Grimble’s By Popular Demand V

הבחירה הפופלרית שבוע 4

והשבוע כמובן הייתה הבחירה הלא פופלרית, כנראה שכללי המשחק השונים קצת והמגבלה של פרוייקט מאה האלבומים היה קצת יותר מידיי עבור חלק מהחברה, שכן ירדנו מ 28 משתתפים ל 23 השבוע, אבל כל מי שהשתתף שיפר באופן ניכר את מצבו, או לפחות הגדיל את מספר הנקודות שלו לעומת מי שלא השתתף, שכן בבחירה הלא פופלרית חילקנו נקודות כמו משוגעים, אז הנה הניקודות השבועיות:

שאלה 1: אלבום של הביטלס

להזכירכם אופן הניקוד הוא מספר הגולשים (23 השבוע) פחות מספר האנשים שבחרו בתשובה מסויימת, מי שהצליח להיות בודד בבחירתו (ולכן לקבל 22 נקודות) הניקוד שלו הוכפל (ועל כן קיבל 44 נקודות) לא היו הרבה אופציות בשאלה ואף אחד לא לקח את כל הנקודות, התשובה היותר טובה כאן הייתה אבבי רואד דווקא, אבל לא היו הבדלים גדולים מידיי: Abbey Road 21 נקודות קיר קמט, Miss CB A Hard Days Night 20 The Hairy Chicken, godsdice , גדי שבת Revolver 19 CaerBannog , ThE RhythM , comfortably pink, SickAgain The Magical Mystery Tour 19 Paranoid Y , noosh, מוש השור2, HelterSkelter1 Sgt. Pepper 19 Sith Master, TheFly, avivs, hells bells The Beatles(White Album) 17 yoavsc, Grimble Grumble, ThePiper, Nir of GondoliN, Wonder goat, Another Girl

שאלה 2 אלבום פסיכדלי אמריקאי.

כאן כבר היו כמה וכמה אפשרויות, לפחות למי שלא הסתכל רק על שבוע הפסיכדליה אלא ניסה את מזלו גם בשבוע הסיקסטיס ושבוע מקצה השיפורים, כך שמי שלא הצליח איכשהו להיות בודד בבחירה שלו, דיי אכל אותה. The Doors- The Doors 21 נקודות קיר קמט, Sith Master Santana – Abraxas 44 The Hairy Chicken Love- Forever Changes 18 CaerBannog , noosh, TheFly, SickAgain , Wonder goa American Beauty 44 ThE RhythM Beach Boys - pet sounds 21 Miss CB, Another Girl Surrealistic Pillow 44 Paranoid Y Strange Days 20 godsdice , yoavsc, Nir of GondoliN Waiting for the sun 20 Grimble Grumble, comfortably pink, מוש השור2 Electric Lady Land 44 גדי שבת Jimi Hendrix - Are You Experienced 44 ThePiper iron butterfly- in a gadda da vida 44 avivs Morrison Hotel 44 HelterSkelter1 Velvet Underground & Nico 44 hells bells

קיר קמט

New member
אני רוצה למחות.

(בלי רגשות טינה, אני מבקש מראש - לפחות השבוע קיוויתי לעשות משהו משמעותי.) אבל - איך Morrison Hotel הוא פסיכ' אם לפחות כל החצי השני שלו הוא בלוזי לחלוטין?

צודק

התקופה הפסיכדלית של הדורס נגמרה לאחר המצעד הרך. זה בערך כמו להגיד שהאלבום הלבן של הביטלס הוא פסיכדלי - עדיין שומעים בו ניצוצות של מוסיקה פסיכדלית אבל בכללי הוא ממש לא פסיכדלי.

והאמת היא

שגם אמריקן ביוטי של הדד הוא לא פסיכדלי. אלבום של פולק-קאנטרי-רוק טהור.

