Grimble’s By Popular Demand III

Grimble’s By Popular Demand

עוד שבוע עבר על המשחק, והשבוע עלה מספר המשתתפים ל 28!, אולי כבר בשבוע הבא נעבור את מחסום השלושים. ריבוי המשתתפים והעובדה שצוות ההנהלה החליט באופן מיוחד (וחלקי) להפסיק לשחק את המשחק האהוב עליו: By unPopular Demandו ולנסות לקלוע לטעם הרוב, גורם לכך שחלק מהמשתתפים עברו את מאה הנקודות, מה שכמובן גורם למהפכות לא קטנות בטבלת הנקודות המצטברת. השבוע כמו השבוע הקודם התאפיין בהפתעות גדולות, אבל בגדול, מי שהלך על הביטלס ברוב השאלות שיחק אותה. ובהודעה הבאה התוצאות:

התוצאות:

לפני התוצאות אני רוצה לברך את הממשתפים החדשים: Frances Farmer The Hairy Chicken Soup Natzi Country Joe (עכשיו באים?) מאיה מבולבלת Miss CB Nir Of GondaliN SithMaster כולם מקבלים 5 נקודות על המשחק בו לא השתתפו ונכנסו חזק למשחק, בהצלחה
, מי שהשתתף בשבוע שעבר ולא שלח תשובות השבוע, יקבל גם הוא 5 נקודות על השבוע כולו. ועכשיו כאלור התוצאות, להזכירם לכל הגדרה יש שתי תשובות של האחת של LadyG והשניה של הניבלונגים, שמי שבחר בהן מספר הנקודות שלו מוכפל: שאלה ראשונה: אגדת רוק מעל גיל 60 הניבלונגים: בוב דילן. LadyG: פול מקרטני. דילן- 34 – Miss CB, SickAgain, careBannog, yoavsc,giba70, hells bells, Nir Of GondoliN, Grimble Grumble, godsdice, Sith Master, ThePiper, ParanoidY, Frances Farmer, מוש השור 2, The Hairy Chicken, גדי שבת, The Fly. מקרטני- 20 – HelterSkelter1, country joe, קיר קמט, ThE RhythM, John LennonS, מאיה מבולבלת, noosh, Soup Natzi, comfortably pink, Another Girl - 10 ג'אגר – Wonder goat -1 שאלה שניה: שיר פסיכדלי בריטי הניבלונגים: Lucy in the sky with diamonds. LadyG: Itchycoo Park. Lucy in the sky with diamonds-18- Miss CB, HelterSkelter1, SickAgain, hells bells, Grimble Grumble, ThE RhythM, ThePiper, noosh ,The Fly Strawberry Fields Forever- 3 country joe, קיר קמט, godsdice Astronomy Domine Pink Floyd – CarerBannog - 1 Tomorrow never Knows – yoavsc, Another Girl - 2 See Emily Play – giba70, גדי שבת - 2 Bike – Nir Of GondoliN, ParanoidY, The Hairy Chicken - 3 A Day in Life – John LennonS, מאיה מבולבלת, comfortably pink - 3 Wish you were here – Sith Master - 1 God Save the Queen – Soup Natzi - 1 Atom Heart Mother – Frances Farmer - 1 The Gnome – מוש השור 2 - 1 Wild Horses – Wonder goat - 1 שאלה שלישית: שיר שבשמו יש ליידי הניבלונגים: Lady Darbanville LadyG: Lay Lady Lay Lady Madonna – Miss CB, HelterSkelter 1, godsdice, , ParanoidY, Another Girl, The Hairy Chicken ,מאיה מבולבלת The Fly, Wonder goat - 9 Lady Jane – 4 country joe גדי שבת , giba70, John LennonS, Foxy Lady – SickAgain, yoavsc, Grimble Grumble, Sith Master, noosh , Frances Farmer, מוש השור 2 - 7 Lady in Black – CaerBannog, קיר קמט - 2 Lay Lady Lay – hells bells, ThE RhythM, ThePiper, Soup Natzi - 8 Lady Fantasy – Nir Of GondoliN, comfortably pink - 2 שאלה רביעית: להקה ללא קלידן הניבלונגים cream. LadyG: Beatles Dire Straits – Miss CB - 1 The Beatles –26- HelterSkelter 1, SickAgain, hells bells, Grimble Grumble, The RhythM, godsdice, John LennonS, מאיה מבולבלת, noosh, ParanoidY, מוש השור 2, Another Girl, Wonder goat - The Rolling Stones – country joe - 1 Led Zeppelin – CaerBannog, yoavsc, giba70, Nir Of GondoliN, Sith Master, ThePiper, comfortably pink, Frances Farmer, The Fly - 9 Mamas & The Papas – קיר קמט - 1 Metalica – Soup Natzi - 1 Bakerloo – The Hairy Chicken - 1 Cream – גדי שבת - 2 שאלה חמישית: אגדת רוק שמת/ה לאחר גיל 30 הניבלונגים: ג'רי גארסייה. LadyG: ג'ון לנון. John Lennon -30- Miss CB, HelterSkelter 1, country joe, CareBannog, giba70, ThE RhythM, godsdice, hells bells, קיר קמט, Grimble Grumble, noosh, Soup Natzi, ParanoidY, Another Girl, גדי שבת - John Bonham - SickAagin, yoavsc, Nir Of GondoliN, The Hairy Chicken - 4 George Harrison-4- – John LennonS, מאיה מבולבלת, comfortably pink, מוש השור 2 - Frank Zappa – Sith Master, ThePiper, Frances Farmer, Wonder goat - 4 Freddie Mercury - The Fly - 1 לכל מי שזה נראה לו מבולבל, אז בשם המתכנתים של
סליחה פשוט המעברי שפה האלו לא כל כך נוחים כאן, הניקוד המצטבר מייד.

הניקוד השבועי

הלסי וגירמבל ביצעו קפיצה נחנושית לראש הרשימה השבועית, אבל הלטסקלטר נושי ורית'ם לא מפגרים הרבה מאחור מה שיעזור להם לשמור מקומותיהם בפסגה בניקוד המצטבר: hells bells 34+18+8+26+30 =116 Grimble Grumble 34+18+7+26+30 =115 HelterSkelter1 20+18+9+26+30 =103 godsdice 34+3+9+26+30 =102 ThE RhythM 20+18+8+26+30 =102 ParanoidY 34+3+9+26+30 =102 noosh 20+18+7+26+30 =101 Miss CB 34+18+9+1+30 =92 SickAgain 34+18+7+26+4 =89 Another Girl 20+2+9+26+30 =87 Giba70 34+2+4+9+30 =79 CaerBannog 34+1+2+9+30 =76 ThePiper 34+18+8+9+4 =73 גדי שבת 34+2+4+2+30 =72 מוש השור 34+1+7+26+4 =72 The Fly 34+18+9+9+1 =71 Soup Natzi 20+1+4+1+30 =60 מאיה מבולבלת 20+3+9+26+4 =62 Country Joe 20+3+4+1+30 =58 John LennonS 20+3+4+26+4 =57 Yoavsc 34+2+7+9+4 =56 קיר 20+3+2+1+30 =56 Sith Master 34+1+7+9+4 =55 Frances Farmer 34+1+7+9+4 =55 Nir Of GondoliN 34+3+2+9+4 =52 The Hairy Chicken 34+3+9+1+4 =51 Wonder goat 1+1+9+26+4 =41 comfortably pink 20+3+2+9+4 =38 Matanbu 1+1+1+1+1

והניקוד הכללי

לא ממשיכה להוביל בגאון אבל האלוף היוצא (?) רית'ם הצעיר פותח מבערים ומתחיל לצמצם פערים, גם גרימבל שאחרי התחלה בינונית המריאה לפתע מאים על הפיסגה, והלטסקלטר ממשיך לארוב מאחור noosh 69+101 = 170 ThE RhythM 65+102 = 167 Grimble Grumble 52+115 = 167 HelterSkelter1 58+103 = 161 SickAgain 61+89 = 150 godsdice 44+102 = 146 hells bells 30 +116= 146 CaerBannog 56+76 = 132 ParanoidY 30+102 = 132 ThePiper 56+73 = 129 The Fly 54+71 = 125 מוש השור 48+72 = 120 Yoavsc 60+56 = 116 Giba70 36+79 = 115 קיר 55+56 = 111 גדי שבת 35+72 = 107 Another Girl 19+87 = 106 comfortably pink 64+38 = 102 Wonder goat 58+41 = 99 Miss CB 5+92 = 97 John LennonS 17+57 = 74 מאיה מבולבלת 5+62 = 67 Soup Natzi 5+60 = 65 Country Joe 5+58 = 63 SithMaster 5+55 = 60 Frances farmer 5+55 = 60 Nir Of GondaliN 5+52 = 57 The Hairy Chicken 5+51 = 56 lady blues 37+5 = 42 Matanbu 9+5 = 14

קיר קמט

New member
איזה בזיון

נפלתי קורבן למדיניות של איפה ואיפה התוצאה הזו בכלל בכלל לא יפה לנצח במשחק כבר לא המטרה מהיום אני אתרכז יותר בשירה. אני מכריז בזאת על פרישתי ואני אשתדל לא להיות אובר-דרמטי (עם הדגש במקום שהוא לא אמור להיות) כי אני חוזר ליסודות הישנים והטובים רמי פורטיס והחבר'ה הם היחידים שקובעים.

ThE RhythM

New member
רק שאלה לי

מה זה הקישורים האלה של שלושת הראשונים? הם לא מובילים לשום מקום!

זה לא קישורים זו דרך

להדגיש, קשה להכניס את התוצאות האלו בצורה נורמאלית, לא רציתי להכניס לשם גם הדגשה, זה הכל.

ואני חשבתי שאף אחד לא ישים לב..

ממקום ראשון, למקום לפני אחרון!! שברתי שיא! אני דורש פרס על כמה שאני גרוע!

LadyG

New member
במיוחד בשבילך פינק

שאלות פרוג. אתה לא יכול ליפול השבוע

בואי נתערב שאני נופל גם השבוע!!

אם אני נופל, את מתחייבת לבוא למפגש פורום. דיל?

LadyG

New member
התערבנו../images/Emo13.gif

ונראה לך שאני לא אגיע למפגש פורום? אז תארגן כבר.

HelterSkelter1

New member
אגב, רציתי בהחלט לציין אותכם

ליידי G והניבלונגים, על כך שיש לכם כח כל שבוע לכתוב את הטבליה המייאשת הזאת
תודה

LadyG

New member
תודה Helter

הטבלה בהחלט מייאשת אבל אנחנו עובדים לאט ומסודר וכשעובדים ביחד זה הרבה יותר קל

Grimble Grumble

New member
עם הזמן זה יהיה יותר קל

גם לי לקח בהתחלה שנים להעתיק את התשובות/טבלאות.. אבל עם הזמן השתכללתי ולקראת הסוף כבר הייתי מעלה את הכל ב5 דקות...

LadyG

New member
ירידה לצורך עלייה יואב

והשבוע ניתן יהיה לגרוף חופן נקודות מרשים במיוחד, אז אל דאגה.

Grimble’s By Popular Demand III

איימנו בתחילת הדרך שיהיו ספיישלים מאחר ואתם כבר מכירים את הטעם שלנו את יודעים שיש ממה לפחד. אם כן השבוע במשחק, ספיישל צפרדעים, המייטב של הפרוג בשנות השבעים יככבו בהגדרות השבוע וכרגיל לפני ההגדרות, חוקי המשחק באדיבות "העתק הדבק": 1. מידיי שבוע נפרסם תחת היוזר הזה 5 הגדרות. 2. יש להשיב באמצעות שליחת מסר ליוזר LadyG והניבלונגים, ולא לשום יוזר אחר, בעיקר אתם מתבקשים שלא לשלוח תשובות מעל גבי הפורום. 3. יש לבחור בתשובה שלדעתכם תזכה למספר הקולות הרב ביותר, כלומר התשובה הכי פופלרית, כך שיש לקלוע למכנה המשותף הרחב ביותר. 4. ככל שיותר אנשים ישלחו תשובות זהות לשלכם כך יגדל מספר הנקודות שתקבלו על השאלה. לדוגמא אם ההגדרה היא:" אגדת רוק ישראלית" ושמונה גולשים שלחו את התשובה "אריק איינשטיין" כל אחד מהם יקבל 8 נקודות. 5. בנוסף אנחנו נבחר שתי תשובות שלנו, מי שיבחר תשובה זהה לאחת מהתשובות הללו מספר הנקודות שלו יוכפל. 6. בניגוד למשחק של גרימבל, תשובה שאינה עונה על ההגדרה, תקבל נקודה אחת בלבד, גם אם יותר מגולש אחד בחר בה. לדוגמא: התשובה: "איאן אנדרסון" כתשובה להגדרה "אגדת רוק ישראלית" לא תזכה את השולח ביותר מנקודה אחת גם אם גולשים נוספים שלחו את אותה תשובה ֻ בשבועיים הראשונים תיקנו לכל מי ששלח תשובה שגויה את הטעויות החל מהשבוע לא נעשה זאת יותר, תבדקו את התשובות שלכם 7. בסוף השבוע נכתיר מנצח שבועי, וכל הנקודות יצטברו למנצח עד סוף החודש, אז נכריז על מנצח חודשי, בסוף החודש יערך גם ספיישל By Unpopular Demand בה יתהפכו החוקים, מידיי פעם נעשה ספיישלים שיקדשו לאמנים או תפעות מסוימת. 8. ניתן להצביע פעם אחת בלבד, שינויים לא יספרו, המשחק הזה קשה לספירה גם ככה, כל תשובה משנה את כל הטבלאות וקשה לנו להתעסק עם שינויים. לא ניתן להשאיר מקום ריק לתשובה שתינתן במועד מאוחר, הספירה קשה גם ככה ואנחנו לא רוצים שתיפול טעות כמו בשבוע שעבר ועכשיו להגדרות החדשות, העוסקות כולן בעולם הפרוג ובתפר שבין הרוק הפסיכדלי לרוק הפרוגרסיבי, כזכור לכם לצורך המשחק אנחנו נסתמך על ההגדרות (המעט שנוייות במחלוקת של AMG 1. סולן (זמר) הרכב פרוג, הכוונה היא למי שנחשב לסולן של הרכב פרוגרסיבי בין אם הוא ניגן בכלי נוסף ובין אם לאו. 2. אלבום הופעה של להקת פרוג, גם אלבומים שחלקם אלבומי הופעה וחלקם אלבומי אולפן נחשבים. 3. כאמור אנחנו עוסקים גם בתפר שבין הפרוג לפסיכדליה ועל כן בשאלה השלישית אנחנו מחפשים הרכב פרוג, שנוסד לפני 1970. 4. אחד מחברי להקת yes על שלל גילגוליה. 5. עוד שאלה הקשורה לשורשי הפרוג: אלבום קונספט שיצא לשוק לפני 1970 (לא ממש נקפיד על מידת הקונספט אבל תשדלו להשאר בגבולות הסביר) בהצלחה לכולם, והלסי אל תתרגז, יהיה טוב. שבוע הבא יחזור המשחק החביב על ההנהלה: By UnPopular Demand והפעם לכבוד חגיגות השנה, ספיישל פרוייקט מאה האלבומים, עד אז כאמור בהצלחה לכולם.

למעלה