GREGORY BENCHENAFY השחקן שישחק את מייק

brandoz

New member
GREGORY BENCHENAFY השחקן שישחק את מייק

כך הוא נראה ביום יום ......על הבמה הוא הפתעה גדולה

mary222

New member
hello brandoz,mary here

hello, ok, i guess the young man will do his best, to keep alive the name and music of mike. we will wait and see.. i do not envy him his job, but i wish him good luck. love and hugs, from england, mary.xx

מיכל שמ

New member
הוא נראה טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

אני מקווה שהוא שר לפחות כמו שהוא נראה

סימה42

New member
אפשר לומר טוב ++++++++++++

טוב מיכלי...אני חושבת שאין בררה מאמי......

Hedy48

New member
תודה BRANDOZ עבור התמונה.

נקוה שמהו יתרגם את הכתבה הקצרה על המחזה שצירפת לפני כמה ימים. מצאתי תמונה נוספת.

brandoz

New member
GREGORY BENCHENAFY כך הוא נראה באודישן

לדעתי הוא נראה מצוין....מה דעתכם???

Hedy48

New member
Not bad at all

מבחינה חיצונית הוא מאד מתאים. אני בטוחה שאם בחרו בו הוא גם יודע לשיר ולשחק. וגם אין בעיות עם השפה.

Alvai

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

נראה מעניין מאוד, רק שיגדל את השטיח בחזה....

mary222

New member
hello jacob,mary here

hello, i think the same, like you, their is something missing!!!, maybe thy can stick-on, hairs? i am sure we would help him, if he ask!!. mary.xx

מיכל שמ

New member
איריס ,אין אייקון של נו נו נו.....

זאת אומרת ,שהוא מזכיר את מייק בכל רמ"ח אבריו , לא לקפוץ , אמרתי רק מזכיר ........

נו........................

איריס יקירתי מה קורה עם ההורמונים מאז שחזרנו מפריז עדיין מחכה לטלפון על מנת לסיים את השיחה

היי מאירה, תראי אם מיכלי כתבה..

שהוא "נראה טוב" כשהאצבע נדבקה על האות "ב" במקלדת (תופעה נדירה למי שמכיר את מיכל), אז את מבינה שפריז עשתה משהו.. ולא רק לי
. לגבי השיחה.. תפסת אותי שם "ברגע של חולשה"...הפתעת אותי שזכרת ואני מודה לך על כך

Alvai

New member
דיבורים, רגע של חולשה מה עם עניין

ה׳ ג׳ ו׳ ד׳ ל ל ל ל

מיכל שמ

New member
איריס , מואהההההה../images/Emo35.gif

כולם מכירים אותי כך שאין סיכוי שיאמינו לך

רגע רגע.. יעקב ומיכל לא הבנתם...

אני מקוה שמאירה הבינה.. כשהיינו שם.. בארלנז'ה.. אחרי שכמעט כולם הלכו והורדתי את המצלמה מהצואר.. היה "רגע של חולשה".. מאירה בדיוק עברה לידי.. ואמרתי לה משפט מסויים..היא לא הבינה מאיפה זה "נחת" עליה.. ואמרנו שבהזדמנות נדבר.. הופתעתי שהיא זכרה את הדבר הזה.. (אלא אם אני הבנתי אותה לא נכון.. דבר שבהחלט אפשרי אצלי ) פשטייסט?

למעלה