קיר והתרגנגולת השעירה

למרות שאני די מסכים איתכם, שם המשחק הוא הבחירה הפופלרית, כלומר (והדבר נכון בגדול גם בבחירה הלא פופלרית) מה שחשוב הוא מה שנתפש כפסיכדלי, אומנם אנחנו לא מקבלים תשובות שגויית (אם מישהו היה מציע את לונדון קולינג של הקלאש כתשובה, תשובתו הייתה נפסלת) אבל תשובות גבוליות כמו מוריסון הוטל ואמריקאן ביוטי בהחלט מתקבלות. בגדול הדורס והגרייטפול דד היו להקות פסיכדליות, שני האלבומים האלו הם הכי פחות פסיכדלים שלהם אבל באווירה של סוף הסיקסטיס תחילת הסבנטיס ובהתחשב בכך שהגדרות ג'אנריות במוסיקה זה עניין נזיל החלטנו לקבל את התשובות, אלו החלטות של שיקול דעת ובמחשבה שניה נראה ששיקול הדעת פה היה נכון. מעבר לזה דיון על מידת הפסיכדליות של האלבומים הוא לגטימי לגמרי כמובן, רק לא ממש קשור.

HelterSkelter1

New member
בחיים לא שמעתי את האלבום הזה

אבל אני רוצה רק להזכיר שזה שאלבום מסויים הוא בלוזי, זה עדיין לא אומר שהוא לא פסיכדלי. זה הכל. לא שמעתי את האלבום, אבל אני רוצה להזכיר שאין שום ניגוד בין בלוז לסייק.

yoavsc

New member
רגע רגע

היה אפשר להכניס אלבומים שלא נכנסו בקטגורית הפסיכדליה?

Sith Master

New member
ברור../images/Emo19.gif

כל עוד הם פסיכדליה... בשנות ה60 הייתה פסיכדליה, ומה שנבחר שם, לא היה נבחר שוב... ואחרי זה בשיפורים, הגיוני שתהיה גם פסיכדליה...

שאלה 3 להקה עם 3 אלבומים

או בשמה המלא: להקה או יוצר בודד עם 3 אלבומים או יותר חלקם התבללו בין השאלה הזו לשאלה הרביעית מה שעלה לחלק מהמשתתפים בנקודות יקרות, בסופו של דבר רק אחד הצליח לקטוף את כל הנקודות מה שיתבטא הייטב בסיכומים: The Doors 20 נקודות – קיר קמט, godsdice , Grimble Grumble Deep Purple 21 The Hairy Chicken, Nir of GondoliN The Rolling Stones 17 CaerBannog , Paranoid Y, comfortably pink, ThePiper, SickAgain , Wonder goat Led Zeppelin 44 ThE RhythM The Who 20 Miss CB , yoavsc, גדי שבת Pink Floyd noosh , hells bells The Beatles 21 Sith Master, HelterSkelter1 שלום חנוך 1 (תשובה שגוייה) מוש השור2 Dire Staits 1 (תשובה שגוייה) Another Girl

אתה תמיד נעלם לי אביב

התיקון הוא כמובן ש avivs TheFly שניהם בחרו בדילן וקיבלו 21 נקודות, משום מה זה לא הועתק כמו שצריך (בטח ביל גייטס אשם, מה אכפת להאשים אותו), בכל מקרה הניקוד הכללי בסדר.

לשלום חנוך יש שלושה אלבומים ברשימה

יש לו את: שבלול סוף עונת התפוזים וחתונה לבנה אם התכוונתם לכך ששלושתם היו באותו הרכב אז הטעות היא שלי. (חבל אם התשובה היתה מתקבלת הייתי עולה למקום הראשון השבוע, ולמקום השלישי בדירוג הכללי.)

מוש יקירי

לשלום יש אלבום סולו אחד ברשימה, שבלול זה לא תקליט של שלום, ותמוז זו להקה ששלום היה חבר בה, באמת חבל, ואם אני זוכר גם שלחנו לך מסר שכנראה התקבל מאוחר מידיי. לא נורא שבוע הבא.

LadyG

New member
מוש .....

זו בדיוק היתה כוונתנו. שלושת האלבומים היו צריכים להיות מאותו הרכב למשל: פינק פלויד, בוב דילן, הביטלס וכו' וכו'. לחבר לדוגמא את דיפ פרפל וריינבאו - שגוי. גם אני הצטערתי שלא הספקת לשנות את תשובתך, למרות המסר ששלחנו. היית בוודאי בעל סיכוי גדול למקום הראשון. גם ככה, שיפרת יפה מאוד את עמדתך. מחכים לבחירתך השבועית.

שאלה 4:יוצר שמופיע ביותר מהרכב אחד

רמי פורטיס 21 נקודות קיר קמט, Paranoid Y ניל יאנג 21 The Hairy Chicken, godsdice לו ריד 19 CaerBannog, גדי שבת, Nir of GondoliN, HelterSkelter1 ריצ'י בלקמור 20 ThE RhythM , SickAgain , hells bells אריק קלפטון 21 Miss CB, Wonder goat, ביל ביופורד 21 yoavsc, noosh איאן אנדרווד 44 Grimble Grumble גרג לייק 44 comfortably pink ג'ון לנון 20 Sith Master, ThePiper, avivs Alan White 44 TheFly אריק איינשטיין 44 מוש השור 2 פול מקרטני 1 (תשובה שגוייה) Another Girl

שאלה 5: אלבום של מבצע יחיד

והשאלה האחרונה, עם ניקוד מאוד מעניין... סיפורים מהקופסא 21-– רמי פורטיס - קיר קמט, noosh Tea For The Teallerman –21- Cat Stevens – The Hairy Chicken, Paranoid Y Robert Wyatt Rock Bottom –21- CaerBannog, yoavsc Transformer- Lou Reed -21- ThE RhythM , ThePiper All Things Must Pass – George Harrison –21- Miss CB, godsdice Horses – Patti Smith –19- Grimble Grumble, TheFly, SickAgain , Another Girl Born to Run – Bruce springsteen –21- comfortably pink, HelterSkelter1 The Songs of LC- leonard Cohen –21- Sith Master, Wonder goat Imagine – John Lennon- 21 – גדי שבת, hells bells Joni Mitchel-Blue – מוש השור2 - 44 Neil Young – Harvest –21- avivs, Nir of GondoliN

תוצאות השבוע

הרית'ם ומוש השור הפליאו לבחור בצורה לא פופלרית והדבר מתבטא הייטב בטבלה השבועית, ובסופו של דבר כמובן גם בטבלה המצטברת, שתגיע מייד. ThE RhythM 19+44+44+20+21 = 148 מוש השור2 19+20+1+44+44 = 128 The Hairy Chicken 20+44+21+21+21 = 127 Avivs 19+44+21+20+21 = 125 Hells bells 19+44+21+20+21 = 125 HelterSkelter1 19+44+21+19+21 = 124 גבי שבת 20+44+20+19+21 = 124 Paranoid Y 19+44+17+21+21 = 122 TheFly 19+18+21+44+19 = 121 Comfortably pink 19+20+17+44+21 = 121 Grimble Grumble 17+20+20+44+19 = 120 ThePiper 17+44+17+20+21 = 119 קיר קמט 21+21+20+21+21 = 104 Miss CB 21+21+20+21+21 = 104 Godsdice 20+20+20+21+21 = 102 Sith Master 19+21+21+20+21 = 102 Noosh 19+18+21+21+21 = 100 Yoavsc 17+20+20+21+21 = 99 Nir of GondoliN 17+20+21+19+21 = 98 CaerBannog 19+18+17+19+21 = 94 Wonder goat 17+18+17+21+21 = 94 SickAgain 19+18+17+20+19 = 93 Another Girl 17+21+1+1+19 = 59

למעלה