Group Policy

antidot

New member
Group Policy

אני רוצה להפיץ התקנות דרך GPO אך בשביל זה אני חייב את ההתקנות בפורמת MSI של Windows Installer . יש אולי למישהו המלצות על תוכנות שמסוגלות להכין חבילות כאלה בהנחה שתוכנת ההתקנה המקורית לא בא כחבילת MSI. ( SMS Installer פשוט מתסכל והSDK של Installer עוד יותר) תודה מראש Antid0t

kitt

New member
יש תוכנה כזו בresource kit של ה2000

זה לא הSDK, אני לא זוכר איך קוראים לזה אבל אני אחפש.

antidot

New member
Automated Installation Tool ?

אם לזה התכוונת, אז זה SYSDIFF. והוא מיועד להתקנות OEM של Windows 2000 . כרגע עברתי על הResource Kit ולא מצאתי. מישהו הזכיר לי איזה מוצר של VERITAS אך אני לא זוכר את שמו... Antid0t

IBZ

New member
-->

אכן זכרת את שם התוכנה,קוראים לה 2000 VERITAS WinINSTALL לא הצלחתי להשיג אותה באינטרנט (אולי בגלל המחיר-כ-3000 דולר....)אך יש תוכנות שעושות את אותה עבודה בפחות מחיר,אנסה למצוא לך אחת מהן

antidot

New member
יקר לי 3000 ../images/Emo2.gif

אבל ! מסתבר שמייקרוסופט מספקים גרסה מוגבלת של המוצר. ואיפה מוצאים אותו ? ע ל הCD של 2000 SERVER תחת \ValueAdd\3RdParty\MGMT\WINSTLE וזה בדיוק מה שאני צריך
Antid0t

IBZ

New member
נכון

דרך אגב,הוספתי עוד תגובה והיא נמחקה,אולי בגלל שקיט חשב שהתוכנה פרוצה אבל לא,יש לך אפשרות להתקין אותה כגרסת נסיון עם הגבלת זמן,בכל מקרה יש לי את התוכנה לגרסת נסיון,אם תרצה אוכל לשלוח לך

antidot

New member
כמובן ../images/Emo13.gif

אם זה מעל 3-4 MB אז אני אשלח לך כתובת דואל חילופית. שוב תודה Antid0t

antidot

New member
50:50 ../images/Emo5.gif

בדילוגים של חצי יום. יש לי כרגע בערך 80-90 MB פנויים בדואל של עבודה נדמה לי שיש לך את הדואל שלי בעבודה, אבל אני שולח ליתר ביטחון. שוב תודה, Antid0t

למעלה