Greet the newbie

אוקטרין

New member
Greet the newbie

הי. המקום שלכם נראה די נחמד אז החלטתי להרשם. קצת עלי: אני קורא פראצ'ט נלהב די הרבה שנים ויש לי את כל ספרי דיסקוורלד ועוד כמה אחרים (ומחכה ל-Thud! שיצא בכריכה רכה...). אני בעיקר עושה lurking בפורומים, קצת בגלל שאני רוב הזמן בצבא ולרוב כי אין לי משהו מצחיק להוסיף. השם אוקטרין איתי כבר הרבה זמן (בעיקרון באנגלית, אבל מישהו פה כבר לקח לי אותו) וברגע שאני אבין איך עובד כל העניין של האלבומים אני אפילו אוכל להעלות תמונות שמוכיחות את זה. כל ממשק הפורומים של תפוז נראה די זוועה, אבל כאמור, נראה נחמד פה וגם ככה אני לא אכתוב הרבה, אז זה מתקזז. וזהו. יש לכם טקסי קבלה לחדשים או משהו כזה? (נראה אם החתימה שלי תעבוד...)

מ א ג ר ט

New member
ברוכבא

מממ ניסיתי להתחכם. יש טקס קבלה באתר הפורום שאני לא זוכרת את הכתובת שלו, ויש פה כל מיני חיילים וכאלו, נראה לי שתשתלב במהרה...

Dharmashetra

New member
אתה לא חייב להגביל את עצמך

הפלאפון הכי עתיק יכול להכנס לפורומים האלה בקלות. את ההודעה הזאת, לדוגמא אני כותב מהמוצב שלי ליד רמאללה. יש חסרונות (אי אפשר לראות חתימות וסמלים, לקרוא הודעות אישיות ומאמרים, ללחוץ על לינקים, יש הפרעות כשמנסים לכתוב גם בעברית וגם באנגלית והכי גרוע - אי אפשר לעשות "אנטר") אבל בסך הכל זה די מספק. איפה אתה משרת אגב?

שלומלום

היי לא שחכנו משהו? בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווננננננננננננננננננננננננננננננננננזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזאאאאאאאאאאאאאאאאאי מה באמת קרה לחביבינו? אה כן ואל תשכח את השכפץ כשאתה נכנס לפורום

Athaclena

New member
שלום עליך!

דוקא אני מאוד אוהבת את הממשק התפוזי ואחרים מעצבנים אותי. וכמובן שלתפוז יש אייקונים יותר יפים (מה אני אעשה? זה נכון!) אז למה אתה אומר שזוועה?

יש טקס קבלה באתר של הפורום

ובטאג-ליינס... בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבווווווווווווווווווווונננננננננננננננננזזזזזזזזזזזאאאאאאאאאאאאאאאיייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אוקטרין

New member
טוב, אם זה מה שצריך לעשות...

א) הוכיחו באינדוקציה שלכל n טבעי מתחלק הביטוי מימין במספר משמאל ללא שארית: n(n+1)(n+2)(n+3) ב-24. אה... 2? ואו, עבר המון זמן מאז שעשיתי משהו כזה בפעם האחרונה. אפשר שאלה אמריקאית במקום? ב) כמובן: 1. מהו הספר האהוב עליכם? Good Omens, כמובן, הספר הטוב ביותר ביקום. אבל רק הקטעים של פראצ'ט. אני לא כ'כ אוהב את ניל גאימן, למרות שניסיתי. הוא גם היה הראשון שקראתי. 2. מהי הדמות האהובה עליכם? וטינארי. כי הוא כזה מאגניב. 3. כיצד הדמות התפתחה לאורך השנים /סדרה/ ספר/ חמש שורות שבהן היא מופיעה? הפכתם את זה לבוק ריפורט? היא התפתחה מאוד. next... 4. מהו הקטע האהוב עליכם? בבשורות טובות, שמוות משחק במכונת טריוויה. בכלל, מוות הוא טיפוס די קול. 5. מהו הציטוט האהוב עליכם? ואו, זה קשה... הייתה לי פעם רשימה שלמה... הנה אחד: EVERYTHING THAT HAPPENS STAYS HAPPENED. 'What kind of philosophy is that?' THE ONLY ONE THAT WORKS. (-) Thief of Time 6. מה המקור לכינוי שלכם? לא כזה מעניין, האמת. בתחילת ימי כמצ'וטט, אי אז בימים האפלים של מודמי 14K, הייתי צריך לבחור כינוי. אז הסתכלתי בחדר והדבר הראשון שראיתי היה אוסף ספרי הדיסקוורלד. ומשם תמשיכו לבד. 7. בצעו את המבחנים שמופיעים בקישורים וספרו לנו על התוצאות. אני את הבגרויות שלי כבר עשיתי. ... נו שוין... יצא לי שאני שייך לגילדת השענים. זה אומר שאני משוגע? ג) השאלון המורחב (I) 1. מה אתה לובש? כלום.
היי! יש פה סמיילי רשע! כבר נראה לי הרבה יותר טוב. 2. אתה אוכל שוקולד מריר? בוודאי. והכי אני אוהב שוקולד מריר לבישול. צבאי. 3. קראת את מעשי קסמים? כן. ואז מהר מאוד הלכתי למצוא אותו באנגלית. והיה שווה את זה. 4.יש לך מזגן? מזגן זה נפלא. איך הייתי שורד במישור החוף בקיץ בלעדיו?! (במידה וענית על 4. את התשובה 'כן')- 5. איפה אתה גר? בת'א והמרכז. ככה לפחות אומר הפרופיל שלי, ואני לא אתווכח. ושאלת בונוס: 6. ראית במקרה לאן נעלם לי ספר הבישול של נני אוג? [מנסה להצחיק]הכל נהיה קצת מעורפל אחרי שטעמתי מהמוס.[/מנסה להצחיק] ד) השאלון המורחב (II) 1. איזה חיה היית מעדיף להיות: שועל/סמור/לווייתן/קופיף בוטנים? דוב נמלים. 2. מה דעתך על סנאים? אכלתי דברים גרועים יותר. 3. עם מי היית מעדיף לצאת לדייט: לבנים - לכלוכית/סינדרלה/נני אוג/יונית לוי ? אין אנג'לינה ג'ולי? 4. לבנות - המלך ארתור/יהושע הפרוע/סמל נובי/עמנואל הלפרין? אין בראד פיט? 5. מה השעה? שתהיה בנאדם. 6. האם לדעתך מישהו באמת יגיע לכאן ויענה על הסקר? לא. (הא! פראדוקס!) זה היה בסדר?

Dharmashetra

New member
אנשים שעונים `שתהיה בן אדם`

לשאלה מה השעה צריכים להיזרק לבור עקרבים עמוק עם הכתובת `תלמדו את הספרות` על הקיר. אבל אתה חדש אז אני אסלח לך. אה, ושכחתי להגיד לך ברוך הבא בפעם הראשונה אז ברוך הבא! ועדיין לא עניתי לי על השאלה

מצויין 42/8

אתה אכן משוגע מספיק בשביל להיות חבר בפורום. "הכל נהיה קצת מעורפל אחרי שטעמתי מהמוס." אתה מתכוון לפודדינג?

פנחסון

New member
חולק עליך, עדיף ג'סיקה אלבה

עם כל הכבוד לאנג'לינה, חלאס, די, היא כבר זקנה, ונמאס לתת לה קרדיט על מה שעושים אנשי האיפור שלה. אנג'לינה היא Has Been. קבלו את המלכה החדשה - ג'סיקה אלבה!

למעלה