. כבר עכשיו אני יודע שהאלבום הזה הולך להיסחב אותי לאורך תקופה ארוכה ובמיוחד השיר "Shake Down", השיר האהוב עליי באלבום. מומלץ. http://charts.co.il/article.asp?id=328
הביקורת שלי על אלבומה החדש של מרי ג'יי בליג', "Growing Pains